PLUMM: Jj, připomíná ti to správně Claptona. Taky třeba Buddy guy... nebo já ve svým clapton stratu ;-). TBX je aktivní tónová clona, od pětky k nule funguje vpodstatě jako na každým stratu, od pětky do desíti to výšky ještě přidává. Mid boost, jak název napovídá, zesiluje středy, přiblíží se to pak trošičku plnýmu zvuku slabších humbuckerů. Dá se s tím krásně vyhrát, kobilkovej snímač, tónová clona stažená a midboost naplno a je to dravec jako sviňa :-) Že se ti do toho už nechce hrabat chápu, já cpal do toho strata, už tak pořádně vydlabanýho ještě piezo snímače s předzesákem a "midi převodníkem" (tedy ne převodníkem ale předzesákem pro něj), nejenže jsem si zkurvil při trošce neopatrnosti spodní roh okolo pickguardu, ale ještě mi to celé nějak hapruje... blé, nesnáším tohleto prostorově náročné pájeníčko :). Za ten tip na fólii dík, přesně to jsem teď potřeboval takhle lacino bez snahy objevit.
Hmotnost je průser právě kvůli zádům, pokud člověk hraje hodně... všiml sis někdy, jak jsou všichni staří lespaulisti pokroucení? ;-) I když, jak to teď tak zkouším, ten clapton strat taky není úplnej drobeček. Měl jsem předtím nějakýho indonézskýho Squiera a to bylo pírečko.
No, nicméně ten tvůj výtvor bych fakt někdy rád viděl naživo, ...