• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Máš s nějakým z těch obchodů osobní zkušenost...?

Já tam tedy půjdu hlavně slintat a čerpat inspiraci, ale kdybych tam našel nějaké hezké boty do divadla (do 5k CZK), nebo košili #53, tak by se mi do kufříku určitě vešla...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Zítra odlétám na prodloužený víkend do Londýna...

Nějaké tipy, kde se stavit...?
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    COMODOR_FALKON: JO! Priserny.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    EXAGE: Takový ten laciný plastik...?
    Člověk by čekal, že v téhle cenové kategorii budou mít na látkovou cedulku...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE: Teda nevím, z čeho LePremier šije cedulky co mají košile za krkem, ale dnes mám tu košili podruhé a mám chuť jí hodit do kamen, řeže to jako blázen, takový ty ostrý okraje štítku, kterej se neodvažuju párat sám...
    S košilema jsem od nich skončil.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SAMOUT: To jen vypada, chteli mi je naopak dat delsi, ale ja radsi kratsi nez obligatni rozepatou manzetu k 1. kloubu palce.. jediny jsem si mozna mohl dat lehce volnejsi manzetu, pres hodinky je to knop.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    EXAGE: Ten rukav je mozna chlupanek delsi, ale jinak to jde. Btw. me docela prekvapuje, ze od TML beres fitted, ja bych te podle fotek tipnul spis na super fitted :-). Ja uz pomalu vybiram latku, jeste par set km na kole, a pujdu se taky nechat premerit.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE:
    EXAGE:

Tak jak jsem slíbil. Focená po několika hodinách na sobě, takže omluvte, že už není nažehlená.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Chyba lavky domnivat se, ze lonska kolekce bude mit stejny strih jako ta soucasna. Prestoze vypadaji kabaty stejne tak minule velikost 46 uplne perfektni a do te letosni nenacpu ani ruce, potreboval bych tak 48 mozna 50 :(
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    BOBASH: já zkoušel v minulé kolekci ten camel a navy a přišly mi stejné, ale možná to v té novékolekci upravili... no nic, dnes přijde, tak vyzkouším a kdyžtak se bude vracet :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SHAMAN99: Zkoušel jsem si v Le Premieru na Chodově navy, hnědej a Camel. Měl jsem právě už předtím vyzkoušený, že mi Camel v 50 sedí, ale navy mi byl trochu širokej (jsem hubenej, musím mít slim fit). Pak jsme na to koukali a on i na etiketě snad je u camelu slim fit a u navy je regular. Nebo to říkali prodavači, teď nevím. Ale zrovna ten navy jsem zavrhnul kvůli střihu, i když jsem původně chtěl spíš ten nebo hnědej, protože camel mi jako primární kabát přišel trochu až moc výraznej.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Jako seriozne je rozdil ve strihu podle barev? Tabulka velikosti je pro vsechny stejna. Ja podle toho, ze mi sedi camel objednal ten navy :-D
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    EXAGE: Camel je fitted, ale ten tam mají už jen ve 48. Já se právě taky rozmejšlel nad barvou a nakonec se to vyřešilo tím, že všechny ostatní byly regular.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SHAMAN99: Jsou, ale vsechno regular fit, fitted jsou pryc. Kolega tam byl sondovat min tyden.
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    KOUDY: Porovnej exponovana a neexponovana mista a uvidis sam.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    kdyz uz sme u tech kabatu..tak sem si koupil takovej hezkej bezovej/svetle hnedej..no proste ta barva hovna po kafi s mlikem..asi za 13k u huga bosse nekde na chodove nebo kde to bylo...A..nechal sem ho par tydnu viset na vesaku kde na nej svitilo slunicko..a prijde mi..ze ta barva dost vybledla...Je to mozny?..nebo ne? :D..az budu doma..tak to muzu pripadne nafotit...a predpokladam ze s tim asi ani nejde nic delat co?
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    JAKE_UP: jeden od nich uz za 7 mam, tak to za vas porovnam, ktery hreje lepe :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    BOBASH: Zase za tři a půl by tě snad ani netěšil, ne? Takhle za sedmičku zahřeje mnohem víc.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SHAMAN99: To jsem byl já a už jsem si koupil Camel z Le Premieru když byl za 7k :) Za 3,5k by to bylo lepší, ale oni by zase už určitě neměli moji velikost...
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    před časem tu někdo koukal po vlněnejch kabátech z LePremier, teďka jsou z 10k za 3,5 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam