• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ALESH: souhlas, je to dost desny ta diskuze, omlouvam se, ja jsem nicole psala do posty a ona chtela at to napisu do diskuze, omlouvam se, ze to tu tim zasirame...
    ALESH
    ALESH --- ---
    tyvole holky, dikuze vitana, ale s timhle bezte na mimibazar :)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    ok
    ELIS
    ELIS --- ---
    MILUCH: Tak prosimte zacni u sebe a uz to tu prestan zahlcovat. Diky.
    SHEALA
    SHEALA --- ---

Anketa? Věřite v to, že nám vláda něco tají (od existence mimozemštanů, přes chemtrails po Haarp)

137 hlasy od 137 respondentů

MILUCH
      MILUCH --- ---
      diky za minusky zamyslim se nad sebou;)
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      je strane lehky kritizovat ale tezsi nco udela dat to nejlepsi ze sebe;)
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      CORNELA: ja neobhajuju grantorino ale zdravej selskej rozum chapes...ty mluvis o necem o cem nemas ani paru
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      res si doma to svy tady toto fakt neni na debatu na nyxu....,podle par vet na nyxu neikoho nepoznas imho
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      nespasim ani nemuzu ,,zase mi neco podsouvas adelate to temer vsichni
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      neni tak?? prosim kalsete uz na to,....radsi neco delejte doma,,misto toho tlachani tady vem sve dite na vylet my se uz chystame
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      CORNELA: grantorino neni neboha ale nemuze se obhajit pred clovekem co ma uz predem jasno;)
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      CORNELA: nidk onic nehani ,,,,ty to vsecko beres jednim vrzem...
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      to je furt dokolecka jak u blbejch)
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      CORNELA: vis co stav se k nam domu ap kdo skoly a bud tam jeden celej den...
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      CORNELA: ta by tvoje dite nezkazila to je uz zkazene tebou a tvym podhledem imho tusim;)
      NICOLE
      NICOLE --- ---
      GRANTORINO: kdyz to dite naucis co je potreba - právě že o tom, co je pro moje dítě potřeba, nerozhoduju já, ale někdo jiný. Čistě jen proto, že má moc to udělat.
      NICOLE
      NICOLE --- ---
      GRANTORINO: můžu učit děti doma - ovšem jen na prvním stupni a jen podle osnov schválených státem a pak je nechat přezkoušet na škole schválené státem. A jen pokud mám vzdělání schválené státem :)
      jenom se jedna forma nahradí jinou, ale podstata pořád zůstává
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      druha vec je tady fabulovat a pak rikat ze si mala pani;) to na tebe nesedi
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      taky bych rekl ze muzes nicole a to ze se vymlouvas na to ze nemuzes je trosku zhovadilost
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      nezajimaji me vase nastrely od boku zajima me osobni zkusenost'' piste volejtte faxujte
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      NICOLE: no, ale ty muzes nicole :) ty muzes, to je prave to o cem mluvim :) kdyz to dite naucis co je potreba, tak muzes ;) a udelej to
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      po mesici to vzdal....
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      SHEALA: moje osobni zkusenost...kamarad richard kalivoda farma zatec chtel sveho syna ucit doma....mel vysoke ideje avsak syn je znacne rozmazlen a neumi nic....doufam ze teda lidi vite co delate
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      NICOLE: ano si oklestena zakonem:))
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      ale uz se na to vykasli a pojd nekam ven:)
      MILUCH
      MILUCH --- ---
      GRANTORINO: ses proste dobra:)
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      jinak ano ja umim v realu psat bez hrubek a mela jsem cestinarsky zkousky i maturitu bez chyb... v diplomce 60 stran asi tri chyby... no ale tak ted snad nepisu diplmoku ani nedelam zkousku z cestiny ne :)?
      NICOLE
      NICOLE --- ---
      GRANTORINO: jenže to já právě nemůžu. tohle mi zákon neumožňuje. o tom tady celou dobu mluvím. už si rozumíme?
      SHEALA
      SHEALA --- ---
      NICOLE: nějaký možnosti domácí výuky jsou, a nejedná se jen o problém s tím že není dostupná bezbariérová škola.
      Bohužel, Úřad pro utajovaní věci co se mají utajit tohle docela tají, stejně jako existencí mnoha věcí co spadají do kompetence MPSV.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam