LODBROG:
Hele, jsem holka a jelikož jsem pár takovejch situací zažila tak se dneska už můžu pouze donekonečna rozčilovat nad nespravedlonosti světa protže si svobodně nemůžu nadávat lidem mužskýho pohlaví na kterejch mi nezáleží a serou mě, do čůráků, protože si nikdy nemůžu bejt jistá kdo je nervák jako ty a to je pak nerovnej boj, neubránim se, facky vracet nemůžu, s chlapem prohraju.
Taaaakzeeee hledme, hned tu ztoho máme feministické moudro na téma "my ženy jsme se tu diplomacii o nenadávání už musely v rámci zachování nerozbitý huby a nerozmázlý řasenky naučit už dávno"
jak to maj ostatní nevim, kazdopadne kvuli takovejm jako ses ty ja se musela prizpusobit. kdybych byla chlap, tak se asi tolik nebojim rikat lidem do oci co si o nich myslim.
takze tak, lidem curaku holt nerikam a kdyby to rek nekdo me, tak zalezi kdo to je, asi bych odvetila to samy otocila se a sla pryc, mozna zustala stat s otevrenou hubou v soku, nevim, nak se mi to nestava.
jinak jeste dodatek: mezi partnerama to je jinej level, tam pokud se tohle vazne rekne, tak uz je pak asi v tom vztahu i ta facka normalka, jak tady uz nekdo psal.
nevim, my si to doma nerikame a lidi co jo je mi lito.
pokud mas jeste naky dotazy tak se muzes obratit, ahoj.