• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    CADDY
    CADDY --- ---
    SARTH: to vypada super, diky :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SARTH: To co jsi linkoval, je zname spise jako Ascott Tie a rozdil spociva v tom, ze je to uz ve stredni casti sesite do uzkeho prouzku a jsou kratsi - okolo 30 inch... ;)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CADDY: Na britský ebayi je toho kvanta. Já už jsem nad tím taky přemejšlel :)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    CADDY: ptej se ve steampunkových klubech tady na nyxu. Tuším jsem někde viděl, že to u nás někdo šije na zakázku, jako součást kostýmů.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SAMGARR: Pokud by sis nahodou nevybral u TML, tak ve Fashion Outlet arene Sterboholy by take mohl byt solidni vyber... ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a kdyz uz sme u toho tak me zajima kde koupit konkretne tenhle kasmirovej kabat? :)...v lewinu nic a narazil sem na nejaky hipstersky atrapy nekde v pull and bear apod..ktery teda fakt jako ne...blazka nesnasim..petra filipa taky ne...nejaky tipy?

KOUDY
    KOUDY --- ---
    tm lewin
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Kde prazsky gentleman koupi, idealne slim fit, zimni kabat a nebude ho to stat majlant? Nejaky tipy?
    CADDY
    CADDY --- ---
    Da se u nas nejak normalne sehnat kravatova sala? Kdyz hledam po netu, neni to nic moc, nekde na eshopu se to i objevi, ale bud to nakonec vubec nemaji nebo nehezke provedeni...

Pritom mi to prijde jako fajn vec, zvlaste v tomto prechodnem obdobi...

chtelo by to neco jako toto...ale tam zase chteji jednou tolik za postovne...tak pripadne i tip na zahranicni eshop, kde to poslou za nejaky rozum, beru... http://www.tomsawyerwaistcoats.co.uk/subprod/day-cravats-self-tie--0001761.aspx

diky :)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Nevite, jestli jde nejakym zpusobem odstranit vystouple mapy na kozene obuvi? Boty mi zmokly a na nekterych mistech se vytvorily. Docela me to prekvapilo vzhledem k tomu, ze zmokly mnohokrat predtim a nic. Vzdy je dam na napinaky a necham druhy den odpocinout. Diky za rady.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GEGE: chuť ballentines mi teda vůbec nesedí. Je to takové "ostré", moc lihové. Prostě to nešmakuje. Můžeš se tím akorát opít, ale neužiješ si to. Imho.
    GEGE
    GEGE --- ---
    COMODOR_FALKON: ballantines si vubec nepamatuji, jak chutna. tullamore jsem ze sve diety vyradil, protoze si ve vetsim mnozstvi nerozumi s mym zaludkem taky uz pred par lety. tohle ma samozrejme kazdy jinak. btw. nekdo z malostransky besedy mi pred par lety vypravel, ze cesi maji nejvetsi konzumaci tullamore na hlavu a prave v besede nejaky brand manazer nebo president predstavoval nejakou limitku nebo novou radu.
    SMETY
    SMETY --- ---
    Konzumní je dobrej výraz, jako levnou whiskey bych Jameson nebo Tulaka nezařazoval. A co se zkušenosti týče, Tyrconell doporučuji zas já :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GEGE: Jasne, "mezi konzumnimi whiskami" je Jameson super - a taky mam doma flasku, akorat tu jsem koupil pri vyprodeji setu s placatkou tusim za necele 3 stovky...

Ale uz jsem se parkrat ocitl v situaci, kdy nebylo zbyti a tvrdemu alkoholu se neslo vyhnout, pricemz jsem ochutnal whisky, kde flaska mela cenu uz ve vyssim radu a ta chut byla uplne nekde jinde...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GEGE: Když už "levnou" whisky/whiskey, tak určitě raděi tu irskou. Vždycky bude jemnější než scotch. Ballantines se podle mě fakt nedá...
    Mezi Tullamore a Jameson už tak moc rozdíl nevidím.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    GEGE: jasný. Já v žádném případě nežertoval.
    GEGE
    GEGE --- ---
    COMODOR_FALKON:
    MARTIK: znam lidi, ktery maji doma sbirky za desitky, byly na murraym, jezdi na whisky festival a o jamesonu nikdy nerekli krivy slovo. vsichni se schoduji, ze mezi konzumnimi whiskami za tu cenu skvely pitivo. pardon, musim se jamesonu zastat. ne vsude servirujou islay apod. a casto volim jameson.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAKE_UP: A tobě jde o co?:-) Klub se jmenuje "Gentlemans style aneb modern man and his world (blog style)" a chlast k tomu patří ;) Nemůžeme se furt bavit jen o ponožkách.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Až dořešíte whisky, nezapomeňte ještě probrat víno a kafe.
    DOT
    DOT --- ---
    CORNHOLIO: jen bych doplnil, protoze to z tveho prispevku tak trochu vyplyva, ze blendovana whiskey nerovna se automaticky shit. Nicmene pokud chce nekdo doporucit proste jen nejakou lepsi whiskey, lovil bych mezi single malt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam