MARTIK,
SWIST: Kvůli výběru určitě václavák, jedině tam se totiž vozí rozumné obleky (tj 100 % vlna) - Savile Row Inspired nebo jak se to jmenuje - ale osobně jsem tam nic nekupoval, protože jejich střih kalhot je se mnou naprosto nekompatibilní. Jinak všude v jiných prodejnách(tedy jestli se to za poslední rok nezměnilo) jen polyester, nebo max směs. Při tom v UK maj obleky z vlny běžně, ale sem to nevozej (a ani neposílají z eshopu). Ale nevím jak to tam je konkrétně se smokingy.
Jinak smokingy měli třeba loni také v něčem co se jmenovalo "Dům módních značek", loni po vánocích když rušili prodejnu na zličíně tak se tam daly sehnat věci za rozumné ceny (nějaká značka Carl Gross) - tehdy tam měli zlevněné smokingy (sako a kalhoty) z 12 na asi 4 tis. Za tu zlevněnou cenu mi to nepřišlo špatné (ale už jsem tam nakoupil jiné věci tak jsem smoking neřešil). Vůbec nevím co a jak mají teď (mají prodejnu např. v Arkádách) ale asi by mohlo mít smysl se tam mrknout nebo tam zavolat.
A jinak výběr z několika dinner suits má i třeba taky Charles Tyrwhitt (a dá se koupit i sako a kalhoty zvlášť) v základu za podobnou cenu jako MT lewin (ale obvykle se někde povalují slevové kódy).