LILY: s Ivanou sme temer zaskok neresily, vyslo to, i dyz me v prubehu porodu dost vyvedl z miry jeji telefonat s jinou rodickou, ktera prave rodila (treti dite, porodila vlastne sama s Ivanou na drate, dyz sedela u nas na gauci) a ja si rikala, tyjo, mela by byt este jinde, no ale je u me, dyz sem prvorodicka..uplne mi to na chvili zpomalilo kontrakce:( chapu...ale ted s druhou PA se to resilo jinak, rekla mi, ze je na me, esli si zaridim nahradnici nebo budu spolehat pouze na ni a ja jaksi spis spolehala na sebe (asi podvedome, ja si to nepripoustela a rikala si, ze to zas klapne), tak to i dopadlo, padz PA byla u jineho porodu, ktery tedy taky nestihla a bylo to v Praze..
btw. s tim souvisi to, ze dyz sem muj pribeh vykladala na vycviku, ktery delam, tak muj vedouci se rozciloval, ze to je jako bezna praxe, ze PA nestihnou prijet k porodu?, ale az PO porodu a berou si celou castku, jako by tam byly ale ta odpovednost uz na nich vlastne neni...tak sem je obhajovala, ze takto to urcite neni, ale musim rict, ze me ani nenapadlo nad tim takto premyslet (myslim ze PA nejsou svine)