• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    Vse co spravny muz potrebuje k zivotu..Tematicke obrazky, diskuze apod.
    rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    EXAGE: Já poslední pásek kupoval v Le Premieru, ale ten byl v akci, normálně tuším stojí nějakej nesmysl.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Já bych radši něco jednoduchýho, elegantního, jako TM Lewin. Nicméně první pásek od nich drží jako ďas. Pak vyměnili materiál a už 3 jsem reklamoval a dostal novej.

Btw na kolik ty pásky vychází?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXAGE: No leda bych vyfotil ty svoje a ty už za sebou něco mají, tak by to nebylo asi moc repre :)
    Je to zakázková výroba - takže co si naporoučíš, to máš - u mne to byly věci jako přezka s hrotem, dvojté prošití, montáž na šroub,..
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    NAVARA: Dle fb moc hezky veci. Ale pasky vidim asi dva. Nema toho nekde vic?
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    ZAPPO: ja shanel jednoduche kozene opasky ruznych barev (modra, zelena, cervena) do neformalnich kalhot a dobre jsem poridil u: https://www.opaskyjurca.cz/
    pasky mam uz pres rok a vypadaji stale dobre. online objednavka probehla bez problemu.
    GOGGA
    GOGGA --- ---
    ZAPPO: ja kupuju ve Van Graafu, cista kuze, sirsi prumer do jeans a kovova spona misto kozene drzici konec opasku
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZAPPO: u Otto Müllera na Svatoplukově
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Kde byste v Praze doporučili kupovat normální slušnej koženej pásek? Jak do džín, tak (jinej, samozřejmě) do oblekových kalhot? Úplně obyčejná hnědá klasika, normální kuže - ideálně žádná papírová lepenice co se zkroutí a roztrhá, případně něco z čeho budou padat spony, ale vlastně jinak žádný zásadní kritéria nemám.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    COMODOR_FALKON: Boty většinou 41-42, 179 cm, 72 kg. A s jinými tělesnými rozměry to taky souvislost nemá.
    CADDY
    CADDY --- ---
    COMODOR_FALKON: boty 43, 180 cm, 98 kg :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    COMODOR_FALKON: jak píše UMIAKI, ostatně jsi mne už přeci viděl :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    COMODOR_FALKON: Ja mam 185 cm, u Loake velikost EU41/UK7,5. Fakt nechapu tvoji logiku.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Opravdu gentlemanska diskuze. Merim asi 185 (kdo vi, meril jsem se naposledy asi pred 12 lety), velikost boty mam 43,5 a vubec na tom nezalezi. Pokud nekdo opravdu touzi po tom, videt cloveka s takovymi parametry, rad se necham pozvat na obed.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    COMODOR_FALKON: Klasika. Obrovské svaly a široké ramena, gigantický penis a mužný vous.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    KALIBAN: Docela by mne zajímalo, jak vypadá postava muže s velikostí bot 43 a méně...
    Já měl naposledy 43 někdy v 8 letech a boty téhle velikosti jsem pak už viděl jen na jedné ex...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JAKE_UP: ja treba tim zez spolecensky boty potrebuju trikrat do roka tak bych s tim nemel nejmensi problem... skoda ty pidi velikosti :(
    CADDY
    CADDY --- ---
    AHASVER: ty tmave hnede se mi libi :) A 43 by mela vyhovovat...takze otazka je jen ta cena :)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    COMODOR_FALKON: Mno, mne by taky byly velke... A?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Velké...? Velikost 43...?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    JAKE_UP: Klidně bych je bral, ale jsou moc velké;) Z druhé ruky bych nekoupil snad jen spodní prádlo, ponožky a plavky.
    Martensky co jsem koupil za 4 libry v charity shopu jsem nosil asi 5 let do úplného zničení, byly boží:)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    JAKE_UP: Imho hlavní problém u bot je "vyšlápnutí" dle nohy prvního nositele. Hygiena se dá řešit důkladnou desinfekcí boty.

Pokud je měl na sobě jenom ~10x v průběhu několika let, lze očekávat, že vyšlápnuté nejsou a jsou nositelné (vyšlápnutelné) někým jiným.

Tj. bych mu snahu o nalezení dalšího nositele nezazlíval...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam