• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    COMODOR_FALKON: Taky začínám přemýšlet nad panamáčkem - zatím mám jenom kostkovanou fedoru :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Z tehle diskuse jsem pocitil nutkavou potrebu poridit si novy klobouk na leto...
    Prave jdu z Tonaku...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    DEMONOFANARCHY: Já si pro podobný důvod koupil jednak béžovou bekovku, ale tu moc nenosím, ale taky dva "baker boy hats" - třeba tu: http://www.ebay.co.uk/...Flat-Beret-Cap-/251911800598?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item3aa71d0716
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    DEMONOFANARCHY: Klasický panamák je taky excentrický?
    GEGE
    GEGE --- ---
    DEMONOFANARCHY: treba v cartoonu maji hezky vyber bekovek: http://www.cartoon.cz/doplnky/bekovky/

jen si nejsem jisty, jestli neco z toho bude dostatecne letni.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: To jo, ovsem ze zacatku to vypadalo nadejne... Mne tam prisla pozvanka od Scoro Coco, byla tam hlasena ucast Deloru - pusobilo to velmi seriozne...

Na akci "Pop Up Hipster" se to zacalo menit az pozdeji... Presto verim, ze neco zajimaveho by se tam najit mohlo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kamarad zitra otvira na harfe novy showroom..nevim jestli to stiham..ale planuju se tam co nejdriv zajit kouknout...Svezi italska moda..na leto ideal..materialy sou pry super..tak kdybyste nekdo mel cestu okolo...Ceny se prej nelisej od tm lewinu, zary apod..

PRIMO EMPORIO | Italská pánská móda ve stylu Urban Glamour
    http://primo-emporio.cz/
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Na mě to působí jako esence toho, čemu se vysmívá ten Lohniského článek co tu nedávno byl. Hyperinflace slvova gentleman, která z něj dělá prázdný pojem. Navíc mám pocit, že kolikrát by bylo mnohem výstižnější označení snob. Můj dojem z toho nezlepšuje ani program události:

14:00 - vázání kravat
    15:30 - Salon Lawart - The bespoke shoemaker studio.
    17:00 - vázání motýlků
    18:00 - dress code
    od 19:00 - after party
    20:00 - chair dance

Do 18 hodiny to vypadá jako kroužek uzlování. Divím se, že tam není ještě vázání tkaniček a že chybí další oblíbené kratochvíle jako žehlení košile a leštění bot, aby byl blok - učíme co rodiče zanedbali - kompletní.

After party končící tanečkem v osm, asi aby gentlemani stihli být do 9 doma u maminky. Možná se mýlím, a bude ot zajímavá akce - ale tohle je jak to na mě subjektivně působí po nahlédnutí na stránky.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Chystáte se někdo o víkendu na Pop Up Gentleman ?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Upravit ano, ale SHAMAN99 psal o přešití na menší velikost....
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SHAMAN99: znova doporučím delor - dokud jsem upravoval, nemohl jsem si vynachválit
    FINSON
    FINSON --- ---
    DEMONOFANARCHY: Golfka - btw. ptal jsem se kdysi sám a poradili mi to pánové tady v klubu :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Proc? Nakoupit konfekci a nechat si ji upravit u krejciho je normalni.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SHAMAN99: S konfekci Te u vetsich uprav nejspis poslou do haje...
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Mate tip na krejcovstvi, kde mi presijou sako? Docela jsem shodil a uz tenkrat mi to u Blazka prodali velky :-X
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: S touhle nemam. Zkušenost mám jen s přeposláním z USA přes Shipito.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Mas prosim nejake prakticke zkusenosti s tou preposilaci sluzbou...?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    T_Y_L: diky za tipy. mozna jsem to asi spatne uvedl, suit byl spis pro ilustraci. mne se i docela promenila postava a blazer tohoto typu objednavam jeden mesicne a pak vracim, protoze mi stylem nevyhovuje nebo nesedi dobre, coz me uz neba. zvlast vzhledem k nakladum na postovne. suit by mi imo sedel, pouze o cislo vetsi, ale zas tak jistej si nejsem, abych resil naky doposilani atd.

kazdopadne diky mov
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    AHASVER: Doporučení nemám, ale pokud půjde o ušití, tak to imho bude cenově podstatně výše (alespoň pokud jsem dobře našel co jsi asi kupoval). Pokud jde pouze o problém s dovážením, tak by to možná mohla vyřešit nějaká přeposílací služba s adresou třeba v Německu (http://mailboxde.cz/). Imho navýšení ceny by nemuselo být nějak dramatické (oproti práci krejčího).

Jinak jsme viděl, že unstructured bavlněné blazery má Charles tyrwhitt (např. http://www.ctshirts.co.uk/...d-unstructured-Slim-fit-jacket?q=gbpdefault||us287nav|||||406,||||||||). Nevím, jestli je to přesně to co požaduješ, ale možná by to stálo za prozkoumání.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    když už tady tak šijete - máte někdo doporučení na krejčovství, kde mi ušijou blazer nad triko? tj. bez konstrukce a vycpávek, výrazně vyštíhlený, zkrácená délka v těle, ideálně bavlna nebo nějaký zajímavý materiál?
    kupoval jsem si každoročně od dánských suit, ale přestali dovážet do čr
    klasických blazerů a obleků mám až až, ale k triku se samozřejmě nehodí a z hlediska šití je to imo úplně jiná disciplína - třeba v tom benhardtu nebo deloru podle mě úplně marný

dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam