• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NASTY: Mýdlo? Ale jako proč ne... Mám doma spoustu mýdel glycerinových, žlučové, jádrové... vyzkouším :-) Zkusím dám vědět, jestli si vzpomenu.
    NASTY
    NASTY --- ---
    UMIAKI: Funguje mi tohle mýdlo, ale nezaručuji co to udělá s Vagabondy: http://gentlemanstore.cz/collections/pece-o-obuv/products/cistici-mydlo-saphir-saddle-soap
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    UMIAKI: Nemam :) jen si vzpominam, ze to tam neldo resil.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ABRAHAM: Máš odkaz? Dík ;)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    UMIAKI: Nedival ses na forum MVČ? Resil tam kdysi nekdo podobny problem.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    MARTIK: Za dva tydny :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SHAMAN99: kdy to budeš mít hotové?
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: Díky za info, tak to jsem zvědav na podrobnosti - asi to bude poučné. To jsem nečekal, že budou až takhle neprofesionální. Ale je pravda, že jejich obhajoba toho co už bylo veřejně ukázáno, ukazuje na nedostatek sebereflexe.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Pánové, potřebuji poradit jak zachránit kožené botky. Žena si koupila pěkné "tan" hnědé Vagabondy a po měsíci nošení jsou zničené. Bál jsem se je zavoskovat, aby to neponičinlo barvu, tak jsem na ně použil jen nějaký krém, který ale nesnesl ostravské soli a kaluže. Stály 3000, což není úplně nejvíce, ale není to ani úplně málo a vyhazovat boty po měsíci nošení je pěkné na hovno:/

Momentálně mají na spodní části tmavší mapy a já je chci nějak opravit. Nabízí se buď je zavoskovat Snosealem a pořádně vytroubovat a risknout změnu barvy NEBO je natřít nějakým hnědým krémem a zkusit to překrýt. Nějaké zkušenosti? Dík!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    T_Y_L: Nechci rozebirat, dokud s nimi nedoresim vraceni penez (pricemz zatim to vypada, ze skoncime u soudu). Ve strucnosti - podle me neprofesionalni jednani (pulhodinovym zpozdenim na prvni schuzce pocinaje a absenci na posledni schuzce konce) a podle (nejen) me spatne usite sako (o kterem jako o odstrasujicim prikladu bude zrejme psano na blogu Modniho pekla).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: Co se stalo?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    T_Y_L: Je to na zaklade osobni zkusenosti s nimi.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: S tím neprofesionálním jednáním jde jen o tu kauzu obleku na webu pravy gentleman, nebo ještě o nějaké další zkušenosti s nimi? Ne že bych je chtěl využít jen mě to zajímá.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    Diky moc vsem :) podivam se po jejich nabidce a tomu, co jsem si nasel, se radeji vyhnu.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    KRUDD: V tom LePremieru delaji obleky od 11k ;)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SUN_VU_KUNG: Hlavne jejich jednani je velmi neprofesionalni.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KRUDD: O tom jsem uvažoval taky a úspěšně mi to tu rozmluvili... :-D :-D
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    jo, už se to tu řešilo, že obleky zatím neumí...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KRUDD: Pokud mozno, na Friendly Suits se vyser :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KRUDD: mám odsud, je to o kousek dražší, ale ne o moc
    Obleky na míru Springer
    http://www.studiospringer.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam