• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    BOBASH: jak píše ZAPPO, v sekci SALE a koupit tři (platíš dvě a jedna je zdarma).
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    BOBASH: ja nakupuju vyhradne kosile co jsou uz “on sale” a kupuju je kdyz maji nejaky dodatecny akce. Nejlepsi je 1+1 zdarma, ale i 3 za cenu 2 neni blby. Jsou nahodile ale docela casto.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jak se u Tyrwhitta dosáhne toho, že jedna košile vyjde na 500? Mě tam nejlíp vychází asi z 2k a k ní jedna zdarma, takže kolem litru...
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Tak musím pochválit Charlese Tyrwhitta, a moc poděkovat za tip. Takhle si to představuji. Tři košile, 1 za cca 500 Kč, poštovné 300 Kč. Za 4 dny tady. Materiál mi přijde za tu cenu super, šití vypadá dobře, kovové kostice, pevný límec i manžety. Rozměry sedí, jen Extra Slim Fit je už moc, natáhnout obě ruce jde hůř, Slim bude ok. Příště jdu nakupovat zase tam :)
    SITH
    SITH --- ---
    mají v TML nějaké povánoční slevy, nebo je chystají? na stránkách nic o slevách nemají a mě se to za full ceny zatím kupovat nechce
    NASTY
    NASTY --- ---
    NUSIK: Brexit :-)
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    Zkuste taky Harvey a Hudson https://www.harvieandhudson.com/shirts/ vzorky látek se mi líbily vždycky nejvíce. A vypadá, že mají 20 GBP flat rate na poštovné do ČR.
    NASTY
    NASTY --- ---
    MARTIK: Dopadl jsem stejně. Vyměnili jsme si pak ještě několik emailů, ale samozřejmě vím, že pokud jim tento obchodní model generuje zisk, pak se ho vzdávat nebudou. No, aspoň jsem se nad věcí víc zamyslel a zjistil, že jejich přístup považuju za pitomej, nebudu sám sebe ponižovat vymýšlením objednávek na zahraniční adresy a utratím svý prachy jinde.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SUN_VU_KUNG: Bacha na prepocet na CZK primo na strankach prodejcu, vetsinou maj dost silenej kurz.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Zkusil jsem koupit na radu Zappa tři košile od Charles Tyrwitt - měli velikosti, měli v té mé kombinaci velikostí hodně košil, takže jsem si mohl vybrat (ne jako že to pak vyfiltruje tři košile, z toho jednu hnědou, růžovou a pomalu se skotskou kostkou). Všechno francouzská manžeta, klasický límeček. Platil jsem dvě košile, třetí byla zdarma. Poštovné buď 3 stovky do 14ti pracovních dní, 6 stovek za priority do tří dní. Přepočet rovnou na koruny. Tři košile za 18 stovek. Takže s napětím čekám, jestli bude všechno ok a pokud ano, tak paráda a TML v klidu hodím za hlavu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pokud by to bylo omezené výhradně na Anglii, tak jsou ještě https://www.nakupyvanglii.cz/ , ale těm to dost trvá poslat do ČR (dva týdny žádná míra) - tj. také preferuji ten mailboxde pro EU zásilky, když to lze.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    To jsem tu psal ja. Co se tyce stranek, tak viz nize (ja tam chodim pres firemni VPN, ktera je v cizine), co se tyka dopravy, tak ja pouzivam https://www.mailboxde.com/. Nemecka adresa ma dopravu za €6.95 u objednavky do €174, vyssi dokonce zdarma, takze platis jen tech 130 korun za mailbox. Btw. jsem nekde cetl, ze se chysta narizeni EU, ktere vsechny tyhle blokovaci pazdraty eliminuje, vsechny esopy budou muset zpristupnit vsechny lokalni stranky. Ale nevim, jestli a kdy to vstoupi v platnost.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    google nabizi minimalne dve sluzby

UK International Parcel Forwarding to Czech Republic
    http://welcome.skypax.com/...FtatHH_W2Wh8QbPX-lUhzZfbdx95HFKgFnTm1Bz7Qu9XmgJGMLpMRjh1BxoCBP4QAvD_BwE

International Shipping & Forwarding Pricing | forward2me
    https://www.forward2me.com/pricing/
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    MARTIK: můžete to vyřešit:
    1. výletem do londýna
    2. přesměrováním přes nějakým kontakt v zahraničí. Možná na to existuje i nějaká služba. Pokud byste někdo věděli, tak napište.

Já bydlím kousek od PL hranic, tak jsem si jednou něco objednal na mé jméno na polskou poštu za humny. Nicméně přivezl to tam kurýr a ten to tam nemohl nechat ležet, jako normální dopis. Tak jsem pro to blbec musel jet asi 60 km do katowic do GLS skladu :) I tak se to vyplatilo, bral jsem tehdy sako a ušetřil pár tisíc.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    NASTY: můžeš očekávat tuto odpověď. Psal jsem jim nedávno. Nic s tím nejde udělat.

Dear Martin,

Thanks a lot for getting in touch.

I'm delighted to hear that you are happy with your new purchase and thank you so much for taking an interest in the business.

I completely understand your frustration with the pricing discrepancy between the sites, unfortunately the TM Lewin presence in Czech Republic is run independently as it is a franchise and so they determine their own prices and they don't have to be in line with the pricing or promotions that we have on offer in the other regions.

The agreement with the presence of the franchise does mean that deliveries to the Czech Republic do have to be purchased from the Czech store.

Apologies for any disappointment caused by this Martin.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ZAPPO: teď na to koukám, a v "on sale" mi to nabídlo i košile s fr. manžetou, za cca 750 to je pěkný... asi něco zkusím koupit.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SUN_VU_KUNG: Já tam takhle nakupuju košile co jsou "on sale" - ale většinou ještě počkám na nějakou jejich akci jako 2+1 zdarma nebo tak. Kumulujou to bez problémů. Takhle jsem na první objednávku koupil trochu různý střihy a velikosti a od tý doby už jen doobjednávám. Jedna košile v takový dvojslevě vyjde na cca 400
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: Tak to jsi se do toho opřel :)
    NASTY
    NASTY --- ---
    SUN_VU_KUNG: Napsal jsem na uk support proč tam neni Čr. Očekávám odpověď že Čr má vlastní eshop. Pošlu jim screenshoty s cenami které jsou leckdy až trojnásobné a zeptám se jestli jim to připadá v pořádku.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    NASTY: díky za info, Tor můžu zkusit, to je fakt, ale jestli pak nedoručí do ČR, tak je to nanic. Ale je to teda fakt nechutná politika, že u nás drží cenu výrazně výš :-/
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    ZAPPO: jasně, vím o nich, věřím, že budou v pohodě - jen s francouzskou manžetou mají pouze bílé košile a pak ta cena za 2k je už pro mne na hraně. Bez předchozího vyzkoušení si nerisknu něco nakoupit, to vím, že nefunguje. Není to proto, že bych TML nějak protěžoval, ale tím, že jsem si mohl tu košili u nich zkusit už vím, že kombinace 16,5" / 38" je v pohodě a můžu v ní u nich koupit cokoliv a nemusím se bát :) Ale když bude nějaká košile od Tyrwitta v akci, tak ji objednám a zkusím, ať vím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam