• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MARTIK: já si třeba myslim, že mám celkem úzkou nohu, a třeba konkrétně moje ledbury od loake v F jsou poměrně úzký, naopak všechny moje grensony jsou pro mě v F velmi pohodlný... takže bych to fakt nebral moc podle nějakých měr - z mých zkušeností záleží výrobce od výrobce a taky se dá poznat pohledem na botu, tj. mnohem víc záleží na kopytu a na využitý kůži (a konstrukci podrážky) než na šířce

jinak z herringshoes jsem objednával a vracel boty, vše v pohodě, jen teda teď jsem konkrétně koukal na moje ledbury (mám hnědý, kupuju si černý) a rozdíl mezi cenou v le premier a v herringshoes je 1000 kč. konkrétně v le premier stojí o 1000 kč míň, tak to jen na okraj k těm cenám
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MARTIK: Já jsem totéž řešil u Loake - nakonec jsem našel nějakej návod, jak změřit nohu, aby to sedlo. A výsledek z 90% dobrej - pravá noha, podle který jsem měřil, je mi víceméně akorát, levá, kterou mám menší, je trochu velká. Teda, bota je velká. Ale třeba o čtvrt čísla, kdybych si to zkoušel na místě, tak si možná vyberu místo 7.5 širokejch 7.5 úzký nebo 7 široký. Naštěstí jsem kupoval chukka boots, který jsou stejně spíš na nošení v zimě s tlustou ponožkou... příště už se trefím 100% :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: prave sem tam utratil 25k kurva..dik
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MARTIK: Bota, kterou jsem chtel, se dela jen F (to jsem snad ani nevidel, aby se delala kopyta pro jednu botu ve vsech sirkach). Chce to ale znat sve velikosti u daneho vyrobce (mne treba obecne G staci ve velikosti 8, F beru vetsi).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GHOSTSTALKER: jak jsi vybral šířku?
    Nabízejí tam čtyři stupně:
    E - Narrow
    F - Medium
    G - Wide
    H - Very Wide
    Nějak nenacházím podrobnější popis..
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GHOSTSTALKER: Co bys dělal, kdyby bota nesedla?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Podelim se o zkusenost s http://www.herringshoes.co.uk/ - naprosta spokojenost. Koupil jsem si boty z jejich vlastni serie (siji to snad ve fabrikach Loake nebo Church), v sobotu objednavka, dnes prisla (takze v podstate druhy den - coz je drive nez od vetsiny ceskych eshopu), dodavka UK-CR zdarma (resp.v cene boty). Velikost bez problemu, trefil jsem na prvni pokus, ackoliv zadne jine boty z te jejich rady nemam. Boty bez jakekoliv znamky poskozeni.

Budu u nich asi nakupovat i Loaky/Barkery - vyjde to levneji nez treba v Le Premier (o tom trubkovi z TM Lewin/Barker Czech nemluve). Na netu navic neni problem prakticky kdykoliv najit nejaky slevovy kupon aspon na 10 % z ceny uvedene v katalogu.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Kdyby někdo štíhlý chtěl solidní kabát za slušnou cenu: [ OFFERINGNABÍZÍM: Vlněný kabát - TM Lewin - Chesterfield coat / Praha 6 / 2500 CZK ]
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SUN_VU_KUNG: ten shop patri nakymu polakovy, takze to urcite nebyly aaa+ kvalitni padelky, kterou stojej klidne pulku originalu.. spis bych to videl na takovy ty smucky co jsou toho plny bazary, aukro, trznice apod..
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    LUBANCZ: To jsem četl už nějak před týdnem, ale zajímalo by mne, jestli ty padělky byly i materiálově a řemeslně na té úrovni... jako že by to prostě nešlo poznat, pokud by se neudělala nějaká prověrka dovozce atd...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    blbost lidi je neomezena :))
    Padělky Armani i Ralph Lauren byly i v luxusních pražských obchodech - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...-prazskych-obchodech-1iz-/ekonomika.aspx?c=A141124_130535_ekonomika_fih

WALL STREET PRAHA
    http://www.wall-street-praha.cz/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jo, temi kratsimi rukavy je to fakt, ale jinak to tak tragicke rozhodne neni. Naopak mi prijde, ze ta kosile, kterou jsem si z Ciny objednal, ma jedno z nejlepsich siti, co jsem kdy videl, nejen v teto cenove kategorii...

Akorat tedy stale nevim, co je to za material...
    Podle listingu "microfiber, bamboo fibre" a kosile skutecne ma mirne synteticky feel, ale na cedulce v kosili je napsano 70% neco (posledni znak je "bavlna") a 30% bambusova vlakna...
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: * zežmolkovatí, i když zmodrat by to mohlo taky :D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COMODOR_FALKON: Když budeš mít vzrůst korejce nebo číňana, tak to je celkem ok. Jinak smůla. Sem tam něco od nich padne - většinou nerizikové věci jako trika, někdy i kabát. U košil je potřeba počítat s kratšími rukávy a blbým střihem... celkově tyhle věci z Číny/Koreje co na obrázcích vypadají dobře je lepší nekupovat... střihy na postavu bez ramen, špinavé švy, kdy se násobí šití, materiály jak za normalizace, věšinou to zešmolkovatí a vyrudne skoro hned. Co taky čekat od oblečení za pár stovek. Nakupovat tenhle odpad se s filozofií gentleman's style asi moc neslučuje ;) A nekonfekční lidi (jako já) trpí dál :D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KOUDY: Copak cinska hlava...
    Horsi je, ze to tak dobre vypada na cinskem tele... Jak to asi bude vypadat a vytahlejsich a vetsich evropanech...?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KOUDY: jo, taky když to Luban odkázal a viděl jsem to, tak jsem se lekl :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    samotny to vypada dobre ale kdyz to clovek vidi s tou cinskou hlavou..tak no way :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam