• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Svoji kolekci vintage sak si nechám v obalech z čístírny až do jara 2018... Ne počkat, právě vintage sakem můžu říct, že mám nad trendama nadhled! Už nevím...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MARTIK: Sak je určitě víc, to souhlasím, bohužel mne to míjí, protože 90% mi není, i když se mi vzhledově třeba hodně líbí a hned bych je bral :) Prostě i když udělají 102 velikost, tak ten rukáv je pořád tak o 2-3cm kratší, než by měl být :) Tak aspoň že si to lidi už začínají kupovat místo těch šusťákovek :D
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    SUN_VU_KUNG: jasně, poměrově to je pořád 1:30, ale byl jsi teď někdy shopovat? Já sháněl před týdnem mikinu (jo, takovej jsem gentleman) a v jarních/letních kolekcích se to saky jen hemží. A v shopech, kde jsi dříve nic podobného nepotkal. Kvalita samozřejmě proměnlivá.

(Ostrava)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MARTIK: Možná v Praze, stačí vyjet z Prahy a když budeš mít sako, nebo nedej bože košili a kravatu, tak budeš mezi těmi flískami, větrovkami a pohorkami eso.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    dneska všichni nosí sako
    jdeš si koupit nějaký hadry a všude na tebe vyskakují saka
    nostalgicky vzpomínám na dobu před pár lety, kdy jsem chodil do hospody v manšestrovým saku a byl originální
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Koukam, ze respekt fashion delaj saka, ktery maj kreativni podsivky... a myslim, ze to dost oslovuje :)

SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak ještě foto :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Tak jsem si vyzvedl oblek v LePremieru. Cena 24k a musim rict, ze tech penez vubec nelituju. Ten oblek vypada naprosto skvele, padne, latka nadherna, detaily suprovy. Za me spokojenost. :)
    GEGE
    GEGE --- ---
    myslim, ze to sem patri. cool reklama na Hackett London

Hackett & Williams Martini Racing = The Coolest Pitstop Ever
    https://www.youtube.com/watch?v=hyCBJvVwIcw&index=18&list=PL4B736051814EE40B
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Nekdo nejaky tip na eshop s kvalitnima a hezkyma kravatama? Hlavne ne hedvabnekravaty.cz u kterych je 95% kravat z polyesteru :))
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Jsi krejčí nebo krejčová? Nechával sis to aspoň jednou zkracovat nebo je to jen teorie? ;)

Tři různí krejčí mi řekli to samé. Tři saka jsem si takhle nechával zkracovat, vždycky to udělali úplně stejně: http://i.imgur.com/j8tgLra.png
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Vzhledem k tomu, ze tu latku stejne prekryje podsivka a navic muze pouzit latku ze zkracovani, tak v tom nevidim problem...
    NASTY
    NASTY --- ---
    Leštil jsem (Loake Ledbury Brown)

UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Ale o to přece vůbec nejde, jestli tam jsou díry nebo ne. Prostě to nepůjde, protože krejčí to nevyšije, pokud tam nebude dvojitá látka (látka na podložení) a ta tam nebude, protože se u obyčejných sak nepočítá s podobnými úpravami.

Viz moje sako, které to má úplně stejně. Není to žádná pecka, ale je to pěkný 100% vlněný oblek koupený v UK asi za 9000 zn. Blazer.
    TUILE
    TUILE --- ---
    AUDIAC: Sahat do rukavovy hlavice je silena blbost. Po takovym zasahu musis vse jen nastehovat a znovu zkouset.
    Pokud jde o zkraceni o par cm, vzdy se zkracuje u dolniho lemu.
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    ...a když už jsme u toho - kam chodíte v Praze zkracovat/upravovat?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    nevím, jestli to jde u všech sak (a zdaleka ne každý krejčí to umí), ale je možnost zkrátit rukáv nahoře, tj, odpáře se, zkrátí a našije se zpátky. jde tak ale zkracovat jen o pár cm, kdyby to bylo hodně, tak by tam už nestačila látka a rukáv by zpátky nepasoval
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    ja nevim, ja mam svoje obleceni rad, ja bych to nezkousel
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AHASVER: já mám z vrchu jen takový křížový steh, který to naznačuje, ale rozpětí vpichů může být tak 1,5mm, takže když se to vypáře, tak to nebude skoro vidět... pokud by to bylo to husté obšití ala nášivka, tak to už bude horší. A taky půjde o materiál, něco ty vpichy doslova pohlcuje, něco naopak :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    AHASVER: no zevnitř rukávy díry nemám. Uvidím, jak to bude vypadat, když se to vypárá. Ale na první pohled to bude vypadat líp než dlouhé rukávy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam