• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    COMODOR_FALKON: Tak mám pocit, že takhle to se standardem někdy bývá - jde o módní výstřelek, který se ujme a přestane být výstřelkem, ale standardem.

Jak jsem pochopil v módě dochází ke změnám rychle (třeba i z roku na rok). Takže pokud něco vydrží několik generací (jako v případě saka na dva konflíky - bavíme s tu o nějakých 100 letech) a v podstatě je to již chápáno jako normální součást moderního oblékání, tak se nemusíme bát to za standard označit ;-).
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    T_Y_L: Dobrá, dobrá "módní výstřelek" je možná moc hrr, měl jsem napsat "módnější" ;)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Je vsak otazkou, po jake dobe se z modniho vystrelku stava standard...

Protoze ac nyni jiz pomerne etablovany, puvodne o neprilis funkcni modni vystrelek (proti formalnejsim trem ci dokonce ctyrem/sesti knoflikum) slo...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    UMIAKI: Ono jde o to, že sako na dva knoflíky se od té doby nosí tak nějak pořád. Takže to skutečně není módní výstřelek. Obrázků toto dokládajicí by bylo možné najít více z různých období. Takže zkus nastínit, proč se ty domníváš, že to módní výstřelek je.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak to už fakt trolluješ. Takže argumentuješ tím, že když něco bylo módního dříve, tak to není módní výstřelek?

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Super zdroj... Takze ted k tem udajne vysokym klopam: https://goo.gl/images/xS1TF2

(Pochopitelne, triknoflikove sako bude mit vzdy klopy proklate vysoko, protoze se pod ne proste musi vejit o knoflik navic)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tolik k tomu, že saka se 2 knoflíky jsou módní výstřelek:

http://goo.gl/images/FZxAHf
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: To není o knoflících, ale především o příliš vysoko posazených klopách. Ale vidím, že tomu rozumíš.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    UMIAKI: Saka se dvěma knoflíky nejsou módní výstřelek.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: To je blbost. Ta fotka je sice tmavá, ale přijde mi to jako klasický tříknoflíkový tmavý oblek normálního střihu. Sako nekončí pod koleny, padne mu v ramenou, leze mu akorát rukávů, správná délka kalhot, nejsou ani moc široké ani moc úzké ani krátké, klopy jsou v pohodě, žádné sedmdesátky ;)

Saka se dvěma knoflíky jsou módní výstřelek, úzké střihy a krátké kalhoty tu taky za pár let nebudou a dnešní módní snobové a dandyové budou za deset let vypadat stejně trapně jako Bee Gees dneska.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Tenhle nevydržel.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Strih saka by se mel hlavne prizpusobovat nositeli, nikoliv dobe...
    ...zvlast kdyz je tam skryty predpoklad, ze oblek by mel vydrzet nekolik (desitek) let...
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    GHOSTSTALKER: troufnu si říct, že padne (na to, že to je staré C&A :D ). Ale hodně se mi líbí, když je vidět ta vesta a nechtěl jsem tolik zdůrazňovat ten starý střih, tak jsem ho nosil spíše rozepnuté. Jen u obřadu zapnuté.

Jinak tedy děkuji :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    no z rozepnuteho saka tezko soudit, jak padne (treba zenichovo nepadne:), ale ten strih je ponekud oldschool.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KANAREK1: Když ti padne, tak není co řešit:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KANAREK1: Podle mě vypadáš líp jak ženich, nelze nehodnotit.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KANAREK1: mně to přijde v pohodě, ležérní, uvolněné. Působíš dojmem, že je ti v tom dobře a že jsi to nijak zvlášť neřešil (což je dobře).
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Šel jsem na svatbu a zjistil, že mi padne starý oblek. Nyní nemám černé polobotky, tak jsem vzal co bylo a nakonec mi to nepřijde ani až tak hrozné. Co na to místní guru? :) Na to, že je to starý střih a poskládané z "co dům dal".

Jsem ten vlevo vepředu. Zbytek nehodnoťte.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    T_Y_L: Ze Sararu z Outlet areny mam oblek - maximalni spokojenost co do materialu i pohodli...

IHNAT
    IHNAT --- ---
    Díky za tipy, zatím jsem byl u Blažka, Tm Lewin a PF. Zjistil jsem, že mám problém s ramenama, ošklivě se mi krabatí. Dnes projdu Václavák, tak snad najdu něco lepšího.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam