• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYPOROD DOMA příznivci vítáni
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    Vzhledem k tomu, že poslední dobou dostáváme nevěrohodné dotazy, které mají za cíl zjistit, které porodní asistentky chodí k domácím porodům, prosíme všechny o obezřetnost.
    Porodní asistentky jsou v současném legislativním nastavení vystaveny vysokému riziku při výkonu svého povolání. Prosíme tedy, aby v příbězích, které nám posíláte, byla jejich případná přítomnost co nejvíce neutralizována, časově i místně rozostřena.
    Pokud dostáváte dotazy s žádostí o doporučení porodní asistentky k domácímu porodu, pak volte prosím pouze ústní formu důvěryhodné osobě, kterou znáte. Děkujeme!
    https://www.facebook.com/podporaproivanu
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LILY: :-D No, to nebyl. Oni v tý porodnici člověka hrozně honěj. V čase, kdy jsem byla vyhozená do zahrady, bych si to i dovedla představit, ale moje představy a realita jsou dvě rozdílný věci :-)
    LILY
    LILY --- ---
    KOTENCE: a byl čas na to reiki? :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOTENCE: Vitej v klubu :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    BARBARA0709: Nic zlýho se mi nedělo, spíš jsem konečně pochopila, proč se ty porody tak řešej.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Tak vám trochu závidim odvahu rodit doma. Můj porod byl úplně bez problémů, jediný problémy a nepříjemnosti mi dělali doktoři a ty imbecilní monitory. Jenže jsem se na to vlastně vůbec nepřipravila, takže moje vyjednávací pozice byla chabá a nemám si na co stěžovat.
    Příště bez monitorů a s někým, kdo po mně nebude chtít dejchání hysterickýho psa a tlačení se zardženym dechem. Neni to nefunkční technika, ale pro mě trochu nepřirozená.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    BARETKA: Hm, ona je fakt dobra, je tam naval. Skoda.
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    áha, tak...

"Ukončení příjmu nových pacientek
    25.04.2013 13:29
    Od dnešního dne je ukončena registrace nových pacientek, děkujeme za pochopení."

BARETKA
    BARETKA --- ---
    RACHEL: Dekuju, zkusim si tam zavolat..
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    BARETKA: Ano, to je ona.
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    BARETKA: Nevim, sleduj stranky www.medbank.cz, obcas vyvesi, ze berou pacientky, ale za dva tri tydny to zas stopnou. Az tam pujdu priste, v unoru, tak se zeptam.
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    Kdyz je tady rec o Mudr.Jandove, nevite, jestli bere jeste nove pacientky? A jedna se o Kristynu Jandovou v Revolucni?? Diky
    YEETKA
    YEETKA --- ---
    ZEGA: jj asi tuším co tím "zvláštním pocitem myslíš" prožívala jsem to dost podobně, ale jak se to blížilo ještě ten nejistý cosi pocit zesiloval..
    když to nakonec přišlo moje tělo prostě převzalo kontrolu a na pochyby, nebo "cosi" nebyl prostor, po porodu jsem byla neskutečně vděčná za to, že jsem důvěřovala intuici a svému tělu..
    jsem fakt přesvědčená o tom, že si tělo prostě řekne v případě hrozícího problému..
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    žádná PA nechodí ofiko, vždy vypisují překotný porod, nebo že přišla až po porodu.. ale už to není ofiko, jako bylo.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    LILY: Asi teď vypadám, že jsem to chtěla zlehčit. Jen jsem včera právě na kafi řešila jestli teď po tom rozsudku může fungovat jako PA nebo ne, proto jsem hned reagovala a nenávist doktorů je samozřejmě hnus. Vyměnila jsem převážně kvůli kecům o Ivaně gynekologa a šla právě k Jandové (to teda i z důvodu, jako většina z vás tady).
    LILY
    LILY --- ---
    LAMIA: jen ji víc doktorů nesnáší. Viz třeba zákaz vstupu pro její osobu do několika pražských porodnic apod.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    TABBY: to vubec nezpochybnuju ... jen myslim, ze je na tom ted stejne jako jine PA.
    TABBY
    TABBY --- ---
    LAMIA: No ale porad jsou jeste v platnosti narizeni, ze kterych plyne, ze PA musi mit u porodu pristroje, ktere jsou ekvivalentem operacniho salu, ne?
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    LILY: nemyslím, že je ten typ:)
    LILY
    LILY --- ---
    LAMIA: jasný, ale být na jejím místě, tak si to asi dvakrát rozmyslím. Budou čekat, kdy udělá chybičku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam