• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE:
    EXAGE:

Tak jak jsem slíbil. Focená po několika hodinách na sobě, takže omluvte, že už není nažehlená.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    EXAGE: Pak dej vedet, jak dopadla ta posledni kosile.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    EXAGE: Hm, ja dostal k narozeninam od zeny poukaz na kosili, tos mi moc radost neudelal :-(.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Nedá mi si nepostesknout si nad made to measure košilí z LePremier. Ačkoli ochota, zákaznický přístup a vstřícnost je fantastická, tak:

a. První změření (prodavačka) - výsledek košile kolem pasu kalhot hrozně volná, na hrudi podobné

b. Druhé změření a oprava první košile (zadáno jako expres) (prodavač A) - výsledek skoro stejný jako u prvního změření, fitted košile stále neforemná přirovnatelná k regular fit (nemožné ji srovnat do kalhot)

c. Třetí změření (prodavač B), již šití nové košile (zvolil jsem raději i jinou látku) (zadáno jako expres) - výsledek košile malá přes hruď (rozevírala se mezi knoflíky)

d. Čtvrté měření (prodavač C) - šitá nová košile (zadáno jako expres) dle předchozího zadání s úpravou roměrů na hrudi. Omluva a voucher na 500,- do LePremier - na výsledek čekám

Všechny látky byly bílé v nejvyšší či střední gramáži, tudíž snad to nejlepší (nejdražsí) co se dá koupit. Fitted konfekce z TML mi sedí mnohem, mnohem lépe.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NASTY: Na těch fotkách nikomu nic nesedí :) zajímavý bespoke
    NASTY
    NASTY --- ---
    MADIETTA: Znásilnění klasický pánský módy na úroveň vkusu plážovýho džigola z Bibione.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Home - Absolute Bespoke
    http://absolutebespoke.com/
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    COMODOR_FALKON: zvládne každej krejčí, pokud to není nějaká exkluzivita (třeba Burberry/Aquascutum trench), tak bych se toho nebál.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Nemáte někdo tip, kam zanést na vyčištění a opravy kabát...?

Před zimou vypadal OK, ale najednou jsem zjistil rozpadlý šev podšívky a dno kapes se kamsi propadlo.

Opilý kolega na Vánočním večírku, který si ho spletl se svým a 2 dny se k němu zjevně nechoval moc dobře, tomu taky nepomohl...
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    ABRAHAM: ja se taky ptal na uk
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    EXAGE: Ja myslel ten UK.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    ABRAHAM: V Čr je obchod vždy dražší než web.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    GHOSTSTALKER: Jsou ty ceny stejne jako na webu? Kdyz si pujdu koupit oblek, bude za stejnou cenu jako na webu? Diky.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LOPIN: Multibuy za stejnou cenu funguje i v kamennych obchodech, predem objednavat nemusis. Samozrejme se ti ale muze stat, ze nejakou kosili, kterou sis predvybral na internetu, zrovna v danem obchode ve tve velikosti nebudou mit skladem. Sel bych na Jermyn Street, tam AFAIK obe znacky maji nejvetsi zasoby.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    EXAGE: jo ja se ptam na londyn.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    LOPIN: Multibuy u Lewina v Cr vychazi kosile 1500..
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    LOPIN: Lewin má i v obchodech ale v českých bývá cena vyšší než v Londýně. Stačí přijít a vybrat si z toho co mají.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    Ahoj, nevite jestli tm lewin, ct shirts maji stejne slevy i v kamennych kramech v londyne? Jestli je potreba objednat predem, kdyz chci multibuy apod. Nebo staci prijit do kramu a nakoupit tam? Dik
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VDFLAT: Tak na vyber jich bylo vic, ale libily se mi 2.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    SAMOUT: To mas jeste dobry, ja tam mam aktualne na vyber 0. ;-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SHAMAN99: Az na to, ze meli totalne vybrakovany sklady uz pred trema nedelema, a ted jsou na tom jeste hur. Projel jsem kosile, a pocet objednatelnych je 2 s tim, ze ty zrovna nejsou ve sleve :-).
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    FLOE: maji na TML UK povanocni vyprodeje :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    COMODOR_FALKON: O jeden max dva pracovni dny, ted po Vanocich uz bude posta fungovat normalne. Mailbox preposila obratem, nechtej aby jim to smrdelo ve skladu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam