• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    rozbalit záhlaví
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: Soukromě
    BLONDYNKA: Soukromě
    GIDDY: Soukromě
    BLONDYNKA: Soukromě
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIDDY: OK :-)
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    prosim pekne, apeluji timto na rozumne zeny, uz se k nicemu nevyjadrujte, myslim tim ty utoky co tu ted ctu, uz se to tu trosku zas zahlcuje hovnama, takze ignorovat a ono je to prejde:)

jinak ja mam stale dojem, ze sem v tomto auditku jedina cekatelka domarodicka aktualne, nebo este nekdo??
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jen malou poznamku pod carou,prosim nedelejte tohle auditko privatni a pouze pro matky,ci matky cekatelky..kuju
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    BLONDYNKA: Vskutku? Ten, kdo si první vyvzpomene na nyxu nějaký téma, je arbiter elegantiarum a nejvyšší soudce,jo? eště nějaký novinky z tvýho wonderlandu?,)
    já třeba jsem admin klubu religionistů, ale vždy uznávám primát argannah jako výše postaveného pracovníka, a už vůbec debatu názorově nereguluju.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: To je dobře, že tomu rozumíš. A jakto, že tady furt seš?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: za to ty jsi zachovávala po celou dobu absolutní klid a mír, já tomu rozumim
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Konečně jsi to pochopila. Já jsem ten zloun tahající za nitky a ostatní jsou mé loutky. Jediným cílem této debaty ostatně je tak strašlivě naštvat tou nespravedlností, aby sis pěstičkama rozbila klávesnici.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GAISAKA: Hehe, pleteš se, ona právě pravidla diskuse určuje. A to právě proto, aby různí nejmenovaní jedinci nepřiváděli racionálně uvažující lidi svým přístupem k vulgaritám.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    ILLUZE: a ty by sis nechala líbit...? Eree, ona mi rozšlapala bábovičku...
    a)Kam jinam patří nadávky, než do pošty?
    b)Netvářím se jako svatoušek.
    c) na základě tvou zpracovaných bodů a) a b): STFU
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    milá dáma, no né
    LAURA
    LAURA --- ---
    TAYLES: ses uz tak trikrat rozloucila a stejne tu furt otravujes... tak uz konecne tahni!
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    LILY: ale houby. zas tady akorát přitakáváš té své Blondýnce - vzoru slušnosti a cti
    LILY
    LILY --- ---
    TAYLES: zkus se zachovat jako dospělý člověk. To jsou furt příspěvky ve stylu "mááámíííííí, kup mi už konečně to lízátkóóóóó!"
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GIDDY: ALE TAKHLE PROSTĚ POSTUPOVAT NEMŮŽEŠ. NENÍ TO O TVÝCH POCITECH, ALE O PRAVIDELCH MEZI NORMÁLNÍMI LIDMI. PŘIZVUKUJTE SI V POŠTĚ NEBO SOUKROMÉM KLUBU, CENZURA DEBATY NENÍ MOŽNÁ /ANI POTOM CO RACIONÁLNĚ UVAŽUJÍCÍ LIDI PŘIVEDETE SVÝM PŘÍSTUPEM K VLUGARITÁM. JSI SCHOPNA POCHOPIT FAKT, ŽE PRAVIDLA TÉHLE DISKUZE NEURČUJEŠ TY PODLE SVÝCH NÁZORŮ?
    POKUD SI CHCTETE SOUHLASDNĚ VRKAT TAK SOUKROMĚ. CENZURA DEBATY JE V DEMOKRATICKÉ SPOLEČNOSTI NEPŘÍPUSTNÁ, I KDYŽ TO TY EVIDENTNĚ NEJSI SCHOPNA POCHOPIT. TUTO DIKUZI NEVLASTNÍŠ, JSI ADMINEM. VYGOOGLUJ SI PROSÍM MEZI KOJENÍM CO TO ZNAMENÁ.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: já tady rozhodně nebudu psát dalších 20 reakcí na vaše zcestné otázky. čekám na svůj ban, již se na mě neobracejte, děkuji
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: máš ve zdejší diskuzi co říct k tématu tohoto klubu?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: hele nemínusujte furt a navalte ban, ať se můžu konečně uklidnit. nebo jak o to mám teda zažádat
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ILLUZE: to myslíš tu "kozenku"? já myslím, že piča a fašistická řeznice etc. jsou asi tak zilionkrát vulgárnější
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: a ty by sis nechala líbit, kdyby ti někdo v poště vulgárně nadával a ještě měl tu drzost tady ze sebe dělat svatouška a vysmívat se ti?

na hlavu postavené... :((
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    GIDDY: já bych ale fakt chtěla ban, myslím, že se tím výrazně zlepší má nálada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam