• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    AHASVER: jo a koukam, ze mi z mobilu nezafungoval markup - odkaz na fracapy
    https://www.endclothing.com/eu/fracap-m120-cristy-vibram-sole-scarponcino-boot-m120-cvs-bk.html
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    jo, dal tu mam converse jack purcell bily kozeny, converse comme des garcons play bily, budu se zbavovat spousty bilejch TML kosil (velikost 41, fitted), naky saka (typicky cos), kabaty (j. crew, cos). vse v serioznich barvach i strizich, vesmes celkem vonavky, az na ty purcelly

tak kdyby byl zajem, dejte vedet, nafotim
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    hola. delam mensi cistku satniku a seslo se mi tu par bot, co nenosim a prakticky nikdy jsem nenosil
    grenson dylan - svetle hnedy/tan brogues, PC 7-8k (nevim, kupovano v UK pred referendem:)). jsou prakticky nenoseny (mel jsem dvoje, prvni jsem nekde ztratil pri stehovani, pak se nasly)
    loake ledbury - hnedy, maj krasnou patinu a ta barva krasne starne, noseny tak 20x, PC 7,3k
    selected chelsea boots - cerny, noseny cca 10x, PC asi 2,8
    fracap m120 - cerny s bilou vibram podrazkou, lepe nafoceny a s tkanickama zde, noseny cca 5x, PC tamtez

vse ve velikosti ekvivalent 43
    vse hodne malo noseny a s trochou pece jako novy, vse ve skrini s cedrovym napinakem, vse jednou za cas nakremovany a opecovany (vesmes v le premier, samotnyho me to moc neba)
    cena - pokud se vam libi, nabidnete neco rozumnyho

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ahoj. Nevideli ste niekde v Prahe sako na štýl Chinese tunic blazer?

EXAGE
    EXAGE --- ---
    Chcete někdo slevu 25% na nezlevněný věci do kamenných prodejen TM Lewin? Do 31.5.2019, k vyzvedutí na Praze 6.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: V Le Premieru mají tu základní řadu za čtyřku, a z vyšších řad skoro vždycky najdeš něco v akci:

260B – Le Premier
    https://www.lepremier.cz/boty/anglicke-boty-loake/nizka-obuv/260b-2811?category=4&page=2
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMODOR_FALKON: Boty do 5k Kc v TM Lewin bebo Charles Tyrwhitt, mozna nejake ve slevach v Barker nebo Loake. Kosile rovnez Tyrwhitt nebo Lewin. Podivej se predem na stranky.

Black Goodyear welted Oxford toe cap shoes | Charles Tyrwhitt
    https://www.ctshirts.com/...elted-oxford-toe-cap-shoes/SHC0041BLK.html?cgid=shoes#cgid=shoes&start=2
    Infinity Derby Shoes Black | T.M.Lewin
    https://www.tmlewin.co.uk/accessories/mens-shoes/infinity-derby-shoes-black-62149.html
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GHOSTSTALKER: Máš s nějakým z těch obchodů osobní zkušenost...?

Já tam tedy půjdu hlavně slintat a čerpat inspiraci, ale kdybych tam našel nějaké hezké boty do divadla (do 5k CZK), nebo košili #53, tak by se mi do kufříku určitě vešla...
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Zítra odlétám na prodloužený víkend do Londýna...

Nějaké tipy, kde se stavit...?
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    COMODOR_FALKON: JO! Priserny.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    EXAGE: Takový ten laciný plastik...?
    Člověk by čekal, že v téhle cenové kategorii budou mít na látkovou cedulku...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE: Teda nevím, z čeho LePremier šije cedulky co mají košile za krkem, ale dnes mám tu košili podruhé a mám chuť jí hodit do kamen, řeže to jako blázen, takový ty ostrý okraje štítku, kterej se neodvažuju párat sám...
    S košilema jsem od nich skončil.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SAMOUT: To jen vypada, chteli mi je naopak dat delsi, ale ja radsi kratsi nez obligatni rozepatou manzetu k 1. kloubu palce.. jediny jsem si mozna mohl dat lehce volnejsi manzetu, pres hodinky je to knop.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    EXAGE: Ten rukav je mozna chlupanek delsi, ale jinak to jde. Btw. me docela prekvapuje, ze od TML beres fitted, ja bych te podle fotek tipnul spis na super fitted :-). Ja uz pomalu vybiram latku, jeste par set km na kole, a pujdu se taky nechat premerit.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE:
    EXAGE:

Tak jak jsem slíbil. Focená po několika hodinách na sobě, takže omluvte, že už není nažehlená.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Chyba lavky domnivat se, ze lonska kolekce bude mit stejny strih jako ta soucasna. Prestoze vypadaji kabaty stejne tak minule velikost 46 uplne perfektni a do te letosni nenacpu ani ruce, potreboval bych tak 48 mozna 50 :(
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    BOBASH: já zkoušel v minulé kolekci ten camel a navy a přišly mi stejné, ale možná to v té novékolekci upravili... no nic, dnes přijde, tak vyzkouším a kdyžtak se bude vracet :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    SHAMAN99: Zkoušel jsem si v Le Premieru na Chodově navy, hnědej a Camel. Měl jsem právě už předtím vyzkoušený, že mi Camel v 50 sedí, ale navy mi byl trochu širokej (jsem hubenej, musím mít slim fit). Pak jsme na to koukali a on i na etiketě snad je u camelu slim fit a u navy je regular. Nebo to říkali prodavači, teď nevím. Ale zrovna ten navy jsem zavrhnul kvůli střihu, i když jsem původně chtěl spíš ten nebo hnědej, protože camel mi jako primární kabát přišel trochu až moc výraznej.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Jako seriozne je rozdil ve strihu podle barev? Tabulka velikosti je pro vsechny stejna. Ja podle toho, ze mi sedi camel objednal ten navy :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam