• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    CADDY
    CADDY --- ---
    COMODOR_FALKON: boty 43, 180 cm, 98 kg :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    COMODOR_FALKON: jak píše UMIAKI, ostatně jsi mne už přeci viděl :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    COMODOR_FALKON: Ja mam 185 cm, u Loake velikost EU41/UK7,5. Fakt nechapu tvoji logiku.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Opravdu gentlemanska diskuze. Merim asi 185 (kdo vi, meril jsem se naposledy asi pred 12 lety), velikost boty mam 43,5 a vubec na tom nezalezi. Pokud nekdo opravdu touzi po tom, videt cloveka s takovymi parametry, rad se necham pozvat na obed.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Klasika. Obrovské svaly a široké ramena, gigantický penis a mužný vous.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Docela by mne zajímalo, jak vypadá postava muže s velikostí bot 43 a méně...
    Já měl naposledy 43 někdy v 8 letech a boty téhle velikosti jsem pak už viděl jen na jedné ex...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JAKE_UP: ja treba tim zez spolecensky boty potrebuju trikrat do roka tak bych s tim nemel nejmensi problem... skoda ty pidi velikosti :(
    CADDY
    CADDY --- ---
    AHASVER: ty tmave hnede se mi libi :) A 43 by mela vyhovovat...takze otazka je jen ta cena :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    COMODOR_FALKON: Mno, mne by taky byly velke... A?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Velké...? Velikost 43...?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAKE_UP: Klidně bych je bral, ale jsou moc velké;) Z druhé ruky bych nekoupil snad jen spodní prádlo, ponožky a plavky.
    Martensky co jsem koupil za 4 libry v charity shopu jsem nosil asi 5 let do úplného zničení, byly boží:)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JAKE_UP: Imho hlavní problém u bot je "vyšlápnutí" dle nohy prvního nositele. Hygiena se dá řešit důkladnou desinfekcí boty.

Pokud je měl na sobě jenom ~10x v průběhu několika let, lze očekávat, že vyšlápnuté nejsou a jsou nositelné (vyšlápnutelné) někým jiným.

Tj. bych mu snahu o nalezení dalšího nositele nezazlíval...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    JAKE_UP: jeste stesti, ze te nikdo nenuti si je koupit :)

uprimne, ja bych si je taky nekoupil, ale zas na druhou stranu me celkem stve vyhazovat skoro novy boty, ktery maj v sobe klidne jeste 5 let - vsechno ostatni normalne vozim do armady spasy a do domu na pul cesty, ale takovy boty jsou bezdomovcum i osmnactiletejm sirotkum celkem k hovnu. takze pokud si je nekdo veme a bude je nosit, budu z toho mit lepsi pocit. pokud ne, tak je holt vyhodim
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Nedovedu si představit, kolik bych toho musel vypít, abych koupil jetý boty.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    AHASVER: jo a koukam, ze mi z mobilu nezafungoval markup - odkaz na fracapy
    https://www.endclothing.com/eu/fracap-m120-cristy-vibram-sole-scarponcino-boot-m120-cvs-bk.html
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    jo, dal tu mam converse jack purcell bily kozeny, converse comme des garcons play bily, budu se zbavovat spousty bilejch TML kosil (velikost 41, fitted), naky saka (typicky cos), kabaty (j. crew, cos). vse v serioznich barvach i strizich, vesmes celkem vonavky, az na ty purcelly

tak kdyby byl zajem, dejte vedet, nafotim
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hola. delam mensi cistku satniku a seslo se mi tu par bot, co nenosim a prakticky nikdy jsem nenosil
    grenson dylan - svetle hnedy/tan brogues, PC 7-8k (nevim, kupovano v UK pred referendem:)). jsou prakticky nenoseny (mel jsem dvoje, prvni jsem nekde ztratil pri stehovani, pak se nasly)
    loake ledbury - hnedy, maj krasnou patinu a ta barva krasne starne, noseny tak 20x, PC 7,3k
    selected chelsea boots - cerny, noseny cca 10x, PC asi 2,8
    fracap m120 - cerny s bilou vibram podrazkou, lepe nafoceny a s tkanickama zde, noseny cca 5x, PC tamtez

vse ve velikosti ekvivalent 43
    vse hodne malo noseny a s trochou pece jako novy, vse ve skrini s cedrovym napinakem, vse jednou za cas nakremovany a opecovany (vesmes v le premier, samotnyho me to moc neba)
    cena - pokud se vam libi, nabidnete neco rozumnyho

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ahoj. Nevideli ste niekde v Prahe sako na štýl Chinese tunic blazer?

EXAGE
    EXAGE --- ---
    Chcete někdo slevu 25% na nezlevněný věci do kamenných prodejen TM Lewin? Do 31.5.2019, k vyzvedutí na Praze 6.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: V Le Premieru mají tu základní řadu za čtyřku, a z vyšších řad skoro vždycky najdeš něco v akci:

260B – Le Premier
    https://www.lepremier.cz/boty/anglicke-boty-loake/nizka-obuv/260b-2811?category=4&page=2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam