• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak to už fakt trolluješ. Takže argumentuješ tím, že když něco bylo módního dříve, tak to není módní výstřelek?

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Super zdroj... Takze ted k tem udajne vysokym klopam: https://goo.gl/images/xS1TF2

(Pochopitelne, triknoflikove sako bude mit vzdy klopy proklate vysoko, protoze se pod ne proste musi vejit o knoflik navic)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tolik k tomu, že saka se 2 knoflíky jsou módní výstřelek:

http://goo.gl/images/FZxAHf
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: To není o knoflících, ale především o příliš vysoko posazených klopách. Ale vidím, že tomu rozumíš.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    UMIAKI: Saka se dvěma knoflíky nejsou módní výstřelek.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: To je blbost. Ta fotka je sice tmavá, ale přijde mi to jako klasický tříknoflíkový tmavý oblek normálního střihu. Sako nekončí pod koleny, padne mu v ramenou, leze mu akorát rukávů, správná délka kalhot, nejsou ani moc široké ani moc úzké ani krátké, klopy jsou v pohodě, žádné sedmdesátky ;)

Saka se dvěma knoflíky jsou módní výstřelek, úzké střihy a krátké kalhoty tu taky za pár let nebudou a dnešní módní snobové a dandyové budou za deset let vypadat stejně trapně jako Bee Gees dneska.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Tenhle nevydržel.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Strih saka by se mel hlavne prizpusobovat nositeli, nikoliv dobe...
    ...zvlast kdyz je tam skryty predpoklad, ze oblek by mel vydrzet nekolik (desitek) let...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    GHOSTSTALKER: troufnu si říct, že padne (na to, že to je staré C&A :D ). Ale hodně se mi líbí, když je vidět ta vesta a nechtěl jsem tolik zdůrazňovat ten starý střih, tak jsem ho nosil spíše rozepnuté. Jen u obřadu zapnuté.

Jinak tedy děkuji :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    no z rozepnuteho saka tezko soudit, jak padne (treba zenichovo nepadne:), ale ten strih je ponekud oldschool.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KANAREK1: Když ti padne, tak není co řešit:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KANAREK1: Podle mě vypadáš líp jak ženich, nelze nehodnotit.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KANAREK1: mně to přijde v pohodě, ležérní, uvolněné. Působíš dojmem, že je ti v tom dobře a že jsi to nijak zvlášť neřešil (což je dobře).
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Šel jsem na svatbu a zjistil, že mi padne starý oblek. Nyní nemám černé polobotky, tak jsem vzal co bylo a nakonec mi to nepřijde ani až tak hrozné. Co na to místní guru? :) Na to, že je to starý střih a poskládané z "co dům dal".

Jsem ten vlevo vepředu. Zbytek nehodnoťte.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Ze Sararu z Outlet areny mam oblek - maximalni spokojenost co do materialu i pohodli...

IHNAT
    IHNAT --- ---
    Díky za tipy, zatím jsem byl u Blažka, Tm Lewin a PF. Zjistil jsem, že mám problém s ramenama, ošklivě se mi krabatí. Dnes projdu Václavák, tak snad najdu něco lepšího.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    IHNAT: Co znamená kvalitní? Jestli jde jen o to aby to nebyl nějaký polyesterovy hnus (pak je asi 15 celkem dost a dá se sehnat levněji), nebo jde o to aby kvalitou dělal dojem? V této cenove relaci bych asi zkusil Tm lewin a Bernhardt - ten má výprodeje a zbavuje se konfekce (jinak dělají merenku). S Bernhardtem mám zatím dobré zkušenosti. Nevím teď jak jsou na tom s cernymi obleky (možná tam zkus zavolat). Blízko těch dvou je taky Knize ten bude kvalitou výše, ale nevím zda se vejde do 15. Naproti Bernhartovi je Pierre cardin, ale někde jsem četl že kvalita neodpovídá ceně (podbne jsem slyšel o Hugo Boss, celkově bych se asi v CR podobným značkám vyhnul). Ještě Marks and Spencer má na Vaclavaku i obleky jejich rady Saville Road, kde by kvalita měla být lepší než jejich běžná produkce co se u nás prodává (a taky j to vlna, zatímco normálně tu prodávají polyester).
    Blazkovi bych se vyhnul pokud nemají brutální slevy (tak na 1/3). Pak v podobné relaci jsou Sarar, nebo Park Avenue ve fashion aréně (ale je třeba tam dost heledat mají i dost prisernosti).
    Pisu z mobilu tak text možná obsahuje chyby.
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    IHNAT: blazek, napr. v kotve
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    van graaf?
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    Zdravím, potřebuju dnes nebo zítra koupit kvalitní černý oblek. Prosím o tipy, kam v Praze jít.. Cena do 15k
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam