• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SUN_VU_KUNG: Hlavne jejich jednani je velmi neprofesionalni.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KRUDD: O tom jsem uvažoval taky a úspěšně mi to tu rozmluvili... :-D :-D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jo, už se to tu řešilo, že obleky zatím neumí...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KRUDD: Pokud mozno, na Friendly Suits se vyser :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KRUDD: mám odsud, je to o kousek dražší, ale ne o moc
    Obleky na míru Springer
    http://www.studiospringer.cz
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    Uz dlouho uvazuju o usiti obleku na miru, protoze v pravidelnych vlnkach kupuju neco, co mi stejne uplne nesedi. Doporucite neco v Praze? Cenove bych se chtel pohybovat kolem 10 tisic, pokud to pujde :) Narazil jsem treba na http://friendlysuits.cz ale rad bych si nechal doporucit. Da se vubec za takovou cenu neco rozumneho poridit nebo budu muset pritlacit?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Tak jsem byl vcera nakupovat v LePremieru oblek a dalsi veci a fakt parada. Ujal se me tam sam majitel a je videt, ze to ma opravdu zmaknuty. Presne vedel, kde co upravit. Jsem zvedavej na vysledek, dam urcite vedet :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hola, nechcete se někdo přidat k objednávce z nose.fr?
    já si tam naházel asi miliardu vzorků do košíku a nechce se mi k nim platit 20 eur poštovný (za pitomý vzorky) - a do poštovnýho zadarmo mi chybí asi 23 eur :) nevybíráte někdo novej parfém?
    HEEEKCZ
    HEEEKCZ --- ---
    Maximální spokojenost s nově spuštěným e-shopem http://doutnikydoutnik.cz/

Doporučuji. Rychlá reakce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUN_VU_KUNG: cohiby sem dostal od zeny k vanocum..kamos je privezl z kuby a prodal ji je..jinak naposled sem objednaval

2 x Punch Double Coronas 1 kus = 826 Kč
    2 x H. Upmann Sir Winston Cabinet 1 kus = 954 Kč
    2 x Partagas Churchills de Luxe 1 kus = 686 Kč
    2 x Partagas Lusitanias 1 kus = 806 Kč
    2 x Saint Luis Rey Churchills 1 kus = 628 Kč
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    KOUDY: Jo, tuhle fotku jsem nedávno viděl a neodolal to "lajknout" :) Kouříš jen Cohibu?
    A dík za tip na humidor, jak vidím, je v černé a levnější než Jemar, takže je asi rozhodnuto, bílou bych raději, ale černá pořád lepší než dřevo :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Neměl byste někdo tip na osvědčený humidor? Tak na 30ks doutníků (většinou tenší nebo robustnější corony)? Nemám moc rád klasický nebo rustikální vzhled dřeva, chápu, že to k tomu patří, ale zase mě děsí plastové "designové" kastle, které nedýchají. Docela se mi líbil Jemar Apache, měl by být klínkovaný a ne lepený, v bílé variantě, jen si nejsem jistý tou cenou, jestli není na tuhle úroveň trochu ustřelená, ale nemám zkušenost, tak nemůžu posoudit :)

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Tak mam asi stesti.. Ono je take dobre si hlidat visacky...
    Vyhybat se pokud mozno Cine, to jsou veci spis z papiru... :(
    Vyhybat se trilobitum, spatne snasi prani a avivaz...
    Ja mam vetsinu veci od nich uz 2 sezony a furt OK, skoro jako nove...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SHAMAN99: se bojim, že moje/naše plánování dcery/syna bude minimálně následujících pár let spíš na překážku tomuhle nákupnímu rozhodnutí :)) (ale mám 18-letou sestru a občas si brokovnici přeju i bez dcery)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    AHASVER: Jestli planujes nebo mas dceru, tak se brokovnice hodi v obdobi jejiho dospivani, nemusis ji ani pouzit, staci ji parkrat ukazat napadnikum a rict jim k ni nejakou historku :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SHAMAN99: já nakupuju většinou v anglických eshopech, co neseženu v česku
    naposled tady http://www.shoetree-shop.co.uk a tady http://www.afinepairofshoes.co.uk

jinak s brokovnicí si zatim dělám nejmenší naděje - v zásadě se mi asi povolí jedna hračka a vzhledem k tomu, že mercedes je zbytečně drahej, ale na motorce se můžu zabít, zatímco s brokovnicí můžu zabít i někoho jinýho, tak to nejspíš ukecám na ten mercedes (a to neumim řídit auto)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    takové čištění je vlastně formou meditace :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    AHASVER: Je to trosicku jinej odstin, bohuzel, presnej odstin nemeli. Mel bys tip, kde koupit kartace? Kvalitni za rozumnou cenu? Daval bych prednost asi tem z konskych zini, preci jen to ma takove to kouzlo :)) jinak brokovnice moc hezka, dobra volba.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SHAMAN99: no, barva vosku by měla být stejná jako barva bot, takže vidět by to nijak zásadně být nemělo, spíš díky tomu rozleštění by to mohlo být poznat. ale já to prostě jenom tak lehce přejedu. jestli máš ty boty světlý a díky vosku ti ztmavnou, určitě ho tam dáváš hrozně moc.
    nakrémuj, překartáčuj, navoskuj, překartáčuj - tim se taky zbavíš přebytečnýho množství. ale lepší je fakt toho vosku mít hrozně maličko a zodpovědně rozetřít
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam