IHNAT: Co znamená kvalitní? Jestli jde jen o to aby to nebyl nějaký polyesterovy hnus (pak je asi 15 celkem dost a dá se sehnat levněji), nebo jde o to aby kvalitou dělal dojem? V této cenove relaci bych asi zkusil Tm lewin a Bernhardt - ten má výprodeje a zbavuje se konfekce (jinak dělají merenku). S Bernhardtem mám zatím dobré zkušenosti. Nevím teď jak jsou na tom s cernymi obleky (možná tam zkus zavolat). Blízko těch dvou je taky Knize ten bude kvalitou výše, ale nevím zda se vejde do 15. Naproti Bernhartovi je Pierre cardin, ale někde jsem četl že kvalita neodpovídá ceně (podbne jsem slyšel o Hugo Boss, celkově bych se asi v CR podobným značkám vyhnul). Ještě Marks and Spencer má na Vaclavaku i obleky jejich rady Saville Road, kde by kvalita měla být lepší než jejich běžná produkce co se u nás prodává (a taky j to vlna, zatímco normálně tu prodávají polyester).
Blazkovi bych se vyhnul pokud nemají brutální slevy (tak na 1/3). Pak v podobné relaci jsou Sarar, nebo Park Avenue ve fashion aréně (ale je třeba tam dost heledat mají i dost prisernosti).
Pisu z mobilu tak text možná obsahuje chyby.