• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALESHANKETY nyx :: pripominky uzivatelu
    rozbalit záhlaví
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HOWKING: "kdo o to neměl nikdy zájem" - tohle je jádro pudla těch lidí, co Feriho a podobné obhajují. Neexistuje nic jako "jednou souhlas, vždycky souhlas". Představ si, že s někým uzavíráš obchod, oba nejdřív souhlasíte, ale on pak na tebe začne tlačit, že je potřeba to uzavřít hned, hlavně si ho neprověřuj nebo nečti smlouvu, jen to podepiš! A když by ses začal kroutit, protože to začíná smrdět, i když ti byl ze začátku fakt sympatickej a působil důvěryhodně, tak by začal argumentovat, že jsi přece před 5 minutama byl pro, tak nemáš nárok změnit názor.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HOWKING: tezi "po letech" u Feriho hodně lidí opakuje, ale rozestup mezi činem, prvním vypovídání o události (třeba rodičům kamarádce), poté novinářům, byl krátký a pak už následovalo vyšetřování.

Ne, většina obětí neběží na policii v roztrhaném tričku se spermatem na stehnech. Potřebují se dát dohromady a najít nějakou jistou, než mohou jednat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zajímá mě, zda jsem v tom názoru osamocen. Všichni jsou si sakramentsky jisti. Jistě choval se jak prase, ale znásilnění? Tedy násilný vynucený sexuální akt s někým, o to neměl nikdy zájem? Mám pocit, že tu vládnou spíš emoce, než logika. (neznamená to, že chci to prase obhajovat) Plus ten fakt, že tyto kauzy se dějí převážně lidem slavným a fakt po letech. (je to proto že slávy dosahují jen zmrdi, nebo proto, že zhrzená samička prahne po pomstě za ztrátu úspěšného muže?)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HOWKING: možná, že slavní se častěji chovají jako zmrdi, protože se domnívají, že se tak díky své slávě chovat můžou
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HOWKING: stačilo napsat, že si myslíš, že je nevinen... nemusel jsi kvůli tomu dělat anketu ;-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Feri je ...

Instrukce:
    Mám pocit, že je to ten okamžik, kdy nám rozum velí držet hubu a svůj názor neventilovat veřejně, protože za něj můžeme nepříjemně zaplatit. Tak tedy anonymně. Zajímá mě skutečný stav názorů na tuto kauzu.

61 hlasy od 61 respondentů

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HARDCABB: Oreo ne, protoze se namaci do mleka. Disko jo.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    IOM_NUKSO:
    debug log
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---

kdyz jite slepeny kulaty susenky typu Oreo/Disko, rozlepujete je?

94 hlasy od 94 respondentů

EZEE
    EZEE --- ---
    DEB: Ja jim plneny papriky POUZE s houskovym knedlikem. Nedokazu si predstavit s ryzi. :D Babicka me to delala tak :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ZBYNEK: Já ráno dělám obojí zároveň.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---

Mate vnitrni monolog?

120 hlasy od 97 respondentů

VIXLE
    VIXLE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SH_PANDA: ..ackoliv, poslouchejte, ona to kolikrat prava svickova nebyla. ale abych se vratil, ja jsem tedy na chalupu jezdil.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: kdyz tak nad tim premyslim, tak to je mozna tim, ze jsem z vychodniho slovenska
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    TOMMY69: u nas doma byla rajska vzdy se stouchanymi bramborami
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    DEB: vyznelo to blbe. Muze za to IF_. Nejsem fujky.
    Smazu se zitra na kompu.
    DEB
    DEB --- ---
    HNILOB: takze protože ty ses liny prase a nedokážeš si dojit na zachod, tak ostatní musi lezet/sedet v pochcanym pisku

skvelej life hack
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HNILOB: fuj, to je dost nechutný... a bobky posíláš taky kanálkem nebo to řešíš sofistikovaněji?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jinak jako lifehack uvadim, ze treba na plazi, kdyz neni moc lidi, tak si sednu na prdel, pokrcim kolena a jednou nohou (patou) udelam mirny kanalek. Vystrcim pres nohavici a nenapadne mirim na kanalek.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IF_: kua jsem se spletl. Ve stoje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam