• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    kde koupit vesticku univerzalne k vice kalhotum, ne primo oblekovou? nejaky tipy?

nejsem schopnej nic sehnat
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    COMODOR_FALKON: osobní zkušenost. Mám od nich dvě košile a upravovali mi oblek. V podstatě zachránili, co se dalo.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    AHASVER: no, tou cedulkou to tak skutečně vyznělo. Ale v tom rozhovoru mi přišel celkem v pohodě a nemluvil nijak diktátorsky, á la Lohniský. Vysvětlil, jak to myslel, co si myslí a nepřišlo mi, že by nějak extra něco nutil.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    COMODOR_FALKON: opakovaná osobní zkušenost s delorem v holešovicích (bydlel jsem naproti, teď už ne). známí jezdí do vinohrad, tuším, jsou spokojeni. možná se teď přestěhovali do slováče (delor, ne známí - ale zas tak to nesleduju)
    jediný, čim mě naštvali, že mi vyměnili mojí krásnou asistentku za chlapa

pokud člověk preferuje skinny fit, tak si musí na jejich střihy dávat bacha a zdůrazňovat to
    na košile je to úplně marný, nikdy se mi tam nepovedlo vybrat látku
    a dobrý je, že když tam člověk chodí, tak ho nevyhodí ani s hadrem z odpadkáče a udělaj mu z toho něco nositelnýho (dle přání a možností)

obecně doporučuju jít vyzbrojen znalostma o tom, co je a co neni možný a jak to bude vypadat, přestože se tak jako tak ve finále spálíš. ať už při šití nebo při úpravách
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COMODOR_FALKON: Osobní určitě ne, je to povrchní pohled po hledání křížem krážem netem, co mi tak utkvělo... je fakt, že Delor je taky mimo moje možnosti - hlavně vzhledem k tomu, že bych toho potřeboval víc, v konfekci nemám šanci :D
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    AHASVER + ASYMETRIC + SUN_VU_KUNG: Osobní zkušenost, nebo alespoň nějaká důvěryhodná reference...?

(Ta je celkem důležitá už jen proto, že Delor s cenami základní verze začíná tam, kde já bych spíše chtěl i s úpravami končit - i tak bych byl nad cenovou hladinou přiměřenou mému příjmu)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AHASVER: No, je pravda, že kultivaci české společnosti (ať už v jakémkoliv ohledu) si takhle nepředstavuji. Na druhou stranu, pokud Čechy něco nenaštve, tak o tom ani nepřemýšlejí. Není to nejšťastnější řešení, ale dá se na to podívat s nadhledem. Klasicky ale bude jedna skupina ztracovatelů a druhá podporovatelů. Těch co vědí, že to je někde uprostřed moc nebude :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    problém je, že čím dál častěji tu diskusi hned od začátku polarizuje ta strana, která by měla být rozumnější a kultivovanější. třeba tenhle případ - namísto aby napsal: v sobotu máte u mě otevřený všichni dveře zdarma, poradím vám, jak se dobře a vhodně obléct i za málo peněz; napsal: kdo jsi oblečenej blbě, což jste prakticky všichni, tak sem nelez
    ze společnosti se vytratila schopnost (možná tu ani posledních 70 let nebyla a nebyla potřeba) rozumně diskutovat, motivovat a postrkovat. hovno. piccolo neexistuje, zmrdi, a jestli si chceš to kafe osladit, tak si polib prdel

a pak se diví(me), že plebs volí babiše a zemana

(sorry, ale ta polarizace mi nedala)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ABRAHAM: Řekl bych, že kromě pár příspěvků k věci se tam převážně projevili ti, kterých se to nějak dotklo - vztáhli si to na sebe, takže se jich úroveň oblečení asi bude týkat. Nic není černobílé a tahle věc je složitější, než se zdá, ale nadhled tam projevil fakt málokdo. Vypadalo to jako jakékoliv jiné téma v české společnosti - totálně polarizované :)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    SUN_VU_KUNG: Ja o te diskuzi ani nevedel. Cetl jsem ji az ted a je to des. Az na vyjimky to vsichni odsoudili. A nikdo z tech lidi neargumentuje nijak vecne, jen se z Kucery snazi udelat idiota a odsuzuji to. A vytahovat tam skejtaky je taky peknej ustrel.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ABRAHAM: :) Tak z toho mám nějak rozporuplné pocity... a z té diskuse pod tím taky :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SUN_VU_KUNG: No hlavne je nejjednodussi :) Ja tocim unfinished fold a puff fold, na ostatni fakt po ranu nemam naladu (resp. predelavam je tak dlouho, az je stejne predelam do puffu).
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GHOSTSTALKER: :) si nemůžu pomoct, ale stejně se mi pořád nejvíc líbí nejformálnější straight fold.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COMODOR_FALKON: Nemám zkušenost, ale z hledání a pročítání kde čeho mi vyšel Delor nebo Galard.
    ASYMETRIC
    ASYMETRIC --- ---
    Jj, také doporučuji Delor.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    delor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam