Jelikož jsem zde řešil svatební oblek a jelikož si vždy rád prohlédnu fotky místních gentlemanů, přispívám tedy třemi fotky z mého nedávného velkého dne.
A uvedu i co konkrétně jsem na sobě měl (vždycky jsem si to chtěl někde zkusit napsat, tak teď je příležitost :))
Omluvte prosím tento poněkud narcistní post. Je to jednou za život, ne?
Taky bych tím chtěl poděkovat zdejším gentlemanům, hlavně UMIAKImu, že jste mi vypudili z hlavy slim varianty s krátkými nohavicemi. S délkou a střihem obleku jsem byl velice spokojen.
Tady jsem ještě střízlivej. Kravata zmluchlaná a to jsem ji ráno přežehlil. A neutrefil jsem správně délku. Ale s těmi fičáky ráno jsem byl rád, že jsem ji uvázal na druhej pokus. Šlo o minuty! :)
Oblek: T. M. Lewin - Gibson
Košile: Zara
Kravata: něco z Peeku, myslím Montego, nebo nějaký podobný low-cost.
Tady jedna svatební portétovka. Nezlobte se, že jsem odstřihl mou nádhernou ženu, ale ona se nerada bezdůvodně sdílí na internetu.
Chtěl jsem ukázat botky Loake, na které jsem se zde dotazoval. T_Y_L mi doporučil mahagonový odstín a byl jsem s volbou velice spokojen.
Šel jsem do série Holborn, jelikož Aldwych byl zrovna sold out. Na webu se pyšní konstrukcí, díky které se boty nemusí tak dlouho rozcházet. A dávám jim za pravdu. Měl jsem je na sobě snad jen 3x večer po práci a pak celý den na svatbě a bylo mi v nich krásně.. Až teda do probuzení, kdy jsem našel na nohách dva puchýře a dělalo mi problém chodit :)
Mám strach, co to udělá v budoucnu. Zda ta supr konstrukce nepovede k tomu, že se boty víc rozjedou a budou mi volné. Ale co už..
Kabát je Luggi, mám ho asi 2 roky a je moc fajn. Nic do velkých mrazů, ale byl jsem rád, že jsem si ho vzal. Měli jsme tak 8 stupňů..
Kabát: Luggi
Boty: Loake - Holborn Mahagony
No a tady celej já. Ehm. Asi jediná fotka, kde jdou vidět i hodinky - podle mě hezky zapadaj do kombinace s opaskem a botami.
Pásek: Loake
Hodinky: Certina - DS Podium