• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    meli jsme ted s kamosem debatu nad trikama pod kosile a nejak jsme se nemohli shodnout jestli trick z HM a nebo radsi znackovy triko za 800+, ktery se ale nesepere po peti vyprani. Nazor?
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    RADOWAN: díky za tip, zkusím tam zajít
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    Trika pod kosile kupuju v Kik - je to teda desna hadrarna, ale trikrat bile triko, 100% bavna, upnutejsi rukavy (jenom M je mi trosku kratke - mam to tak tak), celkove lepsi nez z H&M a vsechny tri za 199,-
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    BOBASH:
    BALAENA: diky, mrknu se! :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CORNHOLIO: V lidlu teď mají kalhoty a košile cca v kvalitě HM, kombinace len bavlna, za asi 250 kus. Když člověk překoná myšlenku nakupování oblečení v Lidlu tak docela dobrý :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CORNHOLIO: zrovna dneska mi přišlo do mailu, že M&S má do 7. 6. 20% slevu na lněné, nechceš tam kouknout? maximálně si nevybereš
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Máte někdo tip na lehké prodyšné letní plátěné kalhoty, nebo něco podobného? Nechci kraťasy a rád bych chodil ven i ve vedrech... Nemusí být zrovna "strict gentleman approved", ale aspoň relativně vkusné:)
    (Ze zdravotních důvodů nemůžu moc vystavovat svoji kůži sluníčku, takže v těchhle vedrech chodím v tenkých košilích a kalhotech z HM, což není nic moc...)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MAGUMI: taky mám :) Strašný střih - krátký široký rukáv, ale hlavně pod krkem je to téměř rovný, strašně divně se v tom cítím. Mám ho na doma :)
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MARTIK: M&S.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KALIBAN: od nich mám bílé trika, pod košili jsou dobré, ale jinak na nic.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARTIK: do HMka...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Potvrzuju. Mám cedrový napínáky, nejstarší Loaky mám asi pátým rokem a stále voní kůží. Napínák dávám vždy, jak přijdu domů.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    GEGE: Ještě se hodí pořídit nějaké dřevněné napínáky (shoe tree) a občas je do bot dát, vytahuje to z bot vlhkost a pomáhá držet tvar.
    GEGE
    GEGE --- ---
    AXTHEB: to asi taky zavedu :)
    LOPIN: zadny plast, ale ve spicce je nejaka textilni "podsivka".

skoro rok kazdodenniho noseni daly, myslim, ze hlavni kamen urazu budou ty ponozky, zvyseni teplot v posledni dobe a absence stridani s jinym parem bot. vsem diky za tipy!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MARTIK: většinou všechny firmy, co dodělávaj potisky na trička, tisknou na fruit of the loom, zkusil bych hledat je.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GEGE: Mimo přírodních ponožek ještě pomáhá chodit v těch botách obden, ať se mezitím vyvětrají
    SITH
    SITH --- ---
    COMODOR_FALKON: díky, skočím tam
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MARTIK: Neni to bavlna, ale je to mnohem prijemnejsi a pri vetsi velikosti to splni podminku, ze to neni "prilis na telo":

Muži - Bambutik
    http://www.bambutik.cz/...ediva/kategorie:tricka-dlouhy-rukav&tricka-kratky-rukav&tricka-pod-kosili/

Ta firma je můj výhradní dodavatel spodního prádla, ponožek na tančení a mám od nich i několik triček včetně polokošile...
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    MARTIK: osobní zkušenost nemám :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    VODOMERKA: díky. Mají tam celkem dost typů triček. Doporučíš mi nějaké? A nevíš, zda velikosti odpovídají standardu, nebo zda nějak vybočují?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam