• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    To jsem tu psal ja. Co se tyce stranek, tak viz nize (ja tam chodim pres firemni VPN, ktera je v cizine), co se tyka dopravy, tak ja pouzivam https://www.mailboxde.com/. Nemecka adresa ma dopravu za €6.95 u objednavky do €174, vyssi dokonce zdarma, takze platis jen tech 130 korun za mailbox. Btw. jsem nekde cetl, ze se chysta narizeni EU, ktere vsechny tyhle blokovaci pazdraty eliminuje, vsechny esopy budou muset zpristupnit vsechny lokalni stranky. Ale nevim, jestli a kdy to vstoupi v platnost.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    google nabizi minimalne dve sluzby

UK International Parcel Forwarding to Czech Republic
    http://welcome.skypax.com/...FtatHH_W2Wh8QbPX-lUhzZfbdx95HFKgFnTm1Bz7Qu9XmgJGMLpMRjh1BxoCBP4QAvD_BwE

International Shipping & Forwarding Pricing | forward2me
    https://www.forward2me.com/pricing/
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: můžete to vyřešit:
    1. výletem do londýna
    2. přesměrováním přes nějakým kontakt v zahraničí. Možná na to existuje i nějaká služba. Pokud byste někdo věděli, tak napište.

Já bydlím kousek od PL hranic, tak jsem si jednou něco objednal na mé jméno na polskou poštu za humny. Nicméně přivezl to tam kurýr a ten to tam nemohl nechat ležet, jako normální dopis. Tak jsem pro to blbec musel jet asi 60 km do katowic do GLS skladu :) I tak se to vyplatilo, bral jsem tehdy sako a ušetřil pár tisíc.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NASTY: můžeš očekávat tuto odpověď. Psal jsem jim nedávno. Nic s tím nejde udělat.

Dear Martin,

Thanks a lot for getting in touch.

I'm delighted to hear that you are happy with your new purchase and thank you so much for taking an interest in the business.

I completely understand your frustration with the pricing discrepancy between the sites, unfortunately the TM Lewin presence in Czech Republic is run independently as it is a franchise and so they determine their own prices and they don't have to be in line with the pricing or promotions that we have on offer in the other regions.

The agreement with the presence of the franchise does mean that deliveries to the Czech Republic do have to be purchased from the Czech store.

Apologies for any disappointment caused by this Martin.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ZAPPO: teď na to koukám, a v "on sale" mi to nabídlo i košile s fr. manžetou, za cca 750 to je pěkný... asi něco zkusím koupit.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SUN_VU_KUNG: Já tam takhle nakupuju košile co jsou "on sale" - ale většinou ještě počkám na nějakou jejich akci jako 2+1 zdarma nebo tak. Kumulujou to bez problémů. Takhle jsem na první objednávku koupil trochu různý střihy a velikosti a od tý doby už jen doobjednávám. Jedna košile v takový dvojslevě vyjde na cca 400
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: Tak to jsi se do toho opřel :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Napsal jsem na uk support proč tam neni Čr. Očekávám odpověď že Čr má vlastní eshop. Pošlu jim screenshoty s cenami které jsou leckdy až trojnásobné a zeptám se jestli jim to připadá v pořádku.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: díky za info, Tor můžu zkusit, to je fakt, ale jestli pak nedoručí do ČR, tak je to nanic. Ale je to teda fakt nechutná politika, že u nás drží cenu výrazně výš :-/
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ZAPPO: jasně, vím o nich, věřím, že budou v pohodě - jen s francouzskou manžetou mají pouze bílé košile a pak ta cena za 2k je už pro mne na hraně. Bez předchozího vyzkoušení si nerisknu něco nakoupit, to vím, že nefunguje. Není to proto, že bych TML nějak protěžoval, ale tím, že jsem si mohl tu košili u nich zkusit už vím, že kombinace 16,5" / 38" je v pohodě a můžu v ní u nich koupit cokoliv a nemusím se bát :) Ale když bude nějaká košile od Tyrwitta v akci, tak ji objednám a zkusím, ať vím.
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Chodím tam přes prohlížeč TorBrowser, abych se vyhnul onomu přesměrování. A objednávku zařizuju přes bráchu. Pokud vím, tak to taky přes Tor jen nahází do košíku, objedná a zaplatí kartou. Brali jsme zatím 2x vždy 3–4 košile každý a na poštovné jsem mu vždy přispíval do dvou stovek.

UPDATE: Teď jsem si to poštovné chtěl zkusmo ověřit, ale v checkoutu ze seznamu zemí kam doručují zmizela Česká republika (nebo jsem slepej).
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    SUN_VU_KUNG: Přes nějakou VPNku? Třeba v Opeře? Ale nevím jestli jim nebude vadit česká billing address.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SUN_VU_KUNG: Vím, že je to něco jiného než na co se ptáš:), ale jsme na Internetu, tak to snad čekáš...
    Já už pár let kupuju košile od Charles Tyrwhitt www.ctshirts.com/ - normálně v UK, mají eshop, posílají do ČR, nikdy žádnej problém. Často mají slevový akce a někdy slevový akce na slevový akce:), takže tam hodně kupuju "spotřební" košile do kanceláře a jsem hodně spokojenej
    Subjektivně mi přijde, že TM Lewin má ty košile trochu jemnější, ale možná je to tím, že (opět subjektivně) mají nějakou nižší gramáž.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: Díky, tak jsem to právě myslel, vzít jich víc (nejméně 3), ale nedostanu se na tu anglickou stránku, vždycky je tam jen ta česká. Jak to řešíš? A kolik tak bývá poštovné? Omlouvám se za tolik dotazů. Koupil jsem u nich před Vánoci košili s francouzskou manžetou a sedí mi (což je zázrak), ale protože to bylo na Příkopech, tak mě stála skoro 2k (ale za ten test to stálo). Další bych ale rád nakoupil za nějakou normálnější cenu. V ČR vychází z eshopu při 3 a více kusech na cca 1500 Kč.
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Já objednávám z UK eshopu za 50% cenu než mají v ČR (kupuji aspoň 3 a více, abych se dostal na množstevní slevu).
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Ahoj - kdysi tu někdo psal o nákupu košilí od TM Lewin z Německa, a obcházení toho fíglu s přesměrováním na český obchod. Jde mi jen o porovnání ceny, o kolik výhodnější to je z Německa než od nás? Nějaké to euro v rozdílu ceny přežiju, ale chtěl bych jich vzít víc a tam by to mohlo být už zajímavé. Dík.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    COMODOR_FALKON: Krásné. Děkujeme.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    YAZZMAN: Kartackem na semis a impregnaci.
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    Ahoj, nejake tipy, jak cistit a udrzovat semisove boty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam