• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SALVATOR: napriklad ja uz sestym rokem platim premiovku bitcoinem a myslim, ze sem diky rostoucimu kurzu fer donatorem.

    kdo neni schopnej zaplatit 500kc rocne, coz je jedno pivo mesicne, tak je curak.

    fakt se musim smat, kdyz pak takova socka prudi do double ignoru.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: O obsah, kterej jsou stejné většinou flamy a nikam nevedoucí debaty...
    Moje logika je taková, že si každej musí sám rozhodnout, jestli je mu milejší získat nástroj a pročistit si diskuze a ruku v ruce s tím to tady podpořit, nebo těch pár fufníků neinvestovat a svádět opětovný debaty o tom, jak je DI velký špatný a jak je to ID XY strašně nefér, že si dává lidi do ignoru za minuska. DI tady jednou je, stejně tak jako je tady nástroj, jak zmírnit jeho dopady. Nechceš ten nástroj? Fajn, zatni zuby a táhni, Frištenský, protože Velké Opětovné DI kňůů je úplně zbytečný, na hovno a nikam nevede.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Nechápu tvojí logiku. Protože je někdo sebestřednej a používá DI jako na běžícím pásu, tak si další strany mají jít koupit něco, co třeba ani nechtějí/zapnout si funkci kterou nechtějí, protože tím pořád přichází o obsah? Blbost.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    87HIGHFLYER: Ale televizi taky přepínáš na to co se ti líbí, ne? Nekoukáš na nic co by tě štvalo. A když běží reklama, ztlumíš zvuk a jdeš umejt nádobí :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: nebo můžete dělat ankety!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GRANTORINO: buzeraci a obtezovani chapu - me prekvapil ten di po jednom minusu. Jeste k ty fotce - co kdyz se jim proste tvoje fotky nelibej? Pro me je tohle takovy teoretizovani, ja nikoho v ignore nemam a vlastne ani nevim jestli ma v ignore nekdo me a jak to vypada. A v zasade mi je asi i uplne jedno, kdyz to nekdo pouziva. Prijdou mi oba ty argumenty pro i proti validní. Co mi ale prijde divny je srovnavat nejakou posahanou web diskuzi s principem, ze preci i v realnym zivote se obklopujes lidma, co nejsou kreteni. Ja, ac na internetu travim fakt hodne casu, to porad povazu za cinnost srovnatelnou s cumenim na televizi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Mám tím na mysli to, že ty dva z deseti, který vidíš, nejsou v 90 % případů vytržený z kontextu (pokud se někdo nerozhodně reagovat bez použití fce "odpovědět", bohužel), takže to, co reálně vidíš je konzistentní a dává smysl. Ano, obsah je menší, než co slibuje seznam sledovaných diskuzi. Smůla.
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR: tak nevím co přesně myslíš tím do velké míry opravené diskuze, když přijdu někam kde vidím 10 nových příspěvků, těším se na něco zajímavého, a já vidím jen dva nové příspěvky a zbytek si někdo povídá s DRAGONem :)

    nebo myslím na našeho slovenského zenového mistra klidu a slušnosti CLAVENa, který si dal do ignore půlku nyxu a pak je stejně mínusuje v klubech kde má práva. Takže něco napíšeš, dostaneš mínus a namísto proti argumentu nebo oprávněné kritiky prostě čau claven double ignore :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já si dovolím připomenout, že koho sere diskuze rozmrdaná poté, co si vás někdo (určitě neprávem!) dal do DI, tak je tady za pouhých 500,- Kč na rok možnost prémiového účtu a který skrývá krásnou funkci umožňující skrývat odpovědi ignorovaným ID, čímž se rozbitá diskuze opět do velké míry opraví (ok vždycky se najde někdo, kdo reaguje ne napřímo) a navrch získáte například možnost skrýt si reklamy a to už vůbec nemluvím o tom, že tím podpoříte nyx, který všichni tak svorně milujeme.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Asi jsem nedospělej a dětina, ale - když už se tady po stomiliontý a zase zbytečně tepe do double-ignoru - za mě je to užitečná funkce a nepřestanu ji hájit.
    Taky tady nestojím o to, číst nudící se trolly, agresivní mindráky nebo zoufalé pitomečky, co jen nekonstruktivně prudí nebo sázejí mínuska ne příspěvkům, ale jedincům. Z osobní averze nebo z nudy.

    Takže pro nás nedospělé, nevyrovnané jedince a duševní mrzáky je double-ignor super, a naprosto nás nesere pošklebování vás skvělých a dokonalých, co ho prý nepotřebujete.
    Vaše smůla je, že i my ne tak skvělí máme volební právo.

    Nechce být v double ignoru, aby vám to - ehm - nerozhazovalo kontinuitu diskuze? Tak se nechovejte jako idioti, a nikdo si vás tam nebude házet.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALESH: hele, nevim jak ty, ale ja treba v offline realite s kdejakym fasistou ci obecne kretenem taky neschazim na pokec.
    a nevidim duvod, proc bych se mel na internetech trapit sledovanim naprostych imbecilu, kdy i ja pro jine idecku muzu pusobit jako imbecil, seru je a tak si me daj do ignoru.


    spis me serou socky, ktery nemaj 500kc rocne aby si koupili premiovku a pouzivali double ignore.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    A tohle to porad " ja jsem dospelej"--) protoze, "vydrzim vsechno".. "A ty ne, protoze Ti to vadi...." si taky strcte nekam.
    Dospelej si to zaridi, jak potrebuje podle moznosti a podle toho, jak vi, ze ty situace dopadnou.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    87HIGHFLYER: par tech pripadu je.
    Otazka je, s kterym prispevkem konkretne nesouhlasil dotycnej a proc. To neni jen tak minus. Obvykle dotycnej otravoval hloupym komentarem, protivnejma keca do posty nebo mi ty minusy sazel dlouhodobe a nektere slecny mi sazely minusy u peknych fotek a nejapne komentare s cilem me urazit. Proc bych mela mit zajem, aby cetl moje prispevky vubec nekdo takovej a mohl na me reagovat? Reagovaly i kdyz byli z moji strany v obyc ignoru.
    Nevim, proc by tohle melo byt dusevni mrzactvi. Chapu, ze se to nekomu nelibi, muze s tim nesouhlasit.
    Naopak ja zas povazuju za dusevni mrzaky lidi, co daj minus za peknou fotku, protoze v tom muze byt akorat bud nesympatie nebo zavist, nic vic. Takze presne tihle tam poputuji.
    A ze porad fnukaj...
    Me dal zcela bezduvodne do ignoru treba Sith, Dragon, Sabriel13, Randomnight a ty dalsi ignory chapu, treba Fionorovi jsem slapla na kuri oko, kdyz jsem mu rekla, ze je mestskej seladon, protoze mi mel pujcit kytaru a nechal me tvrdnout pred barakem pul hodiny aniz by se obtezoval s nefunkcnim zvonkem vylezt, jestli tam nahodou nestojim....
    Ja zas nemohla cist neustale fnukani Monroe, arogantni Bloncku, koukat na Karkuliny vylevy. A tyhle prispevky mi fakt nechybi, ani na ne nemam potrebu reagovat. Ale vy se s nima klidne bavte, s kockama ;)

    Dusevni mrzak je taky ten, kdo se nedovede popasovat s tim, ze ne kazdej je neutralne nastavenej vuci vsemu a vsem.

    A uz me ta diskuze nebavi. Kdyz vam to vadi, tak to nepouzivejte nebo sem nelezte nebo se chovejte tak, aby vam to nikdo nedal a basta!
    L4MA
    L4MA --- ---
    87HIGHFLYER: ano, to fakt dela. :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---

    Sníh

    103 hlasy od 96 respondentů

      VESPER_INDIGO
      VESPER_INDIGO --- ---
      ALESH: kdyby mělo jít o mě (ta anketa byla na žádost 00KUBAT) neřekl bych to tak fatálně, ale něco na tom určitě je. Tvůj - dočasný duševní mrzák, který snad bude zase brzo fungovat léta v kuse ve světě neomezovaného a neomezujícího vnímání špatných, dobrých i jiných vlivů.
      87HIGHFLYER
      87HIGHFLYER --- ---
      GRANTORINO: ty si fakt das nekoho do di proto, ze ti dal jen tak minus?
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      VIXLE: muzes se na to divat i trochu komplexne. Kdyz nekdo, koho vubec neznam, do diskuzi nijak neprispiva, neprojevuje se a najednou hodi minus. To neni zadna konstruktivni kritika, to je jenom picismus. Takovej clovek me vlastne nezajima. Nevim, kdo tady nastolil pocit, ze kazdej musi vychazet s kazdym.
      Me si taky par idecek dalo do ignoru ani nevim proc a nebrecim kvuli tomu tady.
      Spis tady brecej jiny, co jim to jako kazi idealni predstavu o svete. Tak nebrecte a delejte si to po svym.
      Ne, opravdu vam to zass nekazi diskuze,priate to preskocite, trva par sekund a hdete dal. Na svete js veci, kterym nekdo nerozumi. Pro me js zas detinsky, jak tady porad nekdo vriska jako malej fracek, ze mu vadi ignor.
      GRANTORINO
      GRANTORINO --- ---
      VIXLE: tak samozrejme, nikdo nejsme dokonalej....
      BURAK
      BURAK --- ---
      VIXLE: jojo, kdyz nezafunguje zachranna brzda formou zakazu hodnoceni mych prispevku negativne anonymne, nastupuje oboustranny ignor :)) nekteri lide holt neunesou kritiku ci jiny nazor ani na netu, jaky pak museji byt v realu :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam