• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    NENUPHAR
    NENUPHAR --- ---
    GREGI: v pražské zoo, kočka rybářská.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GREGI: pokud se nepočítá tygr, toho jsem viděl jak se koupe
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    GREGI: Nepotápí se celá, spíš se jen tak brouzdá. Ale to se počítá, ne?
    GREGI
    GREGI --- ---

Viděli jste někdy naživo kočku která by měla ráda koupání ve vodě?

56 hlasy od 56 respondentů

NICOLE
      NICOLE --- ---
      ZUZKAOU: koukam, že jsem ve výrazné menšině, ale řídký se mi rozhodně líbí víc než hustý
      TYET
      TYET --- ---
      ZUZKAOU: jak na kom, nemůžu vybrat ani jednu možnost
      WREES
      WREES --- ---
      ZUZKAOU: líbí se mi komplet....bradka s knírem spojená dohromady, nejlépe tmavé strniště...to je sexy....:-)
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      ALESH: nahoru. Střední už se dá ;-)
      ALESH
      ALESH --- ---
      tak to mam asi stredni :) Kam se to zaokrouhluje? Nahoru? :)
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      ALESH: sama za sebe - pokud to není pár denní strniště, ale delší fous, tak pokud je vidět kůže pod tímto porostem, tak je to řidké.

řídký

střední

hustý
      00KUBAT
      00KUBAT --- ---
      ZUZKAOU: nemám vousy moc husté, řídké vousy se mi nelíbí, ale seru na to, protože kdo se s tím má furt holit...
      ADAMFC
      ADAMFC --- ---
      ALESH: když vypadáš takhle, tak je to řidký http://wiki.rvp.cz/@api/deki/files/11177/=angrest09.jpg
      GREGI
      GREGI --- ---
      ZUZKAOU: hele vic hlasu... dost casto se taky holim takze se to strida:) a rekp bych ze hustotou sem nekde ve stredu
      ALESH
      ALESH --- ---
      ZUZKAOU: a jak se meri hustita vousu? Odhadem? U sebe to nedokazu posoudit..
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      [SERVER ERROR]
      STEPNI_VLK
      STEPNI_VLK --- ---

Poslal bys holce/ženě do pošty fotku tvého přirození POUZE na základě publikování jejího aktu kdekoliv na NYXu?

163 hlasy od 163 respondentů

NICOLE
        NICOLE --- ---
        BIOH: zvykejte si, milánkové. a nebo příště líp přemejšlejte, komu posíláte pozvánky
        4PTO
        4PTO --- ---
        BIOH: ok, ty si mysli že většina nyxu trpí, já si budu myslet že většině je to u prdele, ale nevkládej mi hovna o tom jak já chápu nebo nechápu demokracii
        BIOH
        BIOH --- ---
        4PTO: ny nyxu je několik tisíc uživatelů, těch 73 co si tady kliklo opravdu není většina, připomíná mi to analogii v volbami, bohužel tkhle jko ty chápe demokracii noho lidí
        4PTO
        4PTO --- ---
        BIOH: většině: je to u prdele ;)
        LODBROG
        LODBROG --- ---
        Bude flejm? :DDDD
        BIOH
        BIOH --- ---
        NYX: proč má ale trpět většina populace co má IQ větší něž záložka do knihy
        4PTO
        4PTO --- ---
        ALESH: ty vážně neuznáš, jak to musí otravovat, když ti pořád dokola bez vidiny konce , lidi píšou kam zmizela ta a ta diskuse? jo, je to otázka gramotnosti uživatelů, tj jasný, ale když tu ta gramotnost prostě chybí? maximálně trapní mi teda přijdou akorát ti trolové kvůli kterým to tak je..
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam