• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    díky moc

NASTY: já mám loake patery, ale zrovna se mi žádný nelíbí. teď jsem omrkával i v kodani, pravda celkem malou zásobu, ale jiný než v čr, a prostě mi žádný nesedí. většinou tvarově, ale přijde mi, že je většina černejch i z nějaký podivný kůže - ty levnější jsou takový podivný gumáky, ty dražší zas mírně vybledlý (nevím, jak líp popsat). musel bych si znova koupit ledbury, který mám už dvoje
    KOUDY: dík, projdu to pořádně, tyhle maj na mě poměrně širokou špičku, ale uvidím, co ostatní
    GHOSTSTALKER: tyjo, berlínský boty si snad koupim, i kdyby se mi nelíbily. jinak herring znám, konkrétně jejich boty jsem dvakrát vracel, a všechny ostatní - trickers, cheaney, church's jsou podle mě docela drahý

já mám vlastně i poměrně přesnou představu - http://www.mrporter.com/en-cz/mens/churchs/toronto-cap-toe-leather-oxford-brogues/629144?ppv=2, ale jak říkám, 12k je podle mě trochu moc (byť to tak možná dopadne)
    btw, ani nevím, jestli tu někdy mr. porter byl, podle mě super e-shop, často tam nakupuju, řešil jsem s nima nejrůznější věci, maj skvělej servis, vracení s DHL zadarmo atp. plus maj super videa a journal
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    a z jiného soudku
    nemáte někdo tip na dobrou značku bot? grenson ani loake momentálně nemá hezký černý oxfordky (pro mě hezký), asi nejsem úplně připravenej dát za church's 13k - napadá vás nějaká jiná alternativa?

díky
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    FIONOR: tak stojí za upozornění, že comodor_falcon se sám tak trochu střílí do nohy, když sem postuje podobný věci, plus jako první osobně laděné vidím [ COMODOR_FALKON @ Gentlemans style aneb modern man and his world (blog style) ]
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FIONOR: Začněme u toho, že negentlemanské je posuzovat něčí oblečení. Nic do toho nikomu není.
    Nejsem si vědom svých osobních útoků. "Máníčka s goatee"v černých džínách je moje stereotypní představa "metalisty", co chodí na tyhle krvavě červené "opery". Stejně jako někdo může mít představu o lidech s nucenými úsměvy na divadle.

Jádrem je, že to tu není módní peklo. Ten týpek nebyl žádná celebrita, aby mělo smysl diskutovat, jestli tím nenastoluje nějaký nový trend jako třeba když si Beckham strčil odznak na špatnou stranu.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Já tam byl na pokracovani Oidipa, 7 proti Thebam...
    RockOpera Praha - Právo vládnout (Jan Toužimský)
    http://www.youtube.com/watch?v=iNo8sQ2n7wE

A sel jsem tam v prevleku za civilistu: Mel jsem na sobe kalhoty a kosili...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    UMIAKIMARTIK Jů, máme mínuska!
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: Teď jsem si vygooglil, co to vlastně je a vyskočily na mě tyhle fotky:

Muž by v místnosti pokrývku hlavy mít neměl, ale tak jako by mi to nepřišlo nepatřičné na koncertě Kabátu nebo Tublatanky nebo Petra Koláře, tak by mi to nevadilo ani tady. V čem jsi tam šel prosím pěkně ty?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: A s výjimkou toho, když je někomu zima. A s výjimkou toho, když má někdo třeba rakovinu a chtěl by skrýt svou pleš. Je to o ničem a řešíte to moc dlouho. Pravidla jsou a výjimky z nich taky vždycky budou.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BADHORSE: Jasneeee... Maly hacek je v tom, ze VB se dopoustel pouze jedine chyby: Kapesnicek do saka a kravata/ascot/satek nemaji mit stejnou barvu/material...

Nektere veci (pokryvka hlavy uvnitr budovy) jsou ale celkem univerzalni...
    (s vyjimkou pokryvek nabozenskych)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Falkon od ty doby co jsi tady postnul svou fotku ala Vit Barta, te musim brat s obrovskou rezervou. V hledisti rock opery dozajiste neni zadny dress code, takze to ani nemuze nikoho poburovat.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Ne, nemaji... To je prave prilis exoticke i na RockOperu...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Takže všichni mají na hlavách kšiltovky?:)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Tak ja tu a tam nekam zajdu, ale tim ze preferuji predstaveni, ktera mne bud zaujmou ne uplne tradicnim pojetim sceny nebo pristupu, s mirnou preferenci komedie, tak se vetsinou vyskytuji v mensich divadlech s uvolnenejsi atmosferou i dresscodem - a tedy i s podobnym vzhledem publika, jako v RockOpere...
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Možná bys měl někdy do divadla zajít a zjistit, že tam není hlediště plné umělých úsměvů. Stejně jako hlediště rock opery nemusí být plné mániček s goatee na obličeji...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    COMODOR_FALKON: "snobismus"
    COMODOR_FALKON: "divadlo"
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Vzhledem k tomu, že ti na rock opeře vadí pokrývka hlavy, tak jsina dobře cestě :).
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Ah tak...
    Treba si jednoho dne vypestuji take takovy level snobismu a v divadlech s hledisti plnymi umelych usmevu se mi cosi podobneho stavat nebude...
    ...a nebo taky ne...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: mě se to nestalo. Jako gentleman se podobným cirkusovým atrakcím vyhýbám.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Nestalo. Ale tohle je RockOpera a nekdo, kdo chodi s nekym, kdo hraje v Ordinaci v Ruzove zahrade.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Kdyz uz jsem to nakousl v jinem auditku, tak to postnu i sem...

V utery jsem byl v divadle - RockOpera Holešovice.

Prede mnou sedel tenhle manik a celou dobu (2,5 hodiny) v te prosivane vesticce a s cepici na palici...

Pozn. ta blondynka vedle nej je jeho pritelkyne, pry herecka z Ordinace v Ruzove zahrade (dle infa od me pritelkyne).

A co vy ? Stalo se vam nekdy, ze jste sedeli 30+minut nekde v hale a ponechali si cepici na hlave..?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam