• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Golfka - btw. ptal jsem se kdysi sám a poradili mi to pánové tady v klubu :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Proc? Nakoupit konfekci a nechat si ji upravit u krejciho je normalni.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SHAMAN99: S konfekci Te u vetsich uprav nejspis poslou do haje...
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Mate tip na krejcovstvi, kde mi presijou sako? Docela jsem shodil a uz tenkrat mi to u Blazka prodali velky :-X
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: S touhle nemam. Zkušenost mám jen s přeposláním z USA přes Shipito.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Mas prosim nejake prakticke zkusenosti s tou preposilaci sluzbou...?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    T_Y_L: diky za tipy. mozna jsem to asi spatne uvedl, suit byl spis pro ilustraci. mne se i docela promenila postava a blazer tohoto typu objednavam jeden mesicne a pak vracim, protoze mi stylem nevyhovuje nebo nesedi dobre, coz me uz neba. zvlast vzhledem k nakladum na postovne. suit by mi imo sedel, pouze o cislo vetsi, ale zas tak jistej si nejsem, abych resil naky doposilani atd.

kazdopadne diky mov
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    AHASVER: Doporučení nemám, ale pokud půjde o ušití, tak to imho bude cenově podstatně výše (alespoň pokud jsem dobře našel co jsi asi kupoval). Pokud jde pouze o problém s dovážením, tak by to možná mohla vyřešit nějaká přeposílací služba s adresou třeba v Německu (http://mailboxde.cz/). Imho navýšení ceny by nemuselo být nějak dramatické (oproti práci krejčího).

Jinak jsme viděl, že unstructured bavlněné blazery má Charles tyrwhitt (např. http://www.ctshirts.co.uk/...d-unstructured-Slim-fit-jacket?q=gbpdefault||us287nav|||||406,||||||||). Nevím, jestli je to přesně to co požaduješ, ale možná by to stálo za prozkoumání.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    když už tady tak šijete - máte někdo doporučení na krejčovství, kde mi ušijou blazer nad triko? tj. bez konstrukce a vycpávek, výrazně vyštíhlený, zkrácená délka v těle, ideálně bavlna nebo nějaký zajímavý materiál?
    kupoval jsem si každoročně od dánských suit, ale přestali dovážet do čr
    klasických blazerů a obleků mám až až, ale k triku se samozřejmě nehodí a z hlediska šití je to imo úplně jiná disciplína - třeba v tom benhardtu nebo deloru podle mě úplně marný

dík
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    MARTIK: Tak když tak hezky prosíš ;-).

Jak jsem psal (T_Y_L), nechal jsem si k tomu ze stejné látky udělat vestu u Bernhardta. I zde jsem byl se službou spokojen. Myslím, že zde člověk spíše pochodí s klasičtějším stylem (pleads atd.) a variabilita bude v tomto směru větší (u vesty rozhodně). Asi u nich také někdy půjdu do kompletního obleku a mezi Le Premier a jimi se budu rozhodovat patrne na základě dostupnosti látek a ceny.

Látka je Ariston, asi středně navy a na ní velmi světle modrý chalk stripe

V plné zbroji:

Detail

Detail látky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MARTIK: Dopadl jsem vyborne. Co jsem chtel, bylo upraveno, dostal jsem slevu a kosili zdarma (k jedne, co jsem si objednaval samostatne). Na svatbe mi profi fotografka rekla, ze jsem asi nejlepe vypadajici zenich, ktereho fotila :). Fotku outfitu dam, az budu mit.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    T_Y_L: a ty taky! Hoď sem foto! :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak jak jsi dopadl? Nepodělil by ses taky o fotku?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    MARTIK: Ok, ale je to foceny jen v tricku.

MARTIK
    MARTIK --- ---
    SHAMAN99: fotku. Dyť to jinak nemá smysl tyhlety příspěvky. Nestyď se. :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Tak jsem si dnes z LP prinesl blazer, navy se zlatymi knoflicky holland & sherry a myslim, ze skvely. Trosku drazsi, ale mam radost :)
    DOT
    DOT --- ---
    UMIAKI: ty clanky pise 20ti lety ucho, ten web bych ignoroval...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SHAMAN99: Aha, to jsem nepochopil. Ty články na http://www.pravygentleman.cz/ jsou příšerné.
    Tak nějak mám za to, že když se muž oblékne dobře, tak to nemusí nijak ospravedlňovat a vysvětlovat, a prostě je to zřejmé. Když někdo chce experimentovat, tak by na to měl mít vkus a odhad, jinak vypadá jako šašek - nic na tom nemění to, jestli někdo zrovna pushuje barevné ponožky nebo třeba klobouky.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Oni oba, jak Robert, tak Ronald (mimochodem historicky posledni uspesny kupec pravnickeho titulu v Plzni), byli plnym pravem V.I.P. na exotopedii, k jejich velkemu "nadseni"...

Oba na svych webech psali svoji "úšasná češtin" nesmysly a kriticke komentare pak editovali(!!) a prepisovali na obdivne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam