• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    NASTY
    NASTY --- ---
    GHOSTSTALKER: V tom článku jsou super kombinace. Co se týče definice obleku, vycházím z knihy Opravdový gentleman - průvodce klasickou módou. Tam se píše, že oblek se skládá ze saka a kalhot (a případně i vesty stejné) látky. S tím sakem jsem tě nepochopil. Vesta může být součástí oblečení, ale když ji máš na sobě, neznamená to automaticky že jsi oděn do obleku. To samé platí pro sako (blazer).
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    SHAMAN99: Nebo opravdovy, nevim jak to presne maj
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    UMIAKI: No zminoval jsem ten nejnovejsi na pravygentleman.cz
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SHAMAN99: Čteme stejný článek?:) Myslím, že všichni víme, že barevné ponožky nebo tkaničky nebo délka kalhot gentlemana nedělají.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GHOSTSTALKER: když nemá lesklá záda, tak se dá nosit i bez obleku, ne?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    TUILE: Ja treba nikdy neprisel na chut tem megabarevnejm ponozkam. Jednobarevny se mi docela libi i v jine barve nez cerne a sede. Co se tyce tkanicek, tam asi spis preferuju klasiku.
    TUILE
    TUILE --- ---
    SHAMAN99: Ano!
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    UMIAKI: Docela vtipny kdyz si clovek precte na tom Kralickove blogu clanek, co tomu asi predchazel. :) ne ze bych s nim v necem teda nesouhlasil... Co za vas? Barevne ponozky/tkanicky ano nebo ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NASTY: Vesta je soucasti obleku asi jako sako :). (viz blazer)

How to Wear Men's Waistcoats & Odd Vests — Gentleman's Gazette
    http://www.gentlemansgazette.com/men-waistcoats-odd-vest-how-to-wear/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DEMONOFANARCHY: :D Za mne asi první, co se mi od Lohniského líbí :-)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    DEMONOFANARCHY: lohniskýmu je imo duševně asi tak pět. le premier fajn, ale tyhle jeho oduševnělý výlevy na téma "kdybyste to ještě nevěděli, tak já si s nikym pinďour poměřovat nepotřebuju, ale pro jistotu vám vysvětlim, proč ho má každej menšího" mě občas zdrží od toho, abych si tam koupil nový tkaničky
    NASTY
    NASTY --- ---
    PETAW: Pokud potřebuješ být formální, pak bych do toho nešel, protože vesta je součástí obleku a měla by být ze stejného materiálu jako kalhoty a sako. Raději bych ji v tom případě nechal doma. V rámci casual variací rozdílná vesta a sako určitě neva, ale i v tom případě bych asi nevolil barevnou variantu kterou popisuješ (ale to už je věc estetických preferencí).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    EXCITE: latentně homosexuální je ten, kdo za vším vidí latentní homosexuály. Vítej v klubu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    UMIAKI: latentně homosexuální je potenciálně ten, kdo chodí shopovat nebo nosí polobotky s krátkýma nohavicema na boso(a v tomhle případě ta latence spíše vylezla na povrch). Jestli se v tom nacházíš a slovo buzna ti přijde jako inzultace,tak se ti omlouvám. Jednal jsem v afektu z pohoršení, že někdo zaměnuje slovo gentleman za zbuznutí.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    EXCITE: Nečetl jsem to, ale jak u nás teď ve firmě kolujou emaily, tak jsem se rozhodl, že budu taky pride ally a budu pomáhat těm, co jsou zjevně latentně homosexuální, aby se za to nestyděli a vyšli ven na světlo.
    (/ot)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    UMIAKI: To je moc dlouhé čtení a ty obrázky mne k tomu aby to četl moc nepovzbuzují, určitě to máš načtený, můžeš sepsat perex?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MARTIK: kristaboha,ty chodíš shopovat? Popíjíš přitom Shirley temple? :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KOUDY: tipuju na nějakou buznu
    PETAW
    PETAW --- ---
    Prosim vas, je mozne kombinovat tmavosedey oblek s navy vestou? Alebo to bude priserne strapnenie a neznalost? S bielou koselou a cernymi oxfordmi samozrejme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam