• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    GREGI: jak kdy, v dobe psani semestralek ci uceni se na zkousky tak 50-60+ v dobe flakani se tak 10-20+...
    GREGI
    GREGI --- ---

Kolikrát průměrně denně vyhledáte něco na google či jiném vyhledávači?

129 hlasy od 129 respondentů

LODBROG
      LODBROG --- ---
      MYSKAZBRISKA: A rovnou sis zahlasovala za chlapy, jo? Co se člověk nedozví... :)
      KOTENCE
      KOTENCE --- ---
      MYSKAZBRISKA: já teda nemám fb, ale co jsem viděla, tak tohle se mi fakt nelíbí. Většinou to ještě bývá vyfocený někde v bytě a okolo bordel, barevná dečka a kus kuchyňský linky..
      MARYO
      MARYO --- ---
      nelíbí se mi to + je mi to jedno + nemám facebook
      ALESH
      ALESH --- ---
      VON_GILOTINE: ta ma asi milion fotek s ditetem (a nema ji jako profilovku na fb) a nektery se mi libi a nektery ne..
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      ALESH: treba euchenie
      ALESH
      ALESH --- ---
      MYSKAZBRISKA: preci zalezi kdo je na fotce a jak je to vyfocene..
      MATHEW_ER
      MATHEW_ER --- ---
      MYSKAZBRISKA: nelíbí se mi to + je mi to jedno
      MYSKAZBRISKA
      MYSKAZBRISKA --- ---
      [SERVER ERROR]
      KABUNGA
      KABUNGA --- ---
      MUI: ...odpověděl sem špatně....zaměnil sem otázky...vzrušují vás a připadají vám estetické....
      Myslim si, že při správné konstelaci okolností jsou esteticky v cajku....hemmm a sexy můžou bejt taky...
      Promiň. Neměl sem vůbec odpovídat. Jdu na kafe.
      MATHEW
      MATHEW --- ---
      holobit: cesta tam a zase zpátky
      4PTO
      4PTO --- ---
      RAGNAROK: megabit, kilobit, holobit
      RAGNAROK
      RAGNAROK --- ---
      MINERWA:
      Lezes casto do holobitu?
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      GREGI: když ten někdo bydlí v holobytě, tak se u něj nezuju, i kdybych měla bejt já ten barbar anebo antivlk a samozřejmě když mi to sám nabídne, taky to ráda uvítám, u sebe doma v žádným případě
      KOTENCE
      KOTENCE --- ---
      CORIOLANUS: Fakt to neřešíme. Víc zametáme. Když jdu na zahradu, tak jdu zase klidně v pantoflích na doma. Koberce nemáme a ponožky se vyperou, nohy umejou. Návštěvám doporučuju si boty nechat, případně nabídnu pantofle, když se chtěj za každou cenu vyzout. Z podlahy se u nás asi jíst nedá, ale to stejně nemáme ve zvyku.
      Naši se třeba doma zouvaj a nemaj rádi, když tam proběhnu v botách, ale návštěvy taky nezouvaj.
      ACIDQA
      ACIDQA --- ---
      GOGOLACKA: Normálně... akorát tě pak druhej den strašlivě bolí hlava ,)
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      FURYAN: no taková ta představa těch sešlapaných smrdutých pánských ponožek v pantoflích od vietnamců je fakt delikátní :D
      FURYAN
      FURYAN --- ---
      GRANTORINO: Ja kdybych se u tebe zul, tak ti to francouzsky okno vypadne na vernadu :DDD
      PISKVOR
      PISKVOR --- ---
      GREGI: Což je ovšem dotaz typu "Když vystřelíme krávu z děla, jak daleko dopadne? (neberte v potaz gravitaci)" Jdu jaksi k někomu *na návštěvu,* tedy bych možná měl respektovat tamní pravidla - čili pokud mi řekne "vezměte si pantofle," tak si je vezmu. Pokud mi řekne "nezouvejte se," tak se nezouvám.

"Kdo chce s vlky být, musí s nimi výt," jak říkala moje babička ;)
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      ja jak kdy, ale vetsinou si s tim hlavu nelamu, bud tu chodim v botech nebo bosa, v ponozkach, ale taky casto luxuju / vytiram podlahu a to docela rada, proste se s tim pocita, jenze to bych vytirala stejne, podle zkusenosti bych stejne vytirala casto, protoze tu proste behaji dve kocky, dve deti, nosi se tu veci a pres den tu kolikrat jenom probehnu, navic mam francouzsky okno na verandu/zahradu, navstevu nenutim se zouvat, ale mam pocit, ze vetsine lidi je blby mi tu chodit v botech, takze se zujou sami, ja na tom netrvam, je mi to jedno (nekdy je lepsi aby si ty boty nechali, pokud jim napriklad smrdi nohy, stane se ze jo... a nai pantofle to nezachrani, nesnasim takove ty levne pantofle od vietnamcu..i u navstev se zouvam na boso nebo do ponozech, pantofle odmitam)... backory vubec nevlastnim a koberce v byte nemam, vsude je linoleum nebo dlaždičky, koberce nemusim a citim se tak pohodlne, delam si co chci, zadny pravidla, je to muj domov, muzu si to delat jak chci... a celkove, no proste ne, problem to neni, zatim si nikdo nestezoval a ani ja si nestezuju, je to muj zivotni styl
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam