87HIGHFLYER: par tech pripadu je.
Otazka je, s kterym prispevkem konkretne nesouhlasil dotycnej a proc. To neni jen tak minus. Obvykle dotycnej otravoval hloupym komentarem, protivnejma keca do posty nebo mi ty minusy sazel dlouhodobe a nektere slecny mi sazely minusy u peknych fotek a nejapne komentare s cilem me urazit. Proc bych mela mit zajem, aby cetl moje prispevky vubec nekdo takovej a mohl na me reagovat? Reagovaly i kdyz byli z moji strany v obyc ignoru.
Nevim, proc by tohle melo byt dusevni mrzactvi. Chapu, ze se to nekomu nelibi, muze s tim nesouhlasit.
Naopak ja zas povazuju za dusevni mrzaky lidi, co daj minus za peknou fotku, protoze v tom muze byt akorat bud nesympatie nebo zavist, nic vic. Takze presne tihle tam poputuji.
A ze porad fnukaj...
Me dal zcela bezduvodne do ignoru treba Sith, Dragon, Sabriel13, Randomnight a ty dalsi ignory chapu, treba Fionorovi jsem slapla na kuri oko, kdyz jsem mu rekla, ze je mestskej seladon, protoze mi mel pujcit kytaru a nechal me tvrdnout pred barakem pul hodiny aniz by se obtezoval s nefunkcnim zvonkem vylezt, jestli tam nahodou nestojim....
Ja zas nemohla cist neustale fnukani Monroe, arogantni Bloncku, koukat na Karkuliny vylevy. A tyhle prispevky mi fakt nechybi, ani na ne nemam potrebu reagovat. Ale vy se s nima klidne bavte, s kockama ;)
Dusevni mrzak je taky ten, kdo se nedovede popasovat s tim, ze ne kazdej je neutralne nastavenej vuci vsemu a vsem.
A uz me ta diskuze nebavi. Kdyz vam to vadi, tak to nepouzivejte nebo sem nelezte nebo se chovejte tak, aby vam to nikdo nedal a basta!