• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Maji tam i klasicke ceske pantofle...
    Tedy za skoro sto ecek to asi bude nejaka deluxe verze...
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    BOBASH: je, ale pro popis situace to stačí. Nebo ty bys neřekl, že ty spodní jsou elegantnější, než ty vrchní?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    BOBASH: skoro jo, ale nějaký ty "gladiátorský" by se možná i...
    https://cz.pinterest.com/pin/419045940297656481/ + scroll níže související piny.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MARTIK: Elegantní sandále? A není to tak trochu oxymóron?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: takže něco mezi těmito:

Podobné Baťovky jsem nosil minulé léto. Musel jsem je vyhodit, jak mě v nich ty nohy bolely.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Prosím o tip na sandále, které by měly pevnou, anatomicky tvarovanou stélku (vložku) a které by vypadaly trochu elegantněji.
    Bohužel, co jsem zatím viděl (i vlastnil), tak buď seženete kožené elegantní sandále, které jsou uvnitř totálně placaté a mé ploché nohy v nich trpí, nebo to jsou ošklivé, ale pohodlně outdoor sandále.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GHOSTSTALKER: nemusis to resit pet let... v zime spotrebuju dvoje denne... uplne kazdej den neperu... nemusim to parovat a kdyz vidim diru, nebo mela smulu ze jsem ji tahal casteji a je tip padem viditelne jina, jde do kose, postupne jich ubyva.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: To chodima ja, ale 50 paru ponozek nepotrebuji.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Ewww, to snad ne.
    Tipoval jsem, že je prostě konzervativní a chodí denně v obleku.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Tipuji, ze 50 paru = cca 1 pracka 1x mesicne i s rezervou...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hackett ma dobre ponozky https://www.hackett.com/gb/accesories/socks-underwear

Ale na nakup 50 paru to neni (proc by jich clovek tolik potreboval?).
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Co COURLUX - je to jedna z tech zasilkovych firem, co otravuji po telefonu a nejsou uplne levni, ale vse, co jsem od nich zkousel, kvalitou minimalne odpovidalo cene...

Skvele bambusove ponozky posilaji v baliccich po 3 parech kazdych X mesicu, standardne 4...

Jsou trochu silnejsi, ale prave proto jsou velmi mekke a odolne.

Do 150 Kc/ par se vejdes a ze Svycarska se clo neplati...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    KALIBAN: hele, pokud ti nevadí, že časem bude jedna ponožka víc šedá a kratší, tak já tohle kupuju v HM - tuším stojí 300 balíček 3 nebo pěti. to samý trenky
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    KALIBAN: Já si nedávno koupil cca 15 párů různých barev v M&S, zatim jsou dobrý. Hlavně mi vyhovuje, že jsou dost vysoký, takže nikdy není vidět lýtko.
    GEGE
    GEGE --- ---
    KALIBAN: osobni doporuceni a usetreni za clo apod. naprosto chapu. ja mam nastesti k kickstaterem dobry zkusenosti, i kdyz zatim jsem podporil tri veci. jestli je koupim, tak poreferuji :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GEGE: plus teda bych mozna neco, s cim ma nekdo osobni zkusenost... moje zkusenosti s vecma s kickstarteru jsou bohuzel ... hm.... rekneme ne uplne vyrovnany
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    GEGE: no priznam se, ze takhle high tech jsem na to nekoukal... chtel jsem jit zase podobnou cestou, koupit tech ponozek pro kazdodenni bezny noseni milion a neresit (odpada tim nutnost ponozky parovat... je to extremne prakticky) a dat za par tech ponozek petikilo bez postovnyho, cla,dph apod mi prijde trosku moc ... ty co mam a jsem s nima naprosto happy staly par maximalne 150...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam