• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PLUMMPLUMMova tvorba - kresby, malby, vesmír a vůbec
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    Tak co pane? Jak vám to kreslí? Už jsme dlouho neviděli žádný obrázek. :o)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    MOUSEK: Ček si zaplatí takový prachy za product placement a stejně mu to napíšou s chybou. A to určitě ani nevíš, že jsem si v Austrálii otevřel fabriku na skleničky. :D http://www.plumm.com/ - Z toho jsem zaplatil tu reklamu.
    WILLOW: Njn, ale tak onic nejde. :) A Karel je sympaťák, takže mu to přeju. :) Jen bych ve finále rád viděl něco nečekanýho. Jakože aby kluci nějak překvapili a to buď postupem nebo výsledkem. Aby Bahas nedělal černobílej komiks, Karel černobílou kresbu a Magion barevnou +- realistickou malbu.
    MOUSEK
    MOUSEK --- ---
    Plumme koľko si zaplatil za reklamu vo filme NEBRASKA ? :D

    WILLOW
    WILLOW --- ---
    PLUMM: koukam zes to privolal :P
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: :D
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Chtěl bych na SUN VU KUNGa říct, že nedodržel slib a naprosto bez rozpaků přišel bez transparentu, to je jedna věc.

    A druhá věc jsou obrázky: :)
    Téma bylo: "Danteho bouře". Chtěl jsem aby proces pro těch pár osamocených jedinců, který na to koukají celou dobu, byl trochu zajímavější na koukání než obvykle, tak jsem šel do ZBrushe.



    video:
    RAW Art Wrestlig 2014 - Semifinal - Plumm
    https://www.youtube.com/watch?v=wFqh19HyhMw


    A muj pidlom pro soupeře Viktora. Kreslili jsme si pidlomy navzájem.

    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: Ano, budeme tam, i s transparenty a roztleskávačkami :)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    PLUMM: Jo a do trojice k nám přibyde divoká karta, která se vylosuje z diváků, který se tam na místě přihlásí, že by si taky chtěli zakreslit. Když vyhraje, jde rovnou do finále, kde může získat různý udělátka od Wacomu jako třeba Cintiq 22HD. :) Počítač a tablet bude připravenej, stačí jen přijít bez ničeho, podplatit organizátory a nechat se vylosovat. :) Cejtí se někdo? Je to sranda.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Tenhle pátek. Čau tam. :)

    https://www.facebook.com/events/611428802284906

    plagoš by DRAWetc.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    CAR2N: Dík. Ale přiznávám se, že barvy jsou srabácky kapátkem, protože jsem to chtěl mít co nejrychleji. :D
    SUN_VU_KUNG: To nevim, jak to mam já, celej ten mechanismus je ukrytej v plastu a nevim, kudy se leze dovnitř. :)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    bozi!:)
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Nemůžu teď nic ukazovat a na svý věci moc času nemam, tak aspoň pár rychlejch studií.:) Koukal jsem na Gravity.







    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    PLUMM: To jsi udělal dobře, je to investice na dlouho dopředu a nebudeš to muset dlouho řešit. A kostra a svalstvo ti poděkuje :D Jak u PC trávíš při kreslení víc jak 5 hodin, tak je nutné tohle vyřešit. Mě teď shodou okolností židle dožidlovala, mám ji od roku 2006 a je skvělá, ale opěradlo je v takové kolejnici a ten vodící člen je.. no hádejte - z plastu! Je to italská židle a za to bych pastamany teda vybouchal, tak důležitou nosnou součástku udělají z plastu. Takže to ruplo a opěradlo je teď jak papír :D Takže to rozeberu a tu součástku nechám udělat z mosazi na crc fréze a bude klid, protože vyhodit celou židli kvůli takové blbosti mi přijde když nic, tak šíleně neekologické. Tak té tvé přeji, ať se jí něco takového nestane :) Ale vypadá dobře, tak snad ne. Nejlepší by byl samozřejmě Aeron, ale proč, kurva, u nás stojí o 15tisíc víc, než v USA? To mi nikdo nevysvětlí.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    R0C3S3K: No, já si vyhlídl na netu pár modelů a pak googlil obchody, abych si na ně mohl sednou a zjistil jsem, že je všechny maj v Plzni v prodejně http://www.peska.cz/ a páč v Plzni bydlim, tak jsem si je všechny oseděl tam a rovnou koupil.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    moc pekne, kde se da v Cr podobna zidle vyzkouset a koupit?
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Mimochodem, konečně jsem si cca před měsícem koupil pořádnou v židli, páč když kreslim, sedim hodně dlouho a poprvé v životě se u počítače nevrtim a nekroutim a neměnim polohu každejch pět minut a nechce se mi tomu uvěřit :) Moje záda a muj zadek a moje trapézy chrochtají blahem.

    Dlouho jsem si říkal, že to neni až tak nutný mít nějakou dražší židli, no a ono to nutný fakt neni, sedět se dá samozřejmě klidně na šutru, ale ve chvíli, kdy ček sedí většinu dne, je rozdíl mezi pohodlím a nepohodlím astronomickej a velikost toho rozdílu ček docení teprve až ve chvíli, kdy se přesvědčí na vlastní zadek. Takže jo, investici do pořádný židle rozhodně odporúčam. A je lepší zdravotním problémům předcházet, než je řešit, až když přijdou, žejo. Sice mě nic nebolí, pohybu mam dost atd., ale při způsobu, jakym jsem doteď dlouhý hodiny seděl, by se moje páteř určitě někdy přihlásila o slovo. A trochu mě k tomu přiměl i SUN_VU_KUNG se svojí ergonomickou osvětou :D Páč když jsem teď vyhlížel novou židli, vzpomněl jsem si, jak se někdy před rokem tady na nyxu řešilo zdravotní sezení, tak jsem chtěl něco, co mi fakt padne a ne jen "nějakou další novou židli".

    Je to tahle. Tak jen takovej tip, kdyby někdo vybíral. Mam verzi se sítí i na sedáku, aby všechno dobře větralo. :) Tak uvidíme, jak dlouho ta síť vydrží, záruka je 5 let.

    Enjoy Office Chair from Mesh Office Seaing - Best ergonomic choice for your office
    https://www.youtube.com/watch?v=5HqjxqmCHMY


    Ještě se mi hodně líbila vyšší řada Ergohuman, která má záda rozdělený na dvě samostatný části a bederní opěrka tak reaguje samostatně, pohodlí mi ale přišlo stejný - sedly mi obě stejně.
    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Dělám teďka souběžně s tou pohádkou se stromovym obrem - jak je naskicovanej níž - ještě na jednom filmu Rudolfa Havlíka "Pohádky pro Emu". Nejsou to žádný produkční ilustrace ale koncepty, když je potřeba někomu ukázat atmosféru v nějakym záběru, nastřelit nějaký prostředí, oblečení, jakejkoli nápad nebo tak. Takže vlastně kreslim všechno možný :) Je těch obrázků zatim jen pár, tak některý z nich.








    PLUMM
    PLUMM --- ---
    Dík. Papír dost zanedbávám, tak mi to docela bodlo. Internety jsem nechal doma, dočetl jsem Asimovovu Nadaci, pokreslil skicák a odpočinul si. Fajn dovolená. :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    PLUMM: Ty charakterovky jsou bezvadny! Brzke uzdraveni!
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Super, mám tyhle skici rád... tak snad to nebylo nic vážného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam