SITH: mám s pocením stejný problém, řešil jsem to tu před delší dobou, neúspěšně. Obecně se hodně potím, mokré koláče v podpaždí v létě jsou standart, i když mám třeba jen tričko. S antiperspiranty je ta potíž, že moc pocení nezastaví, aspoň já jsem na žádný spolehlivý nenarazil, naopak - když se v podpaždí "rozpustí", ničí trička i košile, které pak mají životnost tak dva roky. Navíc při dlouhodobém užívání antiperspirantu si na něj tělo zvykne a účinnost se snižuje. Botox fakt nechci:) Plus samozřejmě, pokud chce člověk používat nějakou pánskou vůni, málokterý antiperspirant je neparfémovaný, takže se to pak tluče.
Nejlíp se mi zatím osvědčil tuhý kamenec, mám pocit, že funguje nejlíp, existuje víc značek. V největších vedrech košile bez trička, bambusový nátělník se chystám vyzkoušet. Existují i samolepící vložky do podpaždí košile, zkusil jsem jednou a je to docela nepříjemný pocit, navíc moc nevětrají a mají nakonec spíš opačný efekt.
A samozřejmě, pokud je pocení hodně silné, může to indikovat nějaký zdravotní problém ( hladinu cukru, štítnou žlázu), takže bych klidně zvážil zkonzultovat to s doktorem (taky zvažuju).