• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAFROST: Nevím, jestli to bude tvůj styl, ale zkus http://www.mondomoda.cz/
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    CORNHOLIO: už se to tady řešilo... je to tady v týhle republice asi nesehnatelné zboží...
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Asi to tady bude barbarský dotaz, ale rád bych si koupil vestu, neoblekovou, kterou bych mohl mít k džínům a bílé (nebo šedé, případně černé) košili na běžné nošení. Vzhledem k výše uvedenému v nějaké rozumné cenové hladině. Nějaké doporučení?
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    SPECS: pred nedavnem jsem byl kapesnicek kupovat v palladiu v Alain Delon. Cca za 400 v prumeru
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI (GHOSTSTALKER): No právě... :-D
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    NAVARA: Imho si ženich může stejně jako nevěsta na své svatbě obléct, co chce. Je to jejich den ;) Ale samozřejmě v něčem vypadají dobře a v něčem ne tak... Pravidla jsou trochu víc uvolněná.
    GHOSTSTALKER: Jestli to je na mě, tak děkuju :-) Ale na té fotce délka rukávů ani kalhoty nejsou vidět...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: To vis, ze jo. A v zaketu s cylindrem (ovsem po 18:00 je samozrejme nezbytne se prevleci do cerneho fraku nebo aspon smokingu).

UMIAKI: Skvele padnouci kalhoty. Delka saka a rukavu take presne tak, jak ma byt!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARTIK: no jistě - ženich a otec nevěsty mají být v šedém
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GHOSTSTALKER: pěkné, ale bez té hlavy to vypadá fakt divně. Nemůžu pořádně ocenit kvality toho obleku. Aspoň spodní čelist kdybys nechal.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NAVARA: něco špatnýho na modrém ženichovi?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    NAVARA: Je videt, ze to tu moc poradne nesledujes...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: ženich v modrém - nebo jsi svědek?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak abych jen nekecal: tady jsem já na své svatbě před pár lety :-)

Podívej, že můj obličej nijak nezaclání a oblek jde pořád vidět ;)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: Davam sem fotku obleku, ne sebe. Jinak na fotkach samozrejme vypadam dokonale :).
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: Oblek moc pěkný!
    Sere mě to, že jsi ty fotky ořezal jako tydýt, a že není vidět tvůj obličej. To co sakra chlapi máte? Když už sem dám nějakou fotku sebe tak i s ksichtem, ne? Nebo na svých fotkách ze svatby vypadáš tak blbě, že to nechceš nikomu ukázat?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Slibene fotky obleku od Le Premiere. Latka Scabal 703610.

COQUINE
    COQUINE --- ---
    COMODOR_FALKON: jo, to mas pravdu, vsude maji pekne hnusny :-) chtela jsem tak 3 tydny zpet udelat muzi malou radost a koupit nejakou peknou, nikde nic. no tak jsem aspon oslovila par tvorilek na fleru, ktery delaji kanzasi broze, neb jsem dosla k zaveru, ze by to mohly zvladnout. a vysledek je ten, ze nic nemam, protoze damy nemaji zajem (o moje prachy :-).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    V Le Premiere maji kravaty, kapesnicky i boutonnieres. Vetsi vyber asi pres nejaky eshop, napr. http://www.gentlemansgazette.com/shop/
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SPECS: Mne by zajimaly i ozdoby do klopy...
    ...na zadne hezke jsem nikde nenatrefil a vyrabet si vlastni (stejne jako kapesnicky) nejak nezvladam...
    SPECS
    SPECS --- ---
    Jakej obchod byste doporučili na doplňky jako kravaty a kapesníčky? Kde rádi nakupujete? S dobrým poměrem kvalita/cena. Online, ale klidně Praha nebo Brno. Díky za tipy!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SAMOUT: Aha, ok, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam