• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    UMIAKI:
    T_Y_L:
    Děkuju.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    ENDRUE: Není to něco jako nechat si rozepnutý zip u kalhot?:D
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    Jelikož nejsem moc velký fanda button-down košil, tak jsem právě jednu takovou dostal. Ty konoflíčky na límci můžu nosit rozepnutý nebo je to faux pas?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    No právě, jsem si říkal, první je pas, druhé délka.
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    COMODOR_FALKON: máš to obráceně, první číslo je pas, druhé délka
    skladem např. u GAPu
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Nn... V pase...

Pak se jeste nekdy pridava symbol pro delku S/R/L nebo u tehle velikosti typicky 30/32/34

Treba velikost 34/38 znamena kalhoty, co maji v pase 38 inch (necely metr) a delku vnitrni strany nohavic 34 inch (necelych 90 cm)...
    Zvenku mivaji v zavislosti na strihu okolo 110 cm..
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    38? To jako délka?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Nema nekdo nejaky tip, kde sehnat cerne kalhoty velikosti minimalne cca 38..?
    Idealne silnejsi dzinovina/ platno..

Zpravidla nosim velikost 34/38 slim fit - delka byva tak-tak, ale zas je nemusim o tolik stahovat v pase.
    Jenze jak tak prochazim obchody, tak krom hnusnych basic modelu za 299-399 se ve velikostech nad 36 nic nevyskytuje...

Slecna z NEXTu mi tedy tvrdila, ze ano, ale ze jsou hned pryc, ale vsude...?!
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Ja si ted k k Vanocum poridil 3 nove...
    Jedna je z cerveno-cerneho twillu, dalsi z modrosedeho satenu a treti namornicky modra s natisnenym bilym polka-dot vzorem...

ALE ja mam zel problem s tim, ze je potrebuji videt v realu, fotky na webu jsou zpravidla dost strasne... :(
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    SAMOUT: To já bych se taky pak klidně připojil, dej vědět, až budeš objednávat. Taky jsem s košilemi od nich spokojen.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SUN_VU_KUNG: OK, dřív jak v létě to ale nebude, teď jsem saturován :-). Já právě koupil v TML na Chodově kdysi dvě košile (akce 1+1), a od té doby vím co potřebuju.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SAMOUT: Do toho bych šel, akorát potřebuju v TML vyzkoušet, která mi padne nejlíp.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    GHOSTSTALKER: Velmi kulantně řečeno.

Teď teda nic, ale v budoucnu budu objednávat další košile, dám sem vědět, a můžu se tu s někým šábnout o dopravu - 12€ (objednávka do 209€), 21€ (do 349€) nebo 35€ (350€+). Btw. dneska jsem byl u Blažka, koupil jsem http://www.blazek.cz/obuv-formal-barva-cerna-113647.html . Milý od nich je, že pokud člověk kupuje napínáky s botama, má je za polovic (590 vs. 990 bez bot). A maj tam i jiný zajímavý kousky (ne teda na teď, bo mají koženou podrážku) za imho rozumné ceny.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SUN_VU_KUNG: Protoze provozovatel ceskeho Lewina a Barkera je trouba.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SAMOUT: nechápu, proč je to tady zase o tolik dražší...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SAMOUT: Objednáno v úterý, došlo další týden v pondělí. Jak jsem předpokládal, .de je jen lokální web / přeprodejce, samotná zásilka došla z UK. Vše přišlo naprosto OK.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    dotaz - šířka kravaty
    chci přesedlat na širší kravaty - spolu s prohlubováním třicátnického stavu jsem zmohutněl, vážím cca o 7 - 10 kilo víc než před dvěma lety a úzké už nevypadají proporčně úplně dobře. vždycky se mi líbil styl trochu tom ford, tady třeba ilustrováno na košili od TM. Lewinu. mám ale problém s tím, že mám dlouhé torzo (měřím 185, sice dlouhé nohy, ale i tělo) a široké kravaty po úvazu nikdy nejsou nahoře takhle široké a většina širších kravat, co mám (bez ohledu na výrobce, i třeba drakes london) přechází v tu užší část s mírným obloukem/vykrojením. je to normální? případně, nevíte o nějaké dobré značce, která by vyráběla - asi - prodloužené verze širších kravat? (širší - cca 7 cm u špičky)
    primárně mi jde asi o to posouzení, jestli to je normální nebo jenom jsem moc dlouhej nebo co

200 OK
    http://demandware.edgesuite.net/...ges/original/55103_original_original.jpg?sw=1400&sh=1729&sfrm=jpg
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: Jojo, dost hrůza. Mimo Jon Ham +++ a Denis O'Hare :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    The Men of the Golden Globes Red Carpet | Tom & Lorenzo Fabulous & Opinionated
    http://tomandlorenzo.com/2016/01/golden-globes-les-boys/

Zadna slava teda.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    tak ebay a heslo cufflinks. Tam jsou toho tuny, když nutně nepotřebuješ něco originálního a mezi nimi se dají najít kousky třeba z USA ze 70.tých let. A nebo pak třeba cufflinks.com.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Just glue some gears... :-D

Tak zalezi o jakem sperku se bavime... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam