• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---

Koriandr

115 hlasy od 115 respondentů

PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      hoďte mi prosím někdo stejnou anketu na koriandr, díky :)
      MARTHA43
      MARTHA43 --- ---
      SIMSA: krasna vizualizace... ja vim, jak to funguje ;) jsem z Jablonce a radnice bylo vzdycky po odpolednim vyucovani prvni, kam jsme leteli... jen rikam, ze jsem to nekde slysela, ze i takovy existujou... tot vse ;)
      SIMSA
      SIMSA --- ---
      KLX
      KLX --- ---
      RANDOM_NIGHT: kousek od Národního divadla v Národní ulici..taky nějakej úřad..ale byl jsem tam někdy před 5ti lety, tak třeba už není..
      MARTHA43
      MARTHA43 --- ---
      snad se i rikalo, ze nektery se nahore skladaj a zase rozkladaj ;) je to pravda?? takovy taky existujou/vali?
      SALAMAN
      SALAMAN --- ---
      RANDOM_NIGHT: Finanční úřad pro Prahu 1 (Štěpánská ulice)
      GREGI
      GREGI --- ---
      ALESH: urcite je nekompletni.. sem si jistej ze sem s nim jel v usti nad labem:)
      ALESH
      ALESH --- ---
      Seznam páternosterů - paternoster.archii.cz
      http://paternoster.archii.cz/seznam-paternosteru.html
      MARTHA43
      MARTHA43 --- ---
      RANDOM_NIGHT: v Jablonci nad Nisou na radnici ;)
      GREGI
      GREGI --- ---
      ja v nem jel v usti v nejake budove.... ta budova me hrozne fascinovala i z venku, takova obrovska seda a nahore mela nejake draky mam pocit.... netusite nekdo co to mohlo bejt za budovu?
      NOP
      NOP --- ---
      RANDOM_NIGHT: Magistrát HLMP na Mafiánskym náměstí a magistrát HLMP ve Škodově paláci
      HAUSNUMERO
      HAUSNUMERO --- ---
      udelejte pls nekdo anketu: jak dopadne hlasovani o neduvere vlady a jak by jste hlasovali vy. dik
      TOMMY69
      TOMMY69 --- ---
      RANDOM_NIGHT: ČVUT FEL ;)
      ALESH
      ALESH --- ---
      RANDOM_NIGHT: jo stredisko v kartouzske je taky moje prvni setkani s paternosterem. A taky jsem se bal, ze se to preklopi. Pak 20 let nic a dnes jsem ho objevil na prazskem magistratu. Jinak jich je v praze celek dost, alespon dle wiki...
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      ALESH: Vzhledem k tomu, že mi bylo asi tak 5 tak si přesnou trasu moc nepamatuju :)
      GREGI
      GREGI --- ---
      [SERVER ERROR]
      ALESH
      ALESH --- ---
      [SERVER ERROR]
      SVATY
      SVATY --- ---
      RANDOM_NIGHT: Spoustu restaurací to takhle má. Svým způsobem sou to stejný různý "zahrádky" vystrčený do cesty. V přímořských státech je to naprosto běžný
      TOMMY69
      TOMMY69 --- ---
      WHOOOSH: Udelejte nekdo prosim tu samou anketu, jenom v souvislosti s restauracema..dekuju ;)
      GREGI
      GREGI --- ---
      WHOOOSH: spis ano... nejsem si jistej... taky by zalezelo na tom jak hodne by lidi cumeli
      WHOOOSH
      WHOOOSH --- ---
      sory překlep .)
      WHOOOSH
      WHOOOSH --- ---
      [SERVER ERROR]
      GREGI
      GREGI --- ---
      minimalne je tady dost ftap ftap klubiku;))
      KBN
      KBN --- ---

to byste fakt raději pro "nějakej NYX" žili bez sexu ???
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      ALONSY: Já vycházím z pocitů, které jsem měl po 14 dnech na poslední dovolené. Na nějakej Nyx jsem si opravdu ani nevzpomněl. ;)
      MARTHA43
      MARTHA43 --- ---
      87HIGHFLYER: Brazilie (stat Espirito Santo)
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      HARDCABB: To vážně všichni ti, co hlasovali pro Nyx, jsou celý život šťastně zadaní? Nebo si neustále hledají vztahy na jednu noc?
      Já teda šťastně zadaná jsem, ale dovedu si představit situaci bez sexu (například už jen nějaká blbá nemoc nebo stres) mnohem jednodušeji, než bez internetu :)
      (Hm, ale konkrétně bez Nyxu už asi jo, sakra, jsem si to zadání špatně "přeložila" :)
      GREGI
      GREGI --- ---

radsi

132 hlasy od 132 respondentů

HARDCABB
        HARDCABB --- ---

kdybyste si museli vybrat, odepreli byste si na mesic radsi:

140 hlasy od 140 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam