• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    loake, grenson, church's, nenosim oblek
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Pokud nosí oblek jednou za měsíc, tak asi ne. Pokud nosí oblek pravidelně, tak podle mě kvalitní rámovky stojej zato - protože si je koupí jednou na milion let a nebude kupovat každý tři roky nový křusky.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    BELIEVER: To zalezi na tom, co od tech bot ocekavas - jestli vydrz pri kazdodennim noseni, nebo jen jednou za cas...
    Pokud nehodlas ty boty nosit denne a nevydelavas mesicne aspon desetinasobek jejich ceny, tak boty za vic jak 2-3k jsou IMHO nejspis zbytecne...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BELIEVER: Obleky víceméně nenosím, ale i normálně nosím většinu času Loake, takže bych je nosil i k obleku :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Jakou značku bot nosíte k obleku? Kde takové boty kupujete?

Já se s tím v poslední době trochu peru, nemůžu najít boty, které by mi vyhovovaly, tak hledám inspiraci.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    Mam je v penezence, ale dal jsem si je jestedo takove te tenke pruhledne folie, aby byly chraneny vnejsim vlivum. Od te doby je muzu kdykoli vytahnout a nejsou poniceny jako driv.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ja jich mam vzdy par v penezence pro nenadale pripady a jinak to male kovove pouzdro, ktere mam v aktovce...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JANDOS: Řeším to taky. Mám malý vizitkář z nějakého kovu, který ale věčně zapomínám vzít. Když zrovna nezapomenu a mám sako, strčím ho do té malé kapsičky vlevo dole (ne náprsní kapsa, níž), když ale mám třeba jenom chinos a košili, tak na to seru, protože ho nemám prostě kam dát. Až budu velký, pořídím si asi aktovku. Na vizitkář, termosku a svačinu.
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    UMIAKI: etuje ;)
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    JANDOS: Já mám pár volně ložených vizitek v kapse u saka (takové malé vnitřní na úrovni pasu, kde nepřekáží a nejsou vidět), kdyby byly zapotřebí. Nestane se mi, že bych jich potřeboval rozdat moc, takže to pohodlně stačí. A v saku se mi nikdy nepomačkaly ani se jim nic nestalo.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    UMIAKI: Ja mam takovou mini-krabicku no. Do kapsy ji dat muzu, ale uz tech veci v kapsach mam docela dost a trosku me tam sere. Zadnou tasticku na zapesti nebo cokoliv co pripomina kabelku bych nevzal do ruky :) Jiny genialni reseni uz asi nevymyslim
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JANDOS: Já u sebe nosím messenger bag, ale přijde mi, že to hliníkové pouzdýrko na vizitky se ti vejde i třeba do kapsy u saka nebo do té pánské taštičky na zápěstí, co se teďka nosí...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Kde nosite svoje vizitky ? Jestli na to mate nejakou krabicku na vizitky tak kde nosite tu krabicku ? Nechce se me nosit krabicku s vizitkama kazdej den u sebe ale zaroven je u sebe porad potrebuju, protoze dopredu nevim, zda ji budu nekomu chtit dat.
    V penezence sou po case jako prase a navic se nehodi vytahovat je z penezenky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    UMIAKI: Ano, na obrázku jsou dva, ale v inzerátu píší, že to šíji s 1-3 knoflíky.

Tady je sako s jedním knoflíkem na dobové fotce (opět si prosím povšimněte délky kalhot gentlemana uprostřed).

FINSON
    FINSON --- ---
    UMIAKI: Tak v tom případě si dovolím parafrázovat klasiku: "Neplatíš, neřeš." ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    UMIAKI: Si to v nastavení naklikej, že to chceš vidět neasi!
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    FIONOR: Tím, že nevidím od koho jsou, tak pozbývají většiny smyslu:/
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    GHOSTSTALKER: Jednoknoflíkové frčely zase nedávno ;) I když zrovna tady u tebe má knoflíky dva...

A jako třeba tady se mi to dost líbí.

A normálně by tu měli zakázat ty z***vené minuska, nejblbější způsob jak projevit "názor" :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FIONOR: A dokonce se nosila jednoknoflikova saka. Takove faux pas! O delce kalhot radeji ani nemluvim.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam