• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: A kde v Londýně? :)

Hawes a Curtis jsem si poznamenal, ale aby to nebyla jediná lokace, do který pojedu... :o
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    GHOSTSTALKER: Řeším u jednoho klienta. To, co píšeš je pravda, ale ani do budoucna obchod nemusí posílat do všech zemí EU. Takže třeba u TM Lewin už bychom měli vidět UK web a ceny, ale pokud tam bude, že do Čech neposílají, tak máme smůlu i nadále.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: Londyn. V utery tam letim tenhle rok uz poctvrte, rano tam a vecer zpet :-). Pripadne Drazdany, pokud nejsi zhyckany/staci ti bezna konfekce.
    T_Y_L: Tyrwhitt rozjel cenovou diskriminaci, ale nastesti za par dnu uz to nebude mozne (viz LITTLE_FARMER) a e-shopy nebudou moci blokovat pristupy z jinych clenskych statu ani zakaznikum z jinych clenskych statu uctovat jine ceny. Tak se treba Cmelik konecne vzpamatuje a zacne v ceskem Barkeru, Lewinovi (a Hamleys) prodavat za normalni ceny. I kdyz ve vztahu k tem UK shopum tezko rici, jak to bude vypadat za pul roku... :-)
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    JAKE_UP: Asi mam dost konfekcni postavu, takze v pohode. Kabaty jsou uplne bez problemu. Akorat nekdy u blazeru zkracuji, nebo prodluzuji rukav a musim delat upravy na oblekovych kalhotech (beru nezakoncene a nekdy resim pas). Ale s tim uz pocitam. Kazdopadne mi to prijde nekde jinde nez tuzemska konfekce, takze ja si zas nedovedu predstavit jit kupovat kabat tady. Tady jedine sit a to je cenove jinde. To si radeji pockam nez tam zaletim.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    T_Y_L: Ty jo, kdyz si vzpomenu, jakym procesem bylo vybrat si kabat, aby mi sedel (rukavy, ramena, vypasovani atd.) tak nechapu, jak to trefis online.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když bych si chtěl v lednu někam zajet / zaletět a komplet obnovit šatník, kam?

Jak do kanclu, tak do města a na ven.

Plus nemám zrovna konfekční velikost, takže nejspíše nutný velký výběr velikostí...
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    BOBASH: Poslední roky kupuji kabáty, košile, kalhoty a blazery už jen ze zahraničí. A obleky, když chci konfekci a ne MTM tak vlastně taky. Dřív hlavně Charles Tyrwhitt (ale teď mají nějaké vyšší ceny - ještě před pár měsíci se dalo dostat na stránky s podstatně příznivějšími cenami). Teď hodne Hawes and Curtis - https://www.hawesandcurtis.co.uk/menswear/clothing/coats-and-jackets

Podobný kabát jako chceč tam mají jednořadý i dvouřadý aktuálně do 200 GBP.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    BOBASH: Před lety jsem kupoval na Flóře kabát Luggi, tuším za cca sedmičku. 10% kašmíru. Do mrazivého větru určitě není. Na druhou stranu, když je bezvětří, tak mrazy nevadí.

[ MARTIK @ Gentlemans style aneb modern man and his world (blog style) ]
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    JAKE_UP: Nechce se mi dát desítku, pokud to nebude nutný. Radši bych se vešel třeba do 7, ale pokud bude fakt znatelný rozdíl v kvalitě a životnosti, tak radši zaplatím tu desítku...

Takže řekněme 7 ideální limit, 10 když to jinak nepůjde. Přes 10, to už by mě ten kabát musel sám drbat na zádech.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BOBASH: Nechceš dát desítku, ale zároveň píšeš, že si rád připlatíš. To jest kolik je limit?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    BOBASH: presně ten mám, koupil jsem ho na konci minulé sezóny s 30% slevou, určitě bude zase... :-)
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    zpet k tematu eshopu TM LEWIN, maji tedka black friday a obleky jsou tak za 25-35% ceny co u nas... mate nekdo nekdo osvedcenou metodu, jak to dostat k nam, pres ty ruzne zahranicni adresy? cetl jsem tu par prispevku, ale nejak si z toho nejsem schopny udelat finalni zaver... moc diky :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Máte někdo nápad, kde rozumně koupit zimní kabát? Něco v tomhle stylu, ale kdyby se povedlo, že by nestál 10, bylo by to fajn:

https://www.lepremier.cz/shop/product/camel-kabat-4160?category=5

Zatím jsem byl v M&S, jejich levná řada působí že nic nevydrží, ty lepší už se zase dost blíží tomu Le Premieru.

Nějakej tip? Klidně si radši připlatím, pokud to bude kvalitní věc schopná nějak rozumně vydržet (nepodléhám módním trendům, klidně budu nosit stejnej kabát 10 let).
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FLAVIGNY: zkus http://www.opravyodevupraha.cz/cz/kontakt funguji pres 10 let minimalne, zkusene jsou a nanosila jsem se tam s hodne vecma vcetne ruznych uprav na oblecich az po prodrene dziny v rozkroku.
    JINX
    JINX --- ---
    NAVARA: To je neresitelny problem jak se zbavit objemu na stehnech. Kvuli tomu musim porad nosit skate kalhoty :-(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FLAVIGNY: Klasika, jakmile trochu posiluješ (nebo jsi tlustej :) a máš stehna
    Překvapuje mne, že na to krejčí nemají žádný fígle / odolnější látky / ...

A omezuje to i možný výběr z látek - je potřeba brát takové, které za ten rok ještě budou; ne limitky, kde se to pak musí nahrazovat nějakým podobně barevným dílem :( #vyzkousenozavas
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    mate tip na panskyho krejciho/opravnu odevu v praze? potreboval bych opravit kalhoty - nehlede na znacku a kvalitu zpracovani prodru vetsinu kalhot v oblasti rozkroku za ca 12 mesicu. cistyho casu tak dva az tri mesice noseni. posledni dobou, co jezdim do prace na kole (max pul hodka denne) se to samozrejme jeste zhorsilo. kalhoty jsou jinak temer nenoseny, jen v tom rozkroku prodreny.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Nemel byste nekdo zajem o volnocasovy sako od Blazka? Mel sem ho na sobe jen jednou, je v perfektnim stavu, ale jelikoz jedu ted na delsi dobu pryc, tak ho neuziju. Cena tak 4k (PC 9k) - cislo produktu je 12200235PI
    LITTLE_FARMER
    LITTLE_FARMER --- ---
    LITTLE_FARMER: Myslel jsem z T.M.Lewin.
    LITTLE_FARMER
    LITTLE_FARMER --- ---
    Že bychom snad mohli znovu objednávat přímo z UK?

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?uri=CELEX%3A32018R0302
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam