• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FLOE: I s tím přeposláním to nebude o tolik delší...
    FLOE
    FLOE --- ---
    SHAMAN99: Diky. No jestli se neco nenajde v lepremier, tak se stejne bude muset vzit jeden za vysokohorskou prirazku, z cehoz mam nesmirnou radost, neb to hori a zbytek se objedna. Jestli jsme jedina zeme, do ktery to nejde posilat primo bez obstrukci kvuli jednomu franchisantovi, tak potes...
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    jo jinak me zarazi, ze kdyz ten ceskej TM LEWIN uctuje dvojnasobny ceny, tak by si mohli aspon ten eshop prelozit do cestiny... ten jejich sotva polovicatej preklad je vazne tragickej... :-D
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    FLOE: objednaval jsem a nakonec vse dorazilo bez problemu... preposilal jsem pres mailbox.de a super zkusenost... me zdeseni vychazelo z toho, ze dve objednavky poslali ve trech balicich, ale ja vedel jen o dvou, protoze balik pod 2 kila netrackuji... :) takze nechat se zmerit v TML v Praze a pak UK eshop :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    SAMOUT: Diky, nejsem ted v cr, tak mi banner nevyskocil. Cmelik je teda dost, jak to nazvat slusne... By si za tu vysokohorskou prirazku mohl aspon skocit k holicovi, kdyz na nej tak koukam.
    Diky vsem.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FLOE: Neboli - posilaj do cely EU vyjma CR.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FLOE: Musis si to nechat preposlat, na vrchu na tebe sviti velkej banner, ze neposilaj do CR. Je lepsi pouzit .eu shop, pres oiro to imho vyjde o chlup levneji (nicmene je nutno si to vzdycky prepocitat, kurzy se menej).
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTSTALKER:
    COMODOR_FALKON: Diky. S tim TML jsem ted zmatena. Nekolikrat se tu psalo, ze to z uk objednat nejde jinak, nez to preposilat nebo vymejslet jak to obejit, takze uz teda jde? Normalne z UK nebo se mu z EU shopu? Jen abych mela jasno. Coz bych asi mela adresovat hlavne na SHAMAN99: kdyz vidim, ze objednaval. Ja jsem prave na webu cetla, ze normalne zasilaj po EU a pak jste me zchladili tady, ze ne, tak jak to teda je.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ja bych radsi nez 'slim' radsi neco triradoveho, tvidoveho - ala - Peaky Blinders... kam se jit podivat?

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FLOE: Jinak u TML jde vyrazit na "showrooming" - nechat se změřit, odzkoušet pár obleků a pak objednat z Londýna online.

...trochu problém nastává u limitek, což jspu třeba pro mne ty jedinné zajímavé modely...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    FLOE: Bandi úplně vynech, to jsou hnusné, neforemné igelitové pytle...

Blažek a Pietro Filipi mívají hezké věci, ale jejich trvanlivost je nízká a cenovka vysoká.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FLOE: Jestli to mohou byt Drazdany, tak Karstadt v Drazdanech. Nebo v Le Premier made-to-measure.

S konfekci s temi ceskymi obchody, ktere uvadis, nemam dobrou zkusenost.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Ahoj,
    nejak jsem to tu procetla, ale nejsem z toho uplne chytra.
    Mohli byste mi poradit, kam v cr poslat chlapa pro slim fit oblek + kosile na denni noseni? Nebo zkratka ne klasicky sapito, chapete co myslim, aby to vypadalo, ze je 2018. Oblek i kosile muzou bejt z ruznyho kramu.
    TM Lewin se libil asi nejvic, nicmene jsem pochopila, ze TM Lewin v cr zidovina, zaletet do Londyna. Co dal?
    Le Premier?
    Blazek? Tam mam jistej predsudek, nevim jakyho zakladu teda.
    Bandi? Na me dela dojem uplne, ne dobrej.
    Pietro Filipi? Pry predrazenej smejd.
    Je jeste neco jinyho, kde cena odpovida kvalite a zaroven tam neni 60+% rozdil mezi zemema, jako u TM Lewin? Do ted se nakupovalo jen u Dressman, kde teda kvalita/cena taky nebylo nic moc, ale nic jinyho nebylo.
    Diky za kazdou radu. Klidne muzou bejt i Drazdany, kdyby tam nekdo mel tip.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    GHOSTSTALKER: jj to jsem presne udelal, cekam na odpoved, samozrejme jsem napsal i na GLS, jestli nebylo vic krabic... ale tedka mi prisel email, ze mi budou dorucovat jeste jednu zasilku, tak snad to tam bude... ja mel dve objednavky a uz jsem si nechal preposlat z mailboxde.com dve zasilky a tedka mi prisel email o treti, tak je to mozna tim :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SHAMAN99: Nevim, jakou maji praxi, neobjednavam tam :-). Jim proste napis, ze ti prisel zatim jen 1 balik se 3 vecmi, a kdy muzes zhruba ocekavat zbytek objednavky.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    GHOSTSTALKER: tak to by mi prespokladam poslali informaci o druhem baliku a jeho cisle, ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SHAMAN99: A jsi si jisty, ze zbozi posilali v jednom baliku?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Tak TM Lewin z anglie super, objednal jsem 9 veci a v baliku jsou jen 3. Jsem zvedavej, jestli se neceho nekde domuzu... :-(
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    SAMOUT: a zkoušel jsi dokončit objednávku? na ty stránky se dalo bez proxy dostat už pár měsíců, ale objednávku jsi pro změnu zase nedokončil.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    zrovna par dni zpet ten Cmelik mluvil v telce a rikal, ze jeho obchody musi byt drazsi, protoze to preci pokryva dopravu z anglie a treba i pripadne vratky zbozi... jakoby se to z jinych zemi EU nevracelo :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam