• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: Musím řici, že máš tedy dobré oči na ty chyby. Některých těch věcí, jako je látka v podpaží, nebo některé ty vlnky bych si asi nevšiml a patrně bych se nechal ukecat na převzetí (i když samozřejmě naživo to může být více vidět, než na fotkách). A je to určitě zajímavá inspirace na co si dát pozor.
    NASTY
    NASTY --- ---
    GHOSTSTALKER: A co to bylo přesněji za látku? Díky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NASTY: Bylo to 27k - kvuli latce. Plus 3dilny oblek. Z te jejich zakladni rady latek by vychazel asi na 19k a bez vesty na to, co pises.

Pro srovnani - nechavam si ted sit v Le Premiere za stejnou cenu ze Scabalu (zakladni rada, ne Eton).
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak hlavně ať se povede ta svatba...
    NASTY
    NASTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Můžu se prosím zeptat, na základě čeho se cena MTMka vyšplhala na v článku zmiňovaných 30 tisíc? Na webu prezentují ceny 10-15 tisíc.
    NASTY
    NASTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Škoda jich. Já se na ně před pár měsíci také zaměřil, protože se mi líbila jejich prezentace. Pak jsem ale doslova za pět dvanáct narazil na dnes již známou recenzi na Králíčkově blogu (respektive na diskuzi pod ní) a schůzku zrušil. Nyní mi MTM zajišťuje brněnský Galard.

P.S. Košili už mám. Zatím jsem velmi spokojený (a věřím, že budu i po tom co ji přinesu na zkoušku MTM s tím, že chci na základě dojmů po vyprání a prvním nošení ještě drobné úpravy, jsme tak domluveni). Až bude chvíle času tak udělám pár fotek a sepíšu dojmy.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    T_Y_L:
    Oblekový průšvih - Módnípeklo.cz
    http://www.modnipeklo.cz/clanky/oblekovy-prusvih/
    (Penize byly nakonec vraceny, jak je uvedeno i v clanku)
    NASTY
    NASTY --- ---
    UMIAKI: Jo, ale opatrně. Teď jsem si vzpomněl na kamaráda a jeho zážitek s levnými koženými botami ze ZOOTu. Přenášel je ve sportovní tašce společně se sprchovým gelem, který se otevřel a při kontaktu s obuví vyšisoval do kůže tečky.
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    UMIAKI: jasný, že mýdlo...akorát tyhle mýdla na boty jsou "vymyšlená tak" aby se napěnily s minimálním množstvím vody, protože voda údajně kůži moc moc škodí :D
    = zkus to mýdlem, méně namáčej a pak doplň všechnu další péči jako krém a vosk :)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NASTY: Mýdlo? Ale jako proč ne... Mám doma spoustu mýdel glycerinových, žlučové, jádrové... vyzkouším :-) Zkusím dám vědět, jestli si vzpomenu.
    NASTY
    NASTY --- ---
    UMIAKI: Funguje mi tohle mýdlo, ale nezaručuji co to udělá s Vagabondy: http://gentlemanstore.cz/collections/pece-o-obuv/products/cistici-mydlo-saphir-saddle-soap
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    UMIAKI: Nemam :) jen si vzpominam, ze to tam neldo resil.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ABRAHAM: Máš odkaz? Dík ;)
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    UMIAKI: Nedival ses na forum MVČ? Resil tam kdysi nekdo podobny problem.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    MARTIK: Za dva tydny :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SHAMAN99: kdy to budeš mít hotové?
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: Díky za info, tak to jsem zvědav na podrobnosti - asi to bude poučné. To jsem nečekal, že budou až takhle neprofesionální. Ale je pravda, že jejich obhajoba toho co už bylo veřejně ukázáno, ukazuje na nedostatek sebereflexe.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Pánové, potřebuji poradit jak zachránit kožené botky. Žena si koupila pěkné "tan" hnědé Vagabondy a po měsíci nošení jsou zničené. Bál jsem se je zavoskovat, aby to neponičinlo barvu, tak jsem na ně použil jen nějaký krém, který ale nesnesl ostravské soli a kaluže. Stály 3000, což není úplně nejvíce, ale není to ani úplně málo a vyhazovat boty po měsíci nošení je pěkné na hovno:/

Momentálně mají na spodní části tmavší mapy a já je chci nějak opravit. Nabízí se buď je zavoskovat Snosealem a pořádně vytroubovat a risknout změnu barvy NEBO je natřít nějakým hnědým krémem a zkusit to překrýt. Nějaké zkušenosti? Dík!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    T_Y_L: Nechci rozebirat, dokud s nimi nedoresim vraceni penez (pricemz zatim to vypada, ze skoncime u soudu). Ve strucnosti - podle me neprofesionalni jednani (pulhodinovym zpozdenim na prvni schuzce pocinaje a absenci na posledni schuzce konce) a podle (nejen) me spatne usite sako (o kterem jako o odstrasujicim prikladu bude zrejme psano na blogu Modniho pekla).
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GHOSTSTALKER: Co se stalo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam