• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    YAZZMAN: Kartackem na semis a impregnaci.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Ahoj, nejake tipy, jak cistit a udrzovat semisove boty?
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AHASVER: hm, dík za komentář, jak nad tím přemýšlím, vlastně máš pravdu. Vcelku jsi vystihnul tou větou, jak si myslíš, že má vesta na chlapovi vypadat to, jak to vnímám i já. Konotace s hipstery, které jsi popsal je něco, co bych fakt nechtěl - tenhle styl mi nesedí, i když ho nikomu neberu. Nějak jsem měl v podvědomí zavzorované třeba tohle s tím, že jsem si chtěl pokrýt tu možnost bez saka:

takhle někdy prostě chodím a hipsterský mi to nepřijde ani trochu.
    Jinak mě se paradoxně líbí víc ty vesty bez zad, s lesklým materiálem, působí to na mě právě tak, jak jsi psal. Co se týká vzoru, nemyslel jsem nějaké divoké obrazce, ale třeba jemný vzorek, nebo kostku, protože mám všechno v podstatě bez vzoru, tak to tím trochu oživit.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Přesně jsem si hned při vznesení dotazu představil nějakýho teplýho elektroswingera.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SUN_VU_KUNG: abych to nějak rozlišil - ty mi typově přijdeš mnohem víc sem
    https://i.pinimg.com/564x/85/97/d2/8597d2b991a517d192e5346d42b58841.jpg
    než sem
    http://www.universalswingbrothers.com/...ent/uploads/24.08.13_Wicked_Flex-e1507802907381-400x400.jpg
    nebo sem (vpravo)
    https://www.ticketpro.cz/public/7c/cf/31/1428049_911163__0001.jpg

a u toho prvního chlapa se podle mě vesta může naskytnout jen v mnou popisované situaci - ať už autenticky nebo jako samostatnej doplněk, oboje by mělo bejt v lince
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SUN_VU_KUNG: sere pes? nevěděl jsem, vlastně, co myslíš plnejma zádama, protože se dělaj i ty takový "jakovesty", co žádný záda nemaj (asi do teplejších krajů). upřímně mně hipsterský vestičky, co nosej chlapci vážící 60 kilo, když jdou s bekovkou na hlavě tančit na náplavku elektroswing, přijdou dost trapný, pokud člověk neni člen avett brothers. mám za to, že vesta na chlapovi má vypadat tak, že jsem si odložil sako a jdu se pustit do práce.

ale já to sako, oblekovou bílou košili a kravatu nosim, což nevim, jak to máš ty
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    AHASVER: to jo, ale s plnými zády, aby se dala nosit bez saka. Tyhle oblekové mají záda z jiného, lehčího materiálu a správně by se neměly nosit samotné.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CORNHOLIO: hm! Tam chodím, ale nikde jsem si jich tam nevšimnul, tak to se poptám, jednu odtamtud mám, ale právě že bez zad. Díky za info.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    já jsem teď pořídil vestu s plnými zády ve Van Graafovi v Praze, pár jich tam měli...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    COMODOR_FALKON: zajímavý. Když jsem byl cca před dvěma lety na koncertě, co měl Parov Stelar, tak se to tam těmi vestami hemžilo, někde to museli sehnat :)

ramena 45? :D :D Čína no :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SUN_VU_KUNG: Před časem jsem zkoušel sehnat, bez úspěchu.
    Něco jsem našel na Aliexpresu ale s šířkou ramen 45cm...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj, dokázal byste někdo poradit, kde v ČR (tedy Praze, ideálně :)) sehnat oblekovou vestu, ale s plnými zády, aby se dala nosit samotná s košilí, bez saka? A druhá věc - kdyby tam měli i nějaké ne tak klasické kusy, ale i něco zajímavého (vzory, střih, detaily...)? Dík!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    lepsi? :)

GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Velke sako, male kalhoty, spatna barva ponozek, rozeptnute boty... tak ja nevim, co je na tom dobre? Mozna kosile, ale s tim sakem tezko rict, muze mit i kratky rukav :).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KOUDY: jen jestli to neni moc levicacky na nej... jinak proc ne, kdyby misto jeho silenejch nazoru vrhnul energii na karieru modela, vubec by mi to nevadilo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    za me to neni spatny..zvolil bych jiny kalhoty a barevny ponozky ale jinak me to nijak zvlast neurazi..na jeho vek je to dobrej outfit..kdyz si vezmu jak chodej bezne oblikani duchodci.
    JINX
    JINX --- ---
    MARTIK: budu tajne doufat ze je to fotosop. Jeste ze Klaus neudava modni trendy.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    všichni se máme co učit

AHASVER
    AHASVER --- ---
    AHASVER: a samozrejme je mysleno clovek na prepazce. ajtak na budejovicky, co specha do sklepa v cs a ma oblek/kravatu, je kravatak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam