• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FANFAN: Ano.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: no já mam talent boty totálně zlikvidovat, čili místo kvanta to pořád ob dva roky v podstatě obměňuju.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY: opravdu tu chcete probírat dámskou obuv?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FANFAN: zapomnel si skrtnout v horni rade druhe zprava :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FANFAN: ty prvni mam rad..sou super kdyz nekde chodis na dovolenejch v lete kdyz je venku 30 stupnu a nechces mit zabky...Cerny bez tkanicek miluju..ale nekde mam jeste asi tri pary s tkanickama..nicmene jinam nez k oblekum je nenosim zatimco tyhle si muzu vzit i k tmavejm dzinum..hnedy bugatky na zip mam uza si 8 let a furt slouzej dobre :)...Radsi nahod svoji "sbirku" :)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kdyz je ten patek..tak se zeptam..kolik mate bot? :)..mam dneska cistici den a zjistil sem ze tech bot nejak pribejva :)

BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Na britský ebayi je toho kvanta. Já už jsem nad tím taky přemejšlel :)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    CADDY: ptej se ve steampunkových klubech tady na nyxu. Tuším jsem někde viděl, že to u nás někdo šije na zakázku, jako součást kostýmů.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SAMGARR: Pokud by sis nahodou nevybral u TML, tak ve Fashion Outlet arene Sterboholy by take mohl byt solidni vyber... ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a kdyz uz sme u toho tak me zajima kde koupit konkretne tenhle kasmirovej kabat? :)...v lewinu nic a narazil sem na nejaky hipstersky atrapy nekde v pull and bear apod..ktery teda fakt jako ne...blazka nesnasim..petra filipa taky ne...nejaky tipy?

KOUDY
    KOUDY --- ---
    tm lewin
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Kde prazsky gentleman koupi, idealne slim fit, zimni kabat a nebude ho to stat majlant? Nejaky tipy?
    CADDY
    CADDY --- ---
    Da se u nas nejak normalne sehnat kravatova sala? Kdyz hledam po netu, neni to nic moc, nekde na eshopu se to i objevi, ale bud to nakonec vubec nemaji nebo nehezke provedeni...

Pritom mi to prijde jako fajn vec, zvlaste v tomto prechodnem obdobi...

chtelo by to neco jako toto...ale tam zase chteji jednou tolik za postovne...tak pripadne i tip na zahranicni eshop, kde to poslou za nejaky rozum, beru... http://www.tomsawyerwaistcoats.co.uk/subprod/day-cravats-self-tie--0001761.aspx

diky :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Nevite, jestli jde nejakym zpusobem odstranit vystouple mapy na kozene obuvi? Boty mi zmokly a na nekterych mistech se vytvorily. Docela me to prekvapilo vzhledem k tomu, ze zmokly mnohokrat predtim a nic. Vzdy je dam na napinaky a necham druhy den odpocinout. Diky za rady.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GEGE: chuť ballentines mi teda vůbec nesedí. Je to takové "ostré", moc lihové. Prostě to nešmakuje. Můžeš se tím akorát opít, ale neužiješ si to. Imho.
    GEGE
    GEGE --- ---
    COMODOR_FALKON: ballantines si vubec nepamatuji, jak chutna. tullamore jsem ze sve diety vyradil, protoze si ve vetsim mnozstvi nerozumi s mym zaludkem taky uz pred par lety. tohle ma samozrejme kazdy jinak. btw. nekdo z malostransky besedy mi pred par lety vypravel, ze cesi maji nejvetsi konzumaci tullamore na hlavu a prave v besede nejaky brand manazer nebo president predstavoval nejakou limitku nebo novou radu.
    SMETY
    SMETY --- ---
    Konzumní je dobrej výraz, jako levnou whiskey bych Jameson nebo Tulaka nezařazoval. A co se zkušenosti týče, Tyrconell doporučuji zas já :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam