LODBROG:
asi došlo jen k nepochopení. Ale je rozdíl udělat obecný průzkum o přístupů doktorů. A nebo stát před přetíženou ordinací a ptát se lidí co tam proseděli hodiny jak to vidí...
Obdobně tak to dopadlo tady. Zavřely se hřiště, rodiče jsou nasraní, tak pojďme se jich "nezávisle" zeptat, jak to vidí :)
LODBROG:
Já nepsal o indooru, ale se mnou třeba otec chodil (v jistém věku) každý den na procházky, do parku, k řece, na kolo, ... Později třeba výlety na hory, na chatu, atd. Od jistého věku jsem chodil na kolo s kamarády sám. Tedy není to postaveno DOMA vs (zavřené hřiště = katastrofa). Alespoň ne u mě...
BTW: bydleli jsme v 3+1 a hrál jsem tam když na to přijde s bráchou hokej, fotbal asi ne bo byl gramlavý, ...
LODBROG:
To jsme trochu jinde, ale toto je přesně o nepochopení situace. A bohužel to platí obecně a ty jsi toho jen příkladem. Vítej v davu... Ale máš pravdu v tom, že člověk si to nedomyslí a vláda nevysvětlí. Ale ten kdo se dovtípí sám, tak ví proč to není vysvětleno. Ale to už jsem trochu v kruhu...
LODBROG:
Před chvilkou jsi psal, že se na hřištích nešíří ne? A nebo se šíří jen když se to hodí?