• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4479Inspirace zenovými nočníky

SPIKNUTI

Dajte mieru sancu.
    Mne dajte psa.

Do debaty uz davno neprispel stary dobry VINKI, o kterem si (my idioti) myslime, ze je uplny debil. On to popira a trva na skutecnosti, ze je dokonce uplnym imbecilem. At uz je pravda na jeho strane nebo na nasi, je to proste kreten jako noha. Jeho neucast v tomto klubu vsechny jeho obdivovatele mrzi a casto se ptaji, co se s nasim starousem stalo. Ale to je prece jedno, pratele! Na VINKIm nam zalezet nemusi, stejne jako na nikom stejne hruzostrasne postizenem, jako je on!
    rozbalit záhlaví
    DIRK
    DIRK --- ---
    SKORZENY: Ty stupídny rodák z Terchovej, a čo keby si ta niečo bodaj napísal, čo?
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DIRK: Nič tam nie je, žiadne sprisahanie. Osobne som sa presvedčil.
    DIRK
    DIRK --- ---
    KUWAJT: Pronajal jsem celemu Slovensku domenu sprisahanie.spiknuti.org, ale jeste tam nikdo nic neumistil.
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    www.sprisahanie.sk
    se zatim projevuje jako nepouzita adresa
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    aha jaaaaj uz rozumim...
    FOX
    FOX --- ---
    V noci z dneška na včerejšek se mi zdál děsivý sen. Byl jsem v něm úhledně naservírován na talíři v harmonické společnosti knedlíků a zelí. Na poslední! chvíli jsem dostal spásný nápad, z pod křídla vytáhl akreditaci a tváří v tvář vidličce jí šermoval s tím, že nejsem obyčejná, leč novinářská! Bože můj, jak já vám voněl! Na stole to jiskřilo emocemi, napětí by se dalo krájet. A v té napjaté chvíli se vám po očku mrknu na kartičku - prošlá. Smůla. Cizí prostředí, světlo na konci tunelu... Říkám si: konečně přichází lepší, duchovní věci a ono zatím... Tak do takových snů, pěkně prosím, dělám já!
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    Nejkrasnejsi jsou ty deadlinky na dosud nevytvorene almanachy.
    FOX
    FOX --- ---
    Napríklad toto je také pekné:

Klubovna

Musíme sehnat
    nějaký ušmudlaný holky
    aby jim nevadilo
    že je budeme válet po špinavý zemi
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Povedz - vopečbušt.
    DIRK
    DIRK --- ---
    jooooooj -- to je také krásne, že neviem, čo povedať viac.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Kruci, to mi připomíná psíky mlhodavy, které chová Kapitán Z:
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: "Ottův slovník naučný" nemlčel, odhalil pravou tvář KOALY. Máš právo na svůj názor. Nikdo ti ho nebere...

KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    FOX: Jak nesmysl? Ma naprosto charizmakteristicke zbarveni!
    DIRK
    DIRK --- ---
    FOX: Už jsem pozapomněl, že existují tak skvělá slova jako výpek. Aaaach!
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: Koala? Nesmysl, podle následujícího popisu se jedná o Kachnu Tyrolskou: http://www.vareni.cz/recepty/1975/
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    To neni potapka, ale koala.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    To je ale hanba.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Veď áno, to je isté.
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DIRK: A v záhlaví sa mu zahniezdila potápka!!! Cha cha chá! To preto, že sa neumýva!
    DIRK
    DIRK --- ---
    Tenhle klub v poslední době stojí za pendrek. Majitel se mu vůbec nevěnuje, nereaguje na moderní a žádané technologické trenkytrendy a navíc se nikdy nemyje.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Pejsci

Táto fotografia z Jičína vypovedá o českom ludu všetko. Pre dalšie informacie kukec tu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam