• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYGentlemans style aneb modern man and his world. Oblečení, boty, doplňky apod.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    JAKE_UP: no kdyz mam ten nejmensi tak to neco vezme, ale aby to bylo rovnomerny tak se musim holit hodinu...

a teda kdyz to sundam, tak jsem se podle me v zivote nicim neporezal tak jako timhle, premyslim jestli mam nejaky divny vousy/chlupy/whatever a nebo je to takovej shit obecne
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KALIBAN: Viď! Když to chceš úplně sundat, tak dobrý. Ale přes ten nástavec to vůbec nic nevezme. Ale nic!
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    hosi cim si zastrihujete vousy? zkousim gay style s kratkejma vousama a musim rict ze philips one blade je fakt mrdka ...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Diky za tip na ty opasky Jurca - sice podle webu vypadaly trochu nevzhledne, hlavne barvama, ale za petikilo jsem to riskl a jsem hodne spokojeny zatim. Uvidim jak bude opasek "starnout" ale zatim dobry.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    UMIAKI: Teoreticky ano, ale reálně je nabídka různého zboží v ČR (a Evropě obecně) velmi omezená.

U opasků, tam je to ještě OK a i v Česku se dá sehnat kvalitní pásek za dobrou cenu, byť bez cool loga jako např. Tlustý, atp.

Jasně, jsou vĕci, které se nedají sehnat prakticky nikde, např. odznáčky do klopy, tam je zakázková výroba nezbytná, což se nejlíp řeší blízko domova, ale jinak...?

Jsem Platinum na Aliexpressu...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    UMIAKI: No a pak máš taky x věcí, které u nás prostě nikdo hezký nedělá nebo mu sakra vázne distribuce a prezentace.
    Když jsem sháněl tašku, prohledal jsem kde co, dokonce lítal po malých, alternativních prodejnách a nic hezkého, přičemž i ceny za ty designový hruzy byly přes 10 000 Kč.
    Nakonec jsem koupil venku https://www.carlfriedrik.com/...Tn_tn2nvRj-UGwnoXiRvL0wqQrI2cUulHrq9-TKbL7Rq2bn5NygTky4aAvuuEALw_wcB a jsem maximálně spokojen, ta kvalita, vůně kůže servis, paráda. Bonusem je to, že jsem jí za rok a čtvrt viděl u někoho jiného jen jednou a to ještě v jiné barvě.
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KALIBAN: Protože tvoje peníze zůstanou v Česku, máš menší uhlíkovou stopu, podpoříš menšího výrobce přímo tady, budeš mít méně odpadu, nebudeš potřebovat lodní dopravu, tvoje opasky nemusí vyrábět děti někde v Číně, máš záruku toho, že opasek je zdravotně nezávadný a není chromem činěný.
    Nestačí to? Najdi si tady výrobce co se ti líbí a za cenu jaká se ti líbí. Za mě doporučuju Ondruškovic anebo opasky Jurča.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    UMIAKI: a proc ano?
    UMIAKI
    UMIAKI --- ---
    KALIBAN: To je smutné, že nevidíš důvod proč není lepší si to koupit v Česku.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    SHAMAN99: Na me byl ten Loake dost mohutnej a ty jejich consi nechavaj sit zase pusobil ne zrovna 100% kvalitne..ujety svy a tak.
    SHAMAN99
    SHAMAN99 --- ---
    Za me v Cerne ruzi v Loake shopu. Par jich mam a spokojenost.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ja jsem sel i jednim smerem - tlusty , opasek za dva litry, krasne voni kuzi...
    a pak jsem sel cestou aliexpress... opasek za deset dolaru, kuzi nevoni...

po roce pouzivani musim rict, ze jsou oba jety a ani jeden bych nechtel nosit v nejakym slusnym obleku, nicmene ty aliexpressi mam jeste tri a vypadaji netknute... ten tlusty asi vydrzi dyl a kdyz byl novej tak ta kuze byla fakt super... nicmene jsem z toho takovej nejakej rozpacitej, sluzbu delaji oba uplne stejnou a nevidim duvod proc si nekoupit deset ruznejch z ali a mit na fakt hodne dlouho vyreseno a jeste mit moznost je menit a kdyz nahodou nejakej znicim tak mi to bude uplne jedno
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    EXAGE: Já poslední pásek kupoval v Le Premieru, ale ten byl v akci, normálně tuším stojí nějakej nesmysl.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ZAPPO: Musí to být v Praze...?
    Pokud ne, tak: https://m.fler.cz/shop/rodrik
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Já bych radši něco jednoduchýho, elegantního, jako TM Lewin. Nicméně první pásek od nich drží jako ďas. Pak vyměnili materiál a už 3 jsem reklamoval a dostal novej.

Btw na kolik ty pásky vychází?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXAGE: No leda bych vyfotil ty svoje a ty už za sebou něco mají, tak by to nebylo asi moc repre :)
    Je to zakázková výroba - takže co si naporoučíš, to máš - u mne to byly věci jako přezka s hrotem, dvojté prošití, montáž na šroub,..
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    NAVARA: Dle fb moc hezky veci. Ale pasky vidim asi dva. Nema toho nekde vic?
    FLAVIGNY
    FLAVIGNY --- ---
    ZAPPO: ja shanel jednoduche kozene opasky ruznych barev (modra, zelena, cervena) do neformalnich kalhot a dobre jsem poridil u: https://www.opaskyjurca.cz/
    pasky mam uz pres rok a vypadaji stale dobre. online objednavka probehla bez problemu.
    GOGGA
    GOGGA --- ---
    ZAPPO: ja kupuju ve Van Graafu, cista kuze, sirsi prumer do jeans a kovova spona misto kozene drzici konec opasku
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZAPPO: u Otto Müllera na Svatoplukově
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam