• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4479Inspirace zenovými nočníky

SPIKNUTI

Dajte mieru sancu.
    Mne dajte psa.

Do debaty uz davno neprispel stary dobry VINKI, o kterem si (my idioti) myslime, ze je uplny debil. On to popira a trva na skutecnosti, ze je dokonce uplnym imbecilem. At uz je pravda na jeho strane nebo na nasi, je to proste kreten jako noha. Jeho neucast v tomto klubu vsechny jeho obdivovatele mrzi a casto se ptaji, co se s nasim starousem stalo. Ale to je prece jedno, pratele! Na VINKIm nam zalezet nemusi, stejne jako na nikom stejne hruzostrasne postizenem, jako je on!
    rozbalit záhlaví
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    DIRK: thank god for mental illness
    HARALD
    HARALD --- ---
    DIRK: Každý na odpověď na tuto otázku přijde jinak. Tys na ní přišel studiem vlastní korespondence.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Tak jsem se teď probíral svou korespondencí na nyxu a zjistil jsem překvapivou skutečnost. Ne že bych si snad dělal nějakou složitější statistiku, ale při letmém pohledu (a co už může být informativnějšího než letmý pohled) jsem naznal, že většina dopisů obsahuje následující dva fragmenty:

...To, co říkáš, není v pořádku, mladý Luku Skywalkere...
    a
    Óm mani padme húm.

Píšu to bez rozdílu děvčatům i chlapcům, bez ohledu na vhodnost či nevhodnost, bez ohledu na gramatické a stylistické kategorie.

Zbývá anketní otázka: jsem v pořádku?
    DIRK
    DIRK --- ---
    PSILO
    PSILO --- ---
    DIRK: To zni jako docela brutalni vymitaci formule... Asi to zacnu pouzovat.
    DIRK
    DIRK --- ---
    SKORZENY: V mene veľkej potápky choď preč, rodák z Terchovej!
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    To by som priznal, že som súčasťou sprisahania. A nemám čas.

Počuj, "rodák z Terchovej" je bodaj nejaká nadávka rozšírená v delte Svratky? Nepoznám veru.
    DIRK
    DIRK --- ---
    SKORZENY: Ty stupídny rodák z Terchovej, a čo keby si ta niečo bodaj napísal, čo?
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    DIRK: Nič tam nie je, žiadne sprisahanie. Osobne som sa presvedčil.
    DIRK
    DIRK --- ---
    KUWAJT: Pronajal jsem celemu Slovensku domenu sprisahanie.spiknuti.org, ale jeste tam nikdo nic neumistil.
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    www.sprisahanie.sk
    se zatim projevuje jako nepouzita adresa
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    aha jaaaaj uz rozumim...
    FOX
    FOX --- ---
    V noci z dneška na včerejšek se mi zdál děsivý sen. Byl jsem v něm úhledně naservírován na talíři v harmonické společnosti knedlíků a zelí. Na poslední! chvíli jsem dostal spásný nápad, z pod křídla vytáhl akreditaci a tváří v tvář vidličce jí šermoval s tím, že nejsem obyčejná, leč novinářská! Bože můj, jak já vám voněl! Na stole to jiskřilo emocemi, napětí by se dalo krájet. A v té napjaté chvíli se vám po očku mrknu na kartičku - prošlá. Smůla. Cizí prostředí, světlo na konci tunelu... Říkám si: konečně přichází lepší, duchovní věci a ono zatím... Tak do takových snů, pěkně prosím, dělám já!
    KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    Nejkrasnejsi jsou ty deadlinky na dosud nevytvorene almanachy.
    FOX
    FOX --- ---
    Napríklad toto je také pekné:

Klubovna

Musíme sehnat
    nějaký ušmudlaný holky
    aby jim nevadilo
    že je budeme válet po špinavý zemi
    SKORZENY
    SKORZENY --- ---
    Povedz - vopečbušt.
    DIRK
    DIRK --- ---
    jooooooj -- to je také krásne, že neviem, čo povedať viac.
    DIRK
    DIRK --- ---
    Kruci, to mi připomíná psíky mlhodavy, které chová Kapitán Z:
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: "Ottův slovník naučný" nemlčel, odhalil pravou tvář KOALY. Máš právo na svůj názor. Nikdo ti ho nebere...

KUWAJT
    KUWAJT --- ---
    FOX: Jak nesmysl? Ma naprosto charizmakteristicke zbarveni!
    DIRK
    DIRK --- ---
    FOX: Už jsem pozapomněl, že existují tak skvělá slova jako výpek. Aaaach!
    FOX
    FOX --- ---
    KUWAJT: Koala? Nesmysl, podle následujícího popisu se jedná o Kachnu Tyrolskou: http://www.vareni.cz/recepty/1975/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam